Courteney Cox keert terug voor Scream 5, maar hoe zit het met Neve Campbell?

Courteney Cox keert terug voor Scream 5, maar hoe zit het met Neve Campbell?
Courteney Cox keert terug voor Scream 5, maar hoe zit het met Neve Campbell?
Anonim

Afgelopen vrijdag 31 juli werd aangekondigd dat Courteney Cox haar rol als Gale Weathers in Scream 5 zal hernemen. Ze zal zich bij de cast voegen, samen met haar ex-man David Arquette, die Dewey Riley speelde. Met twee originele castleden die terugkeren naar de franchise, roept het de vraag op of Neve Campbell haar rol als Sidney Prescott zal hernemen.

De Scream-franchise heeft in totaal meer dan $ 600 miljoen opgebracht aan de wereldwijde kassa. Het vervolg wordt geregisseerd door Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett, die vooral bekend zijn van het regisseren van de thriller Ready Or Not uit 2019. De oorspronkelijke regisseur van de eerste vier films was wijlen Wes Craven.

Zowel Cox als Arquette hebben hun opwinding gedeeld over hun terugkeer naar de populaire horrorfranchise. Cox deelde een afbeelding van het Ghostface-moordenaarsmasker met rode tekst: "Ik kan niet wachten om dit gezicht weer te zien." Cox speelde de rol van de roemzoekende verslaggever in Scream uit 1996. Ze verscheen in alle vier de sequels.

Evenzo onthulde Arquette in mei dat hij heel blij was om terug te keren naar de franchise. "Ik vind het geweldig om weer Dewey te spelen en me te herenigen met mijn Scream-familie, oud en nieuw", zei hij in een verklaring. " Scream is zo'n groot deel van mijn leven geweest, en voor zowel de fans als mezelf kijk ik ernaar uit om de erfenis van Wes Craven te eren."

Campbell heeft haar terugkeer als Sidney Prescott in de aankomende film nog niet aangekondigd. Haar karakter is de belangrijkste heldin en protagonist van de Scream-franchise. In een interview met Collider's Christina Radish gaf Campbell enig inzicht in de vijfde aflevering.

“Ik ben er niet honderd procent mee bezig, maar om eerlijk te zijn hebben de twee regisseurs geweldig werk geleverd. Ze schreven me een brief waarin ze uitdrukten wat voor grote fans ze zijn van het werk van Wes, en hoe vereerd ze zijn dat ze de kans krijgen om Scream 5 te maken, omdat de Scream-franchise de reden is dat ze nu regisseur zijn”, zegt ze. gezegd. “Dus, we zullen zien. Hopelijk kunnen we het allemaal met elkaar eens zijn en iets geweldigs maken, maar het is een proces.”

Campbell deelde haar gevoelens over de mogelijkheid om haar personage opnieuw te spelen in het nieuwste vervolg. Ze is tot nu toe in alle andere vervolgen verschenen.

Ze zei: Ik denk dat je ze altijd meer kunt vertellen met deze verhalen, en het zijn zulke leuke films. Er is duidelijk een enorm publiek voor hen, en het publiek wil meer van hen zien. Je kunt altijd verder met de reis. Zeker, met Sidney komt ze op dat moment tot een nieuwe verschuiving in haar leven, en ik weet het niet. We zullen zien.”

Scream 5 staat gepland voor 2021.

Aanbevolen: