De slechtste MCU-serie op Disney+, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

De slechtste MCU-serie op Disney+, volgens IMDb
De slechtste MCU-serie op Disney+, volgens IMDb
Anonim

De MCU floreert momenteel als de spil van Hollywood-franchises, en terwijl anderen gelijke tred houden, komt niemand in de buurt om ze in te halen. De MCU heeft tot nu toe drie succesvolle fasen gehad en de vierde fase van de franchise is van start gegaan.

Tot nu toe heeft Phase Four grote plannen voor hoofdpersonen, en ze hebben een wereld van mogelijkheden neergezet met verrassende resultaten. Simpel gezegd, het is een ongelooflijke tijd om fan te zijn van de franchise.

De vierde fase van de MCU heeft veel gedaan op het kleine scherm, en deze shows hebben de franchise in staat gesteld creatief te worden terwijl ze zich nog steeds vertrouwd genoeg voelen voor fans. De shows waren op hun eigen manier geweldig, maar op IMDb heeft één show de laagste beoordeling van het stel. We hebben de details hieronder!

Fase vier van de MCU is uitgeschakeld en loopt

Na drie succesvolle fasen, die culmineerden in een grote opschudding van de MCU, ging Marvel met torenhoge verwachtingen de vierde fase in. Hoewel het schijnbaar onmogelijk lijkt om te overtreffen wat ze eerder deden, is de MCU Fase Vier binnengegaan met een verscheidenheid aan aanbiedingen waar fans van kunnen genieten.

Op het grote scherm begon Black Widow eerder in 2021 met fase vier, en vanaf dat moment werd het alleen maar groter. Deze film werd gevolgd door Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Eternals en Spider-Man: No Way Home. De laatste film op die lijst domineert aan de kassa en toekomstige MCU-releases zullen dit voorbeeld volgen.

Alleen al in 2022 voegt Phase Four films toe zoals Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Thor: Love and Thunder en Black Panther: Wakanda Forever. Deze films hebben al een hoop hype achter de rug, en ze hebben het potentieel om ondenkbare hoeveelheden geld binnen te halen zodra ze in de bioscoop verschijnen.

Phase Four's grote schermaanbod heeft zeker veel conversatie van fans gegenereerd, maar we kunnen op geen enkele manier naar deze huidige fase kijken zonder een licht te werpen op wat er gaande is in Marvel's tv-sfeer.

De MCU-tv-shows zijn een hit

De tijd van de MCU op televisie was interessant, omdat er al lang verwarring is over wat canon is en wat niet. Desalniettemin leunde Phase Four zwaar in de tv-sfeer en het begon allemaal in 2021 toen WandaVis ion zijn debuut maakte op Disney Plus.

Na het succes van WandaVision zou de MCU de rest van 2021 besteden aan het voorschotelen van nieuwe televisiecontent. Alleen al dat jaar kregen fans ook The Falcon and the Winter Soldier, Loki, What If… en Hawkeye.

De reeks shows in 2021 was fantastisch, en de line-up van 2022 begint met Moon Knight, voordat She-Hulk, Ms. Marvel en anderen de kudde betreden.

Hoe solide deze shows ook zijn geweest, er is één show die claimt de laagst gewaardeerde van het stel te zijn.

'The Falcon And The Winter Solider' is de laagst gewaardeerde show

Met 7,3 sterren is The Falcon and the Winter Soldier de laagst gewaardeerde MCU-serie tot nu toe. De show heeft een solide score op Rotten Tomatoes, maar op IMDb schiet het nog steeds tekort bij het andere aanbod van Marvel.

De serie, met Anthony Mackie en Sebastian Stan in de hoofdrol, was gericht op Sam Wilson die de mantel van Captain American op zich nam na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. De serie raakte serieuze thema's, had veel actie en introduceerde zelfs John Walker, een van de nieuwste slechteriken van de MCU.

De show had zeker zijn zwakke plekken, want de Flag Smashers-groep was grotendeels vergeetbaar. De relatie tussen Sam en Bucky was echter sensationeel, en we hebben die personages kunnen verkennen op een manier die nog niet eerder was gedaan.

De conclusie van de show heeft veel opgeleverd voor de toekomst, waaronder een vierde Captain America-film, waarin Mackie de hoofdrol zal spelen als Cap.

Toen hij sprak over de vierde Captain America-film, zei Nate Moore, VP van productie en ontwikkeling van Marvel: Ik denk dat het fascinerend is omdat hij een man is. Hij is een man met vleugels en een schild, maar hij is een man Dus we gaan hem door de wringer halen en hem het laten verdienen, en kijken wat er gebeurt als hij wordt overtroffen, overklast, alles overtreft. Wat maakt iemand Captain America? Ik ga beweren dat het geen supersoldaat. En ik denk dat we dat gaan bewijzen met Mackie en Sam Wilson.'

The Falcon and the Winter Solider deed het niet goed bij andere MCU-shows, maar het heeft zoveel opgeleverd om op voort te bouwen.

Aanbevolen: