Krijgt Kody Brown nieuwe vrouwen? Huidige relatie met zustervrouwen, onthuld

Inhoudsopgave:

Krijgt Kody Brown nieuwe vrouwen? Huidige relatie met zustervrouwen, onthuld
Krijgt Kody Brown nieuwe vrouwen? Huidige relatie met zustervrouwen, onthuld
Anonim

Kody Brown heeft zijn polygame familie voor de camera's geplaatst in de hitserie Sister Wives, maar de dingen gaan niet helemaal zoals hij oorspronkelijk had gepland. De reality-tv-ster was ooit in staat om aan de behoeften van zijn gezin te voldoen en de vruchten van zijn levensstijlkeuzes volledig te plukken, maar de dingen begonnen te veranderen toen hij duidelijk vriendjespolitiek begon te tonen aan zijn laatste en meest recente vrouw, Robyn.

Fans keken toe hoe de vrouwen één voor één hun ongenoegen uitten met Kody, en waren stomverbaasd toen Meri Brown onthulde dat zij en Kody een niet-bestaand intiem leven hadden. Wat het nog erger maakte, was het feit dat Christine Brown besloot Kody voorgoed te verlaten en naar Utah verhuisde, waarbij ze haar polygame levensstijl en haar huwelijk met Kody ver achter zich liet, zonder de intentie om achterom te kijken.

Met al deze onrust en controverse rond Kody's onvermogen om zijn gezin bij elkaar te houden, beginnen fans zich af te vragen of hij uiteindelijk nieuwe vrouwen zal krijgen om zijn manier van leven te ondersteunen.

10 Kody Brown's frisse start

Kody Brown is eerlijk geweest over het overwegen van een frisse, nieuwe start voor zichzelf. Hij begrijpt dat de polygame familie waar hij zo hard voor heeft gewerkt om hem heen uit elkaar is gevallen, en het is duidelijk dat er geen gemakkelijke oplossing is om dit probleem op te lossen. Nieuw beginnen met wat extra echtgenotes lijkt een natuurlijke oplossing te zijn. Dit zou de aandacht van fans verschuiven van zijn huidige mislukkingen en hen leiden naar de intriges die een nieuwe relatie met zich mee zou brengen.

9 Deze beslissing ligt in de handen van de 'Sister Wives'

Uiteindelijk zal de beslissing van Kody Brown om nieuwe vrouwen in de familie Brown te brengen, afhangen van wat zijn huidige en overgebleven echtgenotes nu gaan doen. Kody heeft altijd volgehouden dat hij zijn vrouwen niet uit zichzelf zal verlaten en heeft herhaaldelijk verklaard dat als ze willen vertrekken, zij degenen moeten zijn die uit eigen beweging vertrekken.

De huidige stand van zaken werkt voor niemand, maar als Kody plotseling een andere vrouw introduceert, kan dat zijn huidige vrouwen over de rand duwen en hen aanmoedigen om te vertrekken.

8 Kody Brown heeft misschien geen keus

Als Kody Brown geen manier vindt om vrede te stichten met zijn bestaande vrouwen en ze allebei gelukkig genoeg te maken om te blijven, heeft hij misschien binnenkort geen andere keuze dan een nieuwe vrouw aan te nemen en een nieuwe start te maken. De enige vrouw die graag bij Kody wil blijven, is Robyn Brown, maar als zij de enige is die blijft, zou Kody nieuwe vrouwen moeten zoeken om zijn status als hoofd van een polygaam gezin te behouden.

7 De zustervrouwen lijken Kody Brown niet meer nodig te hebben

Janelle Brown is onlangs naar voren gekomen om te verklaren dat ze Kody echt niet meer nodig heeft, en dit zou heel goed de opening kunnen zijn die Kody vult met een andere persoon. Janelle is onlangs geopend en zei: Ik heb echt moeten nadenken. Mijn kinderen zijn bijna volwassen en er is geen grote noodzaak meer om te blijven. Het was een geweldige manier om kinderen op te voeden… Met Kody en ik is onze relatie op dit moment behoorlijk gespannen. En weet je, het is gemakkelijk om weg te lopen.”

6 Robyn Brown kan worden voorgesteld als de favoriet

Veel van de wrijvingen tussen de zustervrouwen kwamen voort uit het feit dat Kody Brown er niet in slaagde zijn tijd tussen hen in te delen. Toen Robyn zich bij de familie voegde en Kody met haar trouwde, werd het de rest van de vrouwen overduidelijk dat Robyn een speciaal plekje in zijn hart had. Kody heeft er geen geheim van gemaakt dat hij Robyn verkiest boven de anderen, wat niet veel goeds voorspelt om de zaken verenigd te houden.

Het zou goed zijn om nieuwe echtgenotes binnen te halen en in het begin duidelijk te maken dat Robyn de belangrijkste echtgenote is die op haar eigen niveau bestaat. Dat geeft hem een nieuwe start en werkt in de veronderstelling dat er geen wrijving zou ontstaan als Robyns hiërarchie vooraf wordt aangegeven.

5 Kody Brown vertelde 'Sister Wives' dat ze vrij zijn om te vertrekken

Kody Brown heeft zijn huidige vrouwen stoutmoedig verteld dat ze altijd vrij zijn om te gaan. Wanneer dit gepaard gaat met zijn verklaring dat hij ze niet zou verlaten, maar erop zou vertrouwen dat de vrouwen uit zichzelf zouden vertrekken, lijkt het erop dat Kody ze allemaal probeert weg te duwen. Door hen te vertellen dat ze vrij zijn om te vertrekken op een moment dat het niet goed gaat in zijn relaties, kan het Kody de kans geven om met meer gemak een nieuwe start te maken.

4 Vers beginnen kan de enige manier zijn waarop Kody Brown de controle terugkrijgt

Kody had de controle over zijn leven toen zijn vrouwen bij hem in Vegas woonden. De verhuizing naar Arizona bleek ondraaglijk voor de echtgenotes en hij begon onmiddellijk de controle over zijn persoonlijke leven te verliezen. De dames begonnen naar elkaar te luchten en begonnen te discussiëren over de voorkeursbehandeling van Robyn in vergelijking met de andere vrouwen.

Problemen zoals mislukte intimiteit en gebrek aan aandacht kwamen naar de oppervlakte en Kody werd ontmaskerd. De gemakkelijke manier voor hem om de controle terug te krijgen, zou zijn om de lei schoon te vegen en nieuwe relaties op te bouwen.

3 De afwezigheid van Christine Brown laat een gat achter in de familie 'Sister Wives'

Nu Christine Brown Kody officieel heeft verlaten en naar Utah is verhuisd om haar nieuwe leven te beginnen, is er een duidelijk gat dat gemakkelijk kan worden opgevuld met een andere vrouw. Ze heeft een ruimte achtergelaten waar Kody een andere vrouw in zou kunnen plaatsen, en het zou alleen maar logisch zijn om de leegte te vullen, om de fixatie op het feit dat het bestaat weg te nemen. Christine is helemaal klaar met Kody en er is geen hoop dat ze ooit nog terugkomt, dus niets zou Kody ervan weerhouden een vervanger te vinden.

2 Kody Brown wil meer kinderen

Het v alt niet te ontkennen dat Kody Brown meer kinderen wil. Hij heeft verklaard dat het belangrijk voor hem is om te groeien en zijn gezin verder uit te breiden, maar zijn huidige situatie leent zich niet voor die ervaring.

Van de vrouwen die hij nog heeft, is Robyn de enige die nog steeds van hem houdt, en ze heeft duidelijk gemaakt dat ze niet geïnteresseerd is in nog meer kinderen. Ze is de enige vrouw die jong genoeg is om kinderen te krijgen, maar ze heeft al vijf kinderen en zal er waarschijnlijk niet meer krijgen. Kody kan een nieuwe vrouw naar de familie brengen met het loutere doel om zich voort te planten.

1 'Sister Wives' Must Go On

Helaas, als Janelle of Meri besluiten Kody te verlaten, zal er niet genoeg inhoud zijn om de show in de lucht te houden. Het uitgangspunt van Sister Wives is om de unieke levensstijl en uitdagingen voor polygame relaties weer te geven, dus het hangt af van het hebben van meerdere vrouwen in de vergelijking. Als Kody zijn heerschappij als de beroemdste polygame familie op reality-televisie wil behouden, zal hij relaties moeten aangaan met nieuwe vrouwen. De show moet tenslotte doorgaan.

Aanbevolen: