Wat doet Sean Griffin, de echtgenoot van Cush Jumbo?

Inhoudsopgave:

Wat doet Sean Griffin, de echtgenoot van Cush Jumbo?
Wat doet Sean Griffin, de echtgenoot van Cush Jumbo?
Anonim

Cush Jumbo trouwde in 2014 met haar huidige echtgenoot, Sean Griffin. Hun relatie en hun spraakmakende leven zijn op een laag pitje gezet, omdat ze ervan genieten hun leven zo privé mogelijk te houden. Cush Jumbo maakt er een punt van om niet met het publiek over haar huwelijk en zoon te praten. Met een flitsende levensstijl in de publieke belangstelling, is het erg belangrijk om haar familie dichtbij en buiten de publieke belangstelling te houden voor Cush Jumbo en haar familie. Cush Jumbo heeft een zeer openbare carrière, terwijl haar man, Sean Griffins, een meer typische carrière heeft, en fans willen meer weten over hun leven.

De twee begonnen jarenlang als vrienden voordat ze ooit daten. Cush Jumbo geeft zelfs toe te denken dat hij geen interesse in haar had als iets anders dan vrienden. Haar carrière nam een hoge vlucht en toen er zich in de Verenigde Staten kansen voordeden, ging Sean Griffin met haar mee om haar dromen na te jagen. Het stel ging de wereld over zodat Cush Jumbo haar carrière in een andere setting kon voortzetten, en haar carrière nam een vlucht toen ze in de Verenigde Staten aankwam.

6 Sean Griffin werkt als technisch ontwikkelaar

Er is heel weinig bekend over het persoonlijke leven van Sean Griffin, maar fans weten wel dat hij als tech-ontwikkelaar werkt. Met verhalen over het recente succes van Cush Jumbo in de branche, heeft Sean Griffin een meer typisch werkleven gevolgd dan zijn vrouw. Zelfs het delen van grappige momenten op Instagram van thuiswerken met een peuter laat zien hoeveel hij geniet van zijn rol als vader. Zijn carrière is belangrijk, maar fans kunnen zien dat het zijn van een familieman de hoogste prioriteit van Sean Griffin is.

5 Cush Jumbo en Sean Griffin leven een zeer persoonlijke levensstijl

Er is bijna niets bekend over de relatie of het gezinsleven van Cush Jumbo en Sean Griffin. Ze houden hun relatie en hun zoon Maximilian buiten de publieke belangstelling. Tegen de tijd dat ze onthulde dat ze een baby zouden krijgen, was ze al zes maanden zwanger. Het stel gaat wel naar Instagram om speciale momenten met hun zoon te delen, maar hij staat meestal niet voor de camera als de paparazzi in de buurt zijn.

4 Cush Jumbo en Sean Griffins getrouwd op het podium

Op 27 december 2014 trouwden Cush Jumbo en Sean Griffin, maar niet in een erg conventionele setting. Terwijl de meeste beroemdheden extravagante bruiloften hebben, wilde Cush Jumbo een andere stijl voor hun bruiloft. De twee zeiden hun 'I do's' op een Broadway-podium, direct na haar matinee van The River. Ze deelde jaren later een foto op Instagram en zei dat dit het "grootste, dapperste en beste ding" was dat ze ooit had kunnen doen.

3 Cush Jumbo en Sean Griffins verwelkomen hun eerstgeborene

Bij de Critics' Choice Awards in 2018 onthulde Cush Jumbo haar zes maanden durende zwangerschapsbuik. Omdat ze een zeer privéleven leiden, is het alleen maar logisch dat het paar hun zwangerschap zo lang mogelijk geheim hield. Cush Jumbo beviel in april van dat jaar van hun zoon Maximilian. Hoewel hun leven vrij rustig en privé is, delen ze speciale momenten die ze met hun zoon op Instagram delen, zodat hun fans ervan kunnen genieten.

2 Cush Jumbo's succes in de industrie

Na groot succes in het VK, volgde Cush Jumbo haar hart naar Broadway in New York City. Haar carrière begon en in 2015 kreeg ze een rol aangeboden in de show, The Good Wife. Cush Jumbo speelde een paar jaar een van de hoofdpersonages in deze hitshow, voordat hij vertrok. Een persoonlijke ervaring van haar, waarin ze werd aangezien voor een oppas in plaats van de moeder van haar eigen zoon, werd zelfs in de show geschreven.

1 Sean Griffin's succes op het werk en thuis

Hoewel er niet veel wordt gezegd over het werkleven van Sean Griffin, weten fans hoe graag hij vader is. Hoewel Sean Griffin buiten de publieke belangstelling blijft, gaat hij nog steeds naar Instagram om speciale momenten te delen met zijn zoon Maximilian. Omdat hij de beste vader is die hij kan zijn voor zijn driejarige zoon en zijn succesvolle vrouw bij elk evenement ondersteunt, heeft Sean Griffin de rol op zich genomen van een liefhebbende vader en echtgenoot, terwijl hij ook een baan als tech-ontwikkelaar heeft behouden.

Aanbevolen: