Hier is waarom 'Jij'-fans dol zullen zijn op het nieuwe Netflix-horrordrama 'The Haunting Of Bly Manor

Inhoudsopgave:

Hier is waarom 'Jij'-fans dol zullen zijn op het nieuwe Netflix-horrordrama 'The Haunting Of Bly Manor
Hier is waarom 'Jij'-fans dol zullen zijn op het nieuwe Netflix-horrordrama 'The Haunting Of Bly Manor
Anonim

Netflix heeft een angstaanjagende teaser gedeeld voor de vervolgserie van The Haunting Of Hill House, The Haunting Of Bly Manor, en er is één gezicht dat je fans graag zullen zien.

Deze aankomende serie, die in de herfst in première gaat, is het tweede deel in de bloemlezing die losjes is gebaseerd op de horror-novelle van Henry James, The Turn Of The Screw.

Op een vergelijkbare manier als American Horror Story, zijn Bly Manor en Hill House niet verbonden vanuit een verhalend oogpunt. De vervolgserie zal echter de terugkeer van veel van de cast van Hill House zien, die in 2018 werd uitgebracht. De hoofdrol van de nieuwe serie is in feite zeer bekend bij Hill House-liefhebbers en vooral bij de liefhebbers van een andere Netflix-hit, psychologische thriller You.

'You' en 'Hill House'-ster Victoria Pedretti keert terug in 'Bly Manor'

Amerikaanse actrice Victoria Pedretti speelde in Hill House in de rol van Eleanor 'Nell' Crain Vance, maar ze is waarschijnlijk het best bekend voor de rol van Love Quinn in You. In het tweede seizoen van de serie met Penn Badgley als obsessieve seriemoordenaar Joe Goldberg, speelt Pedretti zijn liefdesbelang, een chef-kok en erfgename uit LA die net zo giftig en gevaarlijk blijkt te zijn.

Ze verscheen ook in de film van Quentin Tarantino uit 2019, Once Upon Time In Hollywood, in de rol van Leslie Van Houten aka Lulu, een lid van de Manson Family.

Het plot van 'The Haunting Of Bly Manor'

Victoria Pedretti in een scène van The Haunting Of Bly Manor
Victoria Pedretti in een scène van The Haunting Of Bly Manor

In The Haunting Of Bly Manor speelt Pedretti hoofdrolspeler Dani Clayton, een jonge gouvernante die is ingehuurd om voor twee kinderen te zorgen die bij hun oom in het landhuis wonen. Terwijl ze zich aan haar nieuwe rol aanpast, zal Dani vreemde verschijningen gaan zien waardoor ze haar eigen gezond verstand in twijfel trekt en zich zorgen maakt over het gezin waarvoor ze werkt.

De teaser gaf kijkers een idee van wat ze konden verwachten van de verwachte serie. Pedretti's personage loopt rond op een verlaten, slecht verlichte zolder waar ze een pop op de grond vindt, samen met een zorgvuldig gerangschikte groep speelgoedpoppen tegen een muur. Terwijl ze de zolder verlaat en het licht uitdoet, beweegt een van de poppen zijn hoofd met een sinistere crepitatie.

Afgaande op de korte clip, heeft Bly Manor niets te benijden aan Hill House in termen van terreur. De nieuwe serie bevat een griezelig poppenhuis, het lichaam van een vrouw drijvend op het oppervlak van een mysterieus waterlichaam en een jong meisje dat communiceert met de geesten die in het huis wonen.

‘The Haunting Of Bly Manor’ gaat in première op Netflix op 9 oktober 2020

Aanbevolen: