Scream' nieuwe afbeelding toont Courteney Cox's Gale weer op het werk

Inhoudsopgave:

Scream' nieuwe afbeelding toont Courteney Cox's Gale weer op het werk
Scream' nieuwe afbeelding toont Courteney Cox's Gale weer op het werk
Anonim

'Scream' geeft fans nieuwe aanwijzingen over de aankomende slasher-film voor Kerstmis, inclusief een frisse afbeelding van Courteney Cox als Gale Weathers.

Een van de originele personages in de franchise gecreëerd door Kevin Williamson, Gale werd geïntroduceerd in het iconische eerste hoofdstuk, 'Scream', uitgebracht in 1996 en geregisseerd door wijlen Wes Craven.

Een ambitieuze verslaggever die de taak heeft om de eerste in een lange reeks Ghostface-moorden te verslaan die de stad Woodsboro teisteren, Gale raakt betrokken bij hoofdrolspeler Sidney Prescott (Neve Campbell) en aanstaande sheriff Dewey Riley (David Arquette).

Courteney Cox's Gale doorstaat in de nieuwe 'Scream'

Gedurende de eerste vier films houdt Gale haar ogen op de prijs gericht, blijft ze primeurs breken en schrijft ze zelfs verschillende boeken over de Woodsboro-moorden. Ze ontwikkelt een vriendschap met Sidney en begint een relatie met Dewey, waarbij de twee in het huwelijksbootje stappen voor film nummer vier.

In de aankomende vijfde film, simpelweg getiteld 'Scream', lijkt Gale weer aan het werk te zijn. Een gloednieuwe afbeelding van de ' Friends'-ster in de rol ziet haar een rood powersuit dragen terwijl ze een notitieblok en een pen vasthoudt.

Achter haar talloze agenten en een politietape, wat aangeeft dat ze misschien net als vroeger aan het werk is op een plaats delict. Doet ze verslag vanaf het toneel of maakt ze aantekeningen over een mogelijk nieuw boek over de vervloekte stad?

Gale heeft een nieuwe baan… en een nieuwe partner?

Vooruitlopend op de release van de film, heeft Cox uitgelegd dat Gale nu professioneel op een betere plek is, na moeite met het schrijven in 'Scream 4'.

"Gale werkt nu aan een ochtendshow. Ze heeft het respect van een baan waarin ze de baas is, en heeft een publiek dat speciaal op haar afstemt", zei Cox in een interview met 'Total Film'.

"Ze is op een betere plek, voor zover haar professionele leven gaat. Ik denk niet dat ze persoonlijk op een geweldige plek is. Maar weet je, ze is erg egoïstisch, dus ik weet niet zeker of ze ooit zal iemand zijn die op die manier geluk zal vinden, " vervolgde ze.

Zou dit kunnen betekenen dat Gale en Dewey ermee zijn gestopt na hun langdurige huwelijk en niet meer samen zijn? Misschien, zoals de trailer laat zien dat Dewey blijkbaar alleen woont in deze nieuwe aflevering. Fans zullen tot volgend jaar moeten wachten om meer te weten te komen over hun relatiestatus en de andere, vele mysteries van 'Scream'.

'Scream' draait vanaf 14 januari 2022 in de bioscoop.

Aanbevolen: