Zou Pamela Anderson ooit geïnteresseerd zijn in een 'Baywatch'-reboot?

Inhoudsopgave:

Zou Pamela Anderson ooit geïnteresseerd zijn in een 'Baywatch'-reboot?
Zou Pamela Anderson ooit geïnteresseerd zijn in een 'Baywatch'-reboot?
Anonim

Pamela Anderson is de afgelopen jaren langzamer gaan lopen en uit de publieke belangstelling verdwenen. Afgezien van een paar optredens hier en daar is ze zelfs zo ver gegaan om te stoppen met sociale media. Als moeder van twee kinderen en druk met haar activisme, heeft Anderson een respectabel cv verdiend met film- en televisierollen. Ze heeft ook een trauma doorstaan en overleefde de schaamte van het uitlekken van haar nu beroemde sekstape zonder haar toestemming.

Andersons bekendheid is grotendeels te danken aan haar tijd als C. J. Parker in het supersexy badmeesterdrama Baywatch. Baywatch was een hoofdbestanddeel van de jaren negentig, samen met inbelmodems, Friends en The Spin Doctors. De show werd in 2017 opnieuw gemaakt als een Hollywood-film met in de hoofdrol Dwayne Johnson en Zac Efron en was verwant aan films als 21 Jump Street of Starsky and Hutch, die ook gebaseerd waren op klassieke televisieshows. Omdat reboots de afgelopen jaren een rage zijn geweest in Hollywood, waarbij verschillende acteurs terugkeerden naar beroemde rollen (zoals Johnny Depp deed in 21 Jump Street), speculeren sommigen dat Pamela Anderson misschien klaar is om terug te gaan in de rol die haar maakte beroemd.

8 Pamela Anderson heeft geen interesse getoond in een reboot

Hoewel Anderson nooit slecht heeft gesproken over haar tijd bij Baywatch, heeft ze nooit echt interesse getoond om terug te keren naar de franchise, noch heeft ze aangegeven interesse te hebben om terug te keren naar acteren in het algemeen. In feite is ze in de tegenovergestelde richting gegaan, langzaam maar zeker verder weg van de schijnwerpers naarmate de jaren verstrijken.

7 Pamela Anderson was geen fan van de film uit 2017

Hoewel Anderson nooit is geciteerd die iets slechts heeft gezegd over de originele show uit de jaren negentig, was ze geen fan van de filmversie die een paar jaar geleden uitkwam. Anderson ging zelfs zo ver om te zeggen: "Laten we de slechte tv gewoon als slechte tv houden. Hoewel dat misschien in tegenspraak lijkt te zijn met het idee dat ze de show nooit heeft afgewezen, zei Anderson verder: "Dat is wat charmant was aan Baywatch … Proberen om deze films van televisie te maken, is er gewoon mee aan het knoeien." Ondanks haar gevoelens verscheen ze nog steeds in de film als haar vroegere personage, maar geeft toe dat ze de film nooit heeft gezien.

6 Pamela Anderson is half gepensioneerd van acteren

Zoals hierboven vermeld, heeft Anderson haar acteercarrière de afgelopen jaren een beetje vertraagd. Haar laatste rol op het scherm, naast haar Baywatch-filmcameo, was in City Hunter van 2018. Sindsdien lijkt Anderson meer gefocust te zijn op het gezinsleven en activisme, hoewel ze volgens haar IMDb een sheriff zal spelen in de film 18 and Over, die momenteel in postproductie is.

5 Pamela Anderson is tegenwoordig meer een activist

Anderson is al jaren een voorstander van PETA en ze zorgde er zelfs voor dat een reclamespotje voor het steriliseren en castreren van huisdieren werd vertoond tijdens haar Comedy Central Roast in 2005. Naast haar werk voor dierenrechten, heeft Anderson haar steun uitgesproken voor Wikileaks-oprichter Julian Assange, die momenteel vecht tegen uitlevering.

4 mensen schrijven nu films over over Pamela Anderson

Hoewel de controverse van haar sekstape met Tommy Lee zowel Anderson vernederde als haar tegen haar zin in een seksueel object veranderde, resoneert het verhaal met veel mensen, vooral slachtoffers van naaktfoto's en wraakporno. Er is onlangs een Hulu-serie gemaakt over het uitlekken van Anderson's sekstape, Pam and Tommy, met Lily James als Pamela Anderson en sterren als Seth Rogen en Nick Offerman. Anderson heeft echter aangegeven dat ze geen fan is van de show en niet zal kijken, omdat ze niet staat te popelen om haar vernedering opnieuw te beleven.

3 Pamela Anderson heeft het geld niet echt nodig

Hoewel fans een reboot van Baywatch waarderen en graag zouden zien dat C. J. terugkeert, is het niet zo dat Anderson dringend werk nodig heeft. Naast het vertragen van haar acteerwerk, zit Anderson comfortabel met een nettowaarde van $ 20 miljoen, hoewel haar inkomen gestaag is gedaald sinds ze uit de schijnwerpers stapte. Met andere woorden, als Anderson officieel met pensioen is, zal ze prima in orde zijn zonder mee te doen aan een Baywatch-reboot.

2 Pamela Anderson wordt eindelijk serieus genomen

Helaas, vanwege seksisme, de release van Andersons sekstape en enkele van de meer komische elementen van Baywatch (zoals hun beroemde slow-motion loopsequenties), kon Anderson niet serieus worden genomen als actrice. Vanwege haar status als sekssymbool zat ze opgesloten in rollen waarin ze de domme blondine speelde. Dit is tragisch genoeg gebruikelijk in Hollywood, aangezien zelfs Marylin Monroe een graad in kunstgeschiedenis had, maar werd getypeerd in rollen die haar uiterlijk benadrukten.

1 Kortom, geen Pamela Anderson zou waarschijnlijk geen re-boot doen

Hoewel ze geen enkele interesse in een reboot heeft bevestigd of ontkend, is het duidelijk dat Anderson zich wil concentreren op het gezinsleven en activisme. Ze lijkt niet geïnteresseerd in een terugkeer naar de televisie om een van haar oudste rollen te spelen. Omdat ze nu serieus wordt genomen, wil Anderson waarschijnlijk haar nieuw herwonnen respect van het publiek niet verliezen om geld te verdienen aan nog een reboot uit de jaren 90. Fans willen misschien graag een reboot, maar Anderson wil graag met rust gelaten worden.

Aanbevolen: