Wie is de echtgenoot van Jordin Sparks, Dana Isaiah, en wat doet hij?

Wie is de echtgenoot van Jordin Sparks, Dana Isaiah, en wat doet hij?
Wie is de echtgenoot van Jordin Sparks, Dana Isaiah, en wat doet hij?
Anonim

In 2007 werd Jordin Sparks de jongste winnaar ooit van American Idol. Daarna was haar leven een wervelwind van plaatreleases, muziekprijzen en samenwerkingen met talloze grote artiesten. Ze ging zelfs uit met ieders favoriete TikToker in die tijd, aangezien zij en Jason Derulo een item waren van rond 2011 tot 2014. Natuurlijk, net als andere Idol-alums, zoals de onder-de-radar Scotty McCreery, dook Jordin uit de schijnwerpers voor een tijdje.

Terwijl Jordin een beetje uit het zicht verdween, ontmoette ze Dana Isaiah en in 2017 was het paar getrouwd. Dit leidt ertoe dat fans zich afvragen wie Dana is, hoe ze elkaar hebben ontmoet en wat de man van Jordin doet?

Bijgewerkt op 15 juli 2022: Sinds het oorspronkelijke bericht van dit artikel heeft Dana Isaiah Thomas Gym Trainer en Social Media Star aan zijn repertoire toegevoegd. Hij en Jordin zijn nog steeds gelukkig getrouwd en hebben samen één kind en genieten ervan om als gezin te sporten, muziek te maken en op avontuur te gaan. Dana houdt van het vaderschap en grijpt elke gelegenheid aan om herinneringen te maken met zijn zoon en vrouw als ze niet aan het werk zijn.

Dana, wiens volledige naam Dana Isaiah Thomas is, en Jordin delen een zoon; De peuter is geboren in 2018 en is een Junior van zijn vader. Dit nieuws was niet alleen een verrassing voor Jordins fans -- ze legde eind 2017 uit dat ze, ondanks dat ze pas een maand getrouwd was, al een baby verwachtte met haar nieuwe echtgenoot.

TMZ citeerde mevrouw Thomas die zei dat de zwangerschap een "schok" was, maar het paar paste zich snel aan. Natuurlijk benadrukte datzelfde artikel het feit dat de man van Jordin een 'fitnessgoeroe/aspirant-model' is. Of tenminste, hij was toen!

Dus wat doet Dana Isaiah tegenwoordig precies? Hoewel hij zijn zangeresvrouw veel ondersteunt (Jordin heeft onlangs nieuwe muziek uitgebracht), heeft Dana ook zijn eigen baan. Hij modelleert niet alleen, geeft gymles en speelt basketbal, maar de multi-getalenteerde atleet schreef onlangs ook een boek.

Hoewel zijn auteursbiografie naar hem verwijst als een model, benadrukt het boek van Thomas meer dan alleen zijn knappe uiterlijk of atletisch vermogen. In wat uitgeverij Harper Collins een 'eerlijke, praktische kijk op het groeien van je geloof' noemt, is Dana's boek A Higher Calling als een zelfhulpboek gericht op mensen zoals Dana en zijn vrouw. Of beter gezegd: de mensen die ze waren. Fans herinneren zich misschien uit hun tienertijdschriften uit de tijd dat Jordin een beloftering droeg - voordat ze met Jason Derulo begon te daten - en vaak over haar geloof sprak.

Het lijkt erop dat ze haar gelijke heeft ontmoet in Thomas, die vaak geschriften op zijn Instagram plaatst en ervan geniet zijn pad en zijn worstelingen met anderen te delen. Het boek dat hij schreef bevat "devoties in mini-hoofdstukken" en de Schrift, en het heeft een aantal solide recensies online. Hij verdient misschien niet veel geld door zijn boeken te verkopen, maar Dana heeft zijn boek in grote boekwinkels laten liggen, en hij krijgt natuurlijk de steun van zijn vrouw als het gaat om de publicatie van zijn boek.

Hij helpt Jordin ook met haar muziek, en zijn Instagram-bio bevat zelfs een e-mailcontact voor 'tracks voor @jordinsparks'.

Maar wie weet wat het paar hierna met hun carrière gaat doen!

Aanbevolen: