Bobby Brown is het met fans eens dat het opnieuw maken van 'The Bodyguard' van Whitney Houston een 'slechte zet' is

Bobby Brown is het met fans eens dat het opnieuw maken van 'The Bodyguard' van Whitney Houston een 'slechte zet' is
Bobby Brown is het met fans eens dat het opnieuw maken van 'The Bodyguard' van Whitney Houston een 'slechte zet' is
Anonim

Het is een zet waardoor Whitney Houston-fans een sentiment mompelen waarvan ze nooit hadden gedacht dat het zou uiten: we zijn het eens met Bobby Brown.

De lastige ex-echtgenoot van de overleden zanger, die de schuld voor Houstons worsteling met middelenmisbruik niet heeft kunnen afschuiven, heeft zijn mening kenbaar gemaakt over de aankondiging van Warner Bros. om de iconische film The Bodyguard opnieuw op te starten, waarin Houston in 1992 een doorbraakrol speelde.

In een gesprek met TMZ buiten de luchthaven van LAX op donderdag, aarzelde Brown niet toen hem werd gevraagd of hij dacht dat het opnieuw maken van de klassieke film een slechte zet was. "Ja!" antwoordde hij, zonder een slag over te slaan.

Warner Bros. kondigde woensdag hun intenties aan om de geliefde film opnieuw te maken, en tikte op Tony-genomineerde toneelschrijver Matthew Lopez om het scenario te schrijven.

Op de originele foto uit 1992 speelde Kevin Costner de rol van voormalig geheimagent die persoonlijke lijfwacht werd van Houstons popster Rachel nadat ze dreigende berichten van een stalker had ontvangen. De film verzilverde meer dan $ 400 miljoen aan de kassa en creëerde een nog grotere ster uit Houston, die de soundtrack leverde voor de met muziek beladen film. De soundtrack, die de baanbrekende Houston-klassieker "I Will Always Love You" bevat, werd de bestverkochte filmsoundtrack aller tijden, met een verkoop van meer dan 17 miljoen exemplaren.

De film is zo'n geliefde klassieker, dat zowel veel fans van de film als de zanger naar Twitter zijn gegaan om te zeggen: "Hé, deze keer zijn we het eens met Brown."

"Een van de weinige dingen waar ik het met Bobby Brown over eens kan zijn. Bodyguard is en was iconisch niemand is te vergelijken met Whitney Houston", schreef een verraste fan, terwijl een andere zei: "Bobby Brown heeft gelijk. dacht dat ik zou tweeten."

"Je weet dat het slecht is als Bobby Brown is als 'FFS jullie…'" voegde een derde toe, terwijl een vierde geen hoop zag voor de dromen van Warner Bros. f-k op als Bobby Brown je vertelt dat iets een slecht idee is."

Maar niet iedereen is volledig tegen het idee. "Juice"-zangeres Lizzo heeft haar steun gegeven aan een mogelijke casting van haarzelf en Captain America's Chris Evans, hoewel deze ingebeelde combinatie niet zonder zijn eigen controverses is gekomen.

Intussen heeft Billboard hun eigen lijst gemaakt van potentiële popsterren waarvan ze denken dat ze de karbonades hebben om de rol op zich te nemen, met een live-action remake van Halle Bailey, ster van De Kleine Zeemeermin.

Twitter had onvermijdelijk veel te zeggen over het idee. "Ok, mensen willen een Brandy-biopic, Janet-biopic, Twitches 3 en nu een Bodyguard-remake van Halle. Het meisje staat op het punt VERMOEID te worden", merkte een opmerkzame fan op, terwijl een andere gebruiker de boodschap van de film belangrijk genoeg vond om de opnieuw maken.

"Ik ga iets zeggen dat veel mensen niet begrijpen", schreven ze. "Zwarte meisjes verdienen verhalen over gered worden. Niet van armoede, niet van de kap - we verdienen het om de prinses te zijn. En ik meen het."

De Bodyguard-remake heeft nog geen releasedatum.

Aanbevolen: