Britney Spears-fans zeggen dat haar vriend hen 'slechte vibes' geeft terwijl huwelijksgeruchten wervelen

Britney Spears-fans zeggen dat haar vriend hen 'slechte vibes' geeft terwijl huwelijksgeruchten wervelen
Britney Spears-fans zeggen dat haar vriend hen 'slechte vibes' geeft terwijl huwelijksgeruchten wervelen
Anonim

Britney Spears heeft al bijna vijf jaar een relatie met personal trainer Sam Asghari.

Volgens TMZ heeft het paar gesproken over het huwelijk, hoewel het in Teheran geboren fitnessmodel de zanger nog niet heeft voorgesteld.

De 39-jarige popster onthulde onlangs tijdens haar conservatoriumhoorzitting dat ze wilde trouwen en meer kinderen wilde krijgen. Spears beweerde dat haar conservatoren – waaronder haar vader Jamie Spears – haar ervan weerhielden dit te doen door haar haar spira altje niet te laten verwijderen.

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CQHsEGEAUB2/[/EMBED_INSTA]

Sommige fans speculeerden dat het paar zich zou kunnen verloven tijdens hun vakantie in Maui vorige week, maar de insider onthulde dat er geen aanzoek is gebeurd.

Britney verscheen op 23 juni voor de rechtbank en eiste dat haar vader - die als haar conservator heeft opgetreden om haar persoonlijke en zakelijke aangelegenheden te regelen - in de gevangenis moet worden gezet.

De zangeres "Soms" zei hartstochtelijk: "Ik zou graag progressief vooruit willen gaan en ik wil de echte deal hebben, ik wil kunnen trouwen en een baby krijgen. Mij werd nu verteld in de voogdij, ik kan niet trouwen of een baby krijgen, ik heb nu een (spira altje) in mezelf, dus ik word niet zwanger."

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CQHobEuLfnr/[/EMBED_INSTA]Terwijl Asghari zich in maart uitsprak tegen Britneys vader Jamie en hem een "totale dck" noemde, zijn fans nog steeds sceptisch over zijn bedoelingen.

"Deze man geeft me een slecht gevoel. Hij is slecht nieuws voor haar en het verbaast me dat dit zogenaamde conservatorschap hem niet doorlicht", schreef iemand online.

"Britney krijgt een techneut. Geen ster die wil worden", voegde een tweede eraan toe.

"Sam is niet geïnteresseerd in een huwelijk, tenzij hij het kan doen zonder huwelijkse voorwaarden," merkte een derde op.

Sam Asghari vertelde Forbes in maart dat hij graag een gezin zou stichten met de "Oops…I Did It Again"-zanger.

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CLdDxKXAcOg/[/EMBED_INSTA]

Ik wil mijn carrière naar de volgende stap brengen als het op acteren aankomt. Ik wil ook mijn relatie naar de volgende stap brengen. Ik vind het niet erg om vader te worden. Ik wil een jonge vader,' zei de 'Black Monday'-acteur.

Britney is al moeder van zonen Sean Preston, 15, en Jayden James, 14, met ex-man Kevin Federline. De met een Grammy bekroonde artiest heeft momenteel slechts 30% voogdij over haar jongens.

Aanbevolen: