Fans zeggen dat dit het enige slechte is aan 'Squid Game

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat dit het enige slechte is aan 'Squid Game
Fans zeggen dat dit het enige slechte is aan 'Squid Game
Anonim

Veel kijkers zijn niet verbaasd dat 'Squid Game' meteen een populaire hit werd in streaming-tv. Ton is geschokt dat niemand de show eerder heeft opgepikt, terwijl anderen het acteerwerk van de primaire castleden prijzen en al fanclubs (of op zijn minst subreddits) beginnen die aan hen zijn gewijd.

Maar er is één ding dat kijkers niet helemaal geweldig vinden aan de serie, hoewel ze er niet per se door zullen stoppen met kijken.

Fans houden niet van acteerwerk

Hoewel vroege kijkers van de show onder de indruk waren van het acteerwerk in de serie en zelfs zo ver gingen dat ze het het beste noemden dat ze 'in lange tijd' hadden gezien, waren sommige castleden niet helemaal raak het teken. In een Reddit-thread die stukjes 'Squid Game' uit elkaar haalde voordat het een geliefde hit werd, bespraken fans bepaalde personages die het doel misten.

Hoewel ster Lee Jung-Jae helemaal geliefd is, waren fans niet blij met de komst van "de blanke kerels met de maskers". Maar wie waren ze en waarom veroorzaakten ze zo'n stank bij fans?

Kijkers zeggen dat de niet-Koreaanse karakters verschrikkelijk waren

In een interessante wending die het script op veel Amerikaanse tv-shows omdraait, gebruikt de Koreaanse serie bijvoorbeeld enkele acteurs met "zeer overdreven, bijna zuidelijke gouverneur, witte accenten", zeggen fans.

De meeste kijkers zijn gewend om te zien hoe minderheden op zeer stereotiepe manieren worden behandeld, dus het was bijna een cultuurschok om het omgekeerd te zien, hoewel niet helemaal negatief.

Fans wezen erop dat in veel andere films (niet-Amerikaanse) "blanken altijd zo spreken" en dat het meestal met opzet wordt gedaan. Op deze manier, merken ze op, worden de blanke mensen gezien als de vijand (wat ze zijn), en bovendien is het punt van de film niet de witte minder belangrijke karakters; het zijn de belangrijkste Koreaanse.

Fans houden van slecht acteren

Wat interessant is, is dat de meeste commentatoren het een beetje grappig vonden dat de blanke acteurs zo verschrikkelijk waren.

Omdat tenslotte "ze elke nuance of natuurlijkheid uit hun spraak slaan, omdat het past bij het luide en aanmatigende stereotype van Amerikanen", iets dat past wanneer de blanke / Amerikaanse persoon de vijand moet zijn.

Bovendien werden die personages gecast als de 'symbolische blanke', dus er werd niet veel aandacht besteed aan hun rollen, theoretiseren fans. "Het was gewoon zo schokkend dat het acteerwerk geweldig was in de aanloop naar dat punt", suggereren ze, maar aangezien de primaire acteurs zo geweldig waren, is 'Squid Game' vergeven.

Aanbevolen: