5 Hondenrassen die perfect zijn voor een Tweeling (& 5 Dat zou een vreselijke pasvorm zijn)

Inhoudsopgave:

5 Hondenrassen die perfect zijn voor een Tweeling (& 5 Dat zou een vreselijke pasvorm zijn)
5 Hondenrassen die perfect zijn voor een Tweeling (& 5 Dat zou een vreselijke pasvorm zijn)
Anonim

Gemini's behoren tot de moeilijkst te lezen mensen van de sterrenbeelden. Ze zijn snel verveeld en zijn altijd op zoek naar een nieuw avontuur of iets om hun geest te stimuleren, iets uitdagends dat hen afleidt van de norm. Ze behoren tot de meest flexibele en snelste leerlingen vanwege hun verlangen om alles te weten.

Ze staan ook bekend als onafhankelijk en onafhankelijk en ze haten het om zich in één ruimte te beperken. Als het om honden gaat, zijn hun idealen grotendeels hetzelfde, ze hebben iemand nodig die net zo actief en aanpasbaar is en bereid is om met hen te verkennen. Kijkend naar de duizenden hondenrassen, zijn hier vijf perfect voor een Tweeling en vijf die ze niet zouden willen krijgen.

10 PERFECT: Franse Bulldog

Afbeelding
Afbeelding

Franse Bulldogs behoren tot de vriendelijkste en gelukkigste hondenrassen die er zijn. Ze behoren tot de meest aanpasbare aan elke situatie en gedragen zich redelijk goed met de juiste structuur. Ze zijn gelukkig in kleine, krappe appartementen of grote huizen met achtertuinen en hoewel ze energiek zijn, hebben ze maar een minimale hoeveelheid beweging nodig.

Ze kunnen geweldige metgezellen zijn voor Gemini's die altijd onderweg zijn of voor degenen die een knuffelmaatje nodig hebben na een lange dag werken.

9 VERSCHRIKKELIJK: Duitse herder

Afbeelding
Afbeelding

Als manusje van alles kunnen Duitse herders worden getraind om zo ongeveer alles te doen, van politiehonden tot emotionele steun. Ze hebben echter veel aandacht en energie nodig, en het zijn vaak onafhankelijke honden met een onvoorspelbaar temperament tegenover andere honden/mensen.

Hoewel ze enigszins aanpasbaar zijn, zijn ze vatbaar voor verlatingsangst en honden met dit soort brute kracht kunnen wat schade aanrichten aan het huis van een eigenaar.

8 PERFECT: Cavalier King Charles Spaniel

Afbeelding
Afbeelding

Deze middelgrote pup is een van de meest flexibele honden met een zachte en sociale instelling en een van de gezondste pups in het algemeen gedurende hun hele leven. Ze hebben de perfecte maat om hun mannetje te staan en ze behouden het grootste deel van hun leven een jeugdige uitstraling.

Ze maken gemakkelijk vrienden en hoewel ze geen ideale waakhonden zijn, zijn ze tot het einde toe een geweldige emotionele steun en loyale vrienden.

7 VERSCHRIKKELIJK: Vizsla

Afbeelding
Afbeelding

Vizslas zijn onlangs populair geworden vanwege hun mooie vacht en actieve, vriendelijke persoonlijkheid. Ze moeten echter te allen tijde actief zijn en kunnen veel gezondheids- en temperamentrisico's lopen als ze niet constant aan lichaamsbeweging doen.

Hoewel Gemini's actief zijn en wimpers zetten als ze zich opgesloten voelen, hebben ze tijd en ruimte nodig om hun batterijen op te laden en een hond met een eindeloze hoeveelheid energie kan dat dempen.

6 PERFECT: Mastiff

Afbeelding
Afbeelding

Omdat hij een grote hond is, is de Mastiff nogal volgzaam en zachtaardig en geeft hij er vaak de voorkeur aan om de hele dag op de bank te liggen. Het zijn grote baby's gedurende het grootste deel van hun leven en hoewel ze energiek zijn als ze jonger zijn, worden ze meestal luier naarmate ze ouder worden.

Ze zijn ook felle beschermers van hun familie, hoewel ze zelden agressief zijn, zou het een vergissing zijn voor een indringer om te proberen een Mastiff af te weren.

5 VERSCHRIKKELIJK: Bichon Frise

Afbeelding
Afbeelding

Ze zijn perfecte schoothondjes en metgezellen, maar ze vergen veel onderhoud en zijn erg vatbaar voor verlatingsangst. Het zijn slimme en loyale honden, maar hun constante verzorging, aandacht en delicate grootte kunnen een domper zijn op de levensstijl van een Tweeling.

Bichon Frise's zijn meer ideaal voor mensen die niet veel buiten zijn en met pensioen zijn of gewoon thuis werken.

4 PERFECT: Bulldog

Afbeelding
Afbeelding

Dit grote maar compacte ras ziet er intimiderend uit, maar is eigenlijk een vrolijke en actieve bal van energie. Het zijn slimme honden met een groot hart voor hun gezin en een nog groter hart voor avontuur en aandacht.

Omdat ze wat klein zijn, hebben ze niet veel energie nodig, maar gaan ze graag overal naartoe met hun baasjes. Het zijn geweldige schoothondjes of metgezellen en zijn geweldige gezinshonden.

3 VERSCHRIKKELIJK: Pit Bull

Afbeelding
Afbeelding

Pit Bulls krijgen vaak een slechte reputatie omdat ze agressief of slechtgehumeurd zijn, maar ze zijn eigenlijk net zo lief en loyaal als elke andere pup. Het enige probleem waarmee een Tweeling te maken kan krijgen die hen van een Pit zou kunnen afhouden, is hun constante behoefte aan energie en routine.

Gemini's staan bekend als chaotisch en inconsistent, wat betekent dat ze er niet van houden om een schema te volgen en dat kan leiden tot een niet zo goed opgevoede Pit Bull.

2 PERFECT: Golden Retriever

Afbeelding
Afbeelding

Golden Retrievers behoren tot de meest populaire hondenrassen vanwege hun loyaliteit en grote intelligentie. Hoewel ze veel energie nodig hebben, zijn deze pups van nature nieuwsgierig en het meest gekwalificeerd om een drukke levensstijl van Geminis bij te houden. Ze zijn gemakkelijk te trainen en erg geduldig en gedisciplineerd.

Voor een Tweeling die een aanpasbare en vrolijke pup wil, is er niet veel beter dan de Golden Retriever.

1 VERSCHRIKKELIJK: Husky

Afbeelding
Afbeelding

Huskies zijn mooie en zeer energieke honden die veel zorg en aandacht nodig hebben om een normaal leven te leiden. Oorspronkelijk gefokt om sleeën in de sneeuw te dragen, hebben ze veel beweging en verzorging nodig in warmere omgevingen en ze hebben een gevoelige maag, zodat ze alleen bepaald voedsel kunnen eten.

Dit soort hoog onderhoud kan te veel zijn voor een Tweeling om zich aan te binden en het kan leiden tot een slechte relatie met hun hond.

Aanbevolen: