Waarom fans dol zijn op Catherine Zeta-Jones als Morticia Addams in de komende Netflix-serie

Inhoudsopgave:

Waarom fans dol zijn op Catherine Zeta-Jones als Morticia Addams in de komende Netflix-serie
Waarom fans dol zijn op Catherine Zeta-Jones als Morticia Addams in de komende Netflix-serie
Anonim

Nadat Catherine Zeta-Jones, 52, speelde in haar doorbraakfilm The Mask of Zorro (1998), ging ze een reeks verschillende tv- en filmrollen spelen. Ze verdiende zelfs een Oscar voor beste vrouwelijke bijrol voor haar optreden in Chicago (2003). Nu is ze klaar om Morticia Addams te spelen in de aankomende Netflix-serie van Tim Burton, woensdag. Tot op de dag van vandaag associëren velen het iconische personage nog steeds met Anjelica Huston, 70, die de lat behoorlijk hoog legde voor de rol. Maar fans zijn nu enthousiast om Zeta-Jones de fakkel te zien dragen. Dit is waarom ze denken dat ze een goede Morticia Addams zou zijn (en waarom sommigen denken dat ze dat niet zal zijn).

Het is gewoon 'Good Casting'

Op een Reddit-thread hadden fans een beetje gedetailleerde discussie over Zeta-Jones als de "perfecte keuze" om Morticia Addams te spelen. "Ze past uitstekend bij het personage. Ik ben ook blij met Luis Guzman, tot nu toe gaat de casting goed", zei een van de acteurs van Morticia en Gomez Addams. Eén voegde eraan toe dat "het punt van het oorspronkelijke paar was dat ze te aantrekkelijk voor hem was", dus de casting is gewoon "logisch". Zelfs Vogue is het ermee eens dat de Verloren Zoon-actrice de Addams-matriarch eerder heeft gechanneld.

"Zeta-Jones is om een paar redenen de perfecte casting voor de rol van Morticia: ze heeft het lange, donkere haar en een kenmerkende hese stem die daarbij past", schreef Christian Allaire van Vogue. "Maar wat nog belangrijker is, de ster heeft ook een geschiedenis van het dragen van vampy zwarte jurken op de rode loper, wat betekent dat haar persoonlijke stijl is bedoeld voor deze rol. De ster heeft lang de voorkeur gegeven aan een zwarte jurk, en met een goede reden: de look is tijdloos, flatterend en onmiskenbaar elegant."

Fans dorsten naar Catherine Zeta-Jones als Morticia Addams

Catherine Zeta-Jones is altijd al een sekssymbool geweest, dus het was geen verrassing dat fans enthousiast waren om haar versie van Morticia Addams te zien. "Als ik bereid ben om twee uur van f-king Entrapment door te zitten om haar een paar seconden onder de lasers te zien duiken", schreef een Redditor. "Je kunt maar beter geloven dat ik hopen van wat voor soort klootzak dit Addams Family-ding ook is, gewoon voor nog een glimp van mijn boe."

Natuurlijk waren er ook enkele gezonde dorstige opmerkingen zoals deze: "Ze deed onlangs een van die Harper's Bazaar-video's over wat ze op een dag eet - ik ben nooit eerder in haar geïnteresseerd geweest, maar daarna video Ik was zo verliefd op een meisje. Niets is mij dierbaarder dan een mooie vrouw die van eten houdt. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze beter ouder wordt dan wie dan ook.' Inderdaad, de actrice veroudert als goede wijn. Toen haar ernaar werd gevraagd, zei ze: "Er is een vertrouwen dat ik soms heb moeten opdoen als ik over een rode loper loop. Ik heb mijn onzekerheden zoals elke andere vrouw. Maar naarmate ik ouder werd, heb ik veel meer vertrouwen in hoe ik eruitzie." Zoals ze zou moeten!

Waarom sommige fans Catherine Zeta-Jones haten voor de rol

"Het is helemaal niet goed", zei een Redditor over de castingkeuze. "Zeta-Jones is ongelooflijk saai en dode ogen. Altijd geweest. Noem me een goede Catherine Zeta-Jones-film. Een die goed is vanwege haar. Als je Intolerable Cruelty zegt, help me dan god … Deze twee vergelijken met Anjelica Huston en Raul Julia? Inferieur is niet eens het woord.'Een beetje hard? Welnu, andere commentatoren zijn het eens met de "niet-haat"-haat.

"Dit is een complete sht casting en de 'plot' is gewoon een herhaling van de formule van Riverdale en Sabrina', zei iemand over de lang bekritiseerde formule van de 'trash'-serie van Netflix. Een andere fan merkte zelfs op dat, ongeacht de casting, de plot op zich al slecht is. "Het maakt niet uit wat de casting is. De synopsis van de show heeft het al tot zinken gebracht ", schreven ze. "Niemand wil kijken naar een paranormale woensdag Addams die een moordpartij oplost en met school omgaat." Ze hebben een punt… Variety zei dat de show zou volgen op de "pogingen van woensdag om haar onder de knie te krijgen opkomende paranormale gaven, een monsterlijke moordpartij dwarsbomen die de plaatselijke stad heeft geterroriseerd, en het bovennatuurlijke mysterie oplossen waarmee haar ouders 25 jaar geleden verwikkeld waren."

Ik denk dat we gewoon moeten zien hoe het uitpakt. Tijdens een Emmy-interview op de rode loper met ET in september 2021 zei Zeta-Jones dat ze "op het punt stond te gaan fotograferen in Roemenië". De actrice leek er erg enthousiast over. "Ik ben zo opgewonden om samen te werken met de geweldige Tim Burton en de make-up- en kostuumontwerper met wie ik eerder heb gewerkt. Met Luis Guzman die Gomez speelt met wie ik aan Traffic heb gewerkt, wordt het echt een goede kameraadschap. Ik kijk er echt naar uit om het te doen."

Aanbevolen: