Dit is wat er zal gebeuren met de familie Brown als Merri zustervrouwen verlaat

Inhoudsopgave:

Dit is wat er zal gebeuren met de familie Brown als Merri zustervrouwen verlaat
Dit is wat er zal gebeuren met de familie Brown als Merri zustervrouwen verlaat
Anonim

Lange fans van Sister Wives zullen zich bewust zijn van het voortdurende relatiedrama tussen Meri en Kody, dat al vele seizoenen het middelpunt van de show is. De zaken lijken echter rocker dan ze ooit zijn geweest tussen Kody en zijn eerste vrouw, en het kan de show in gevaar brengen.

Meri en Kody zijn door de jaren heen geen onbekenden van relatiedrama, maar hun recente vete lijkt heel anders dan al hun eerdere botsingen, tot het punt waarop veel fans zich zorgen maken over de toekomst van de show en of die ooit zal komen wees een nieuw seizoen van Sister Wives.

De recente problemen tussen Meri en Kodi

Toen Kody in een recente aflevering het schokkende geheim onthulde dat hij in de eerste plaats nooit met Meri wilde trouwen, en hij wenste dat hij dat niet had gedaan, waren veel fans geschokt door zo'n uitbarsting van Kody en erkenden dat dit was misschien wel de laatste nagel aan de doodskist voor een historisch moeilijke relatie.

Deze explosieve aflevering is door velen gezien als het begin van het einde voor Meri en Kody, waarbij Kody zegt:

“Meri rouwt om het verlies van wat we hadden… ik heb spijt van wat we hadden.”

Meri ging toen verder met te zeggen:

“De relatie die hij en ik hadden, het is dood, het is weg, het is voorbij. Ik wil een relatie met hem.'

Met Kody en dan toevoegend:

”Ik wist niet met wie ik ging trouwen. Terwijl de dingen zich ontvouwden, begon ik me zorgen te maken en verbitterd door de situatie waarin ik me bevond.”

Deze wrede woorden lijken definitief en het hoofdstuk Meri en Kody lijkt voorgoed te zijn geëindigd. Dit lijkt vooral duidelijk wanneer recente informatie naar buiten is gekomen over Kody die in quarantaine zit met zijn vierde vrouw Robyn en haar vijf kinderen, waarvan veel fans vaak speculeren dat het zijn favoriete vrouw is.

Dit wordt verder ondersteund door Meri's nieuwste Instagram-berichten die haar alleen en zonder Kody en de andere vrouwen laten zien. Ze heeft ook gezegd dat ze 'eenzaam' was nadat ze haar dochter had bezocht en terugging naar een leeg huis, wat suggereert dat het sprookje van Brown misschien geen gelukkig einde heeft.

De geschiedenis achter het relatiedrama van Meri en Kodi

Fans van de show merken al jaren scheuren in de relatie van Meri en Kody. Toen het paar officieel scheidde op 25 september 2014, veroorzaakte dit schokgolven bij de fans van Sister Wives, waarbij velen zich afvroegen of dit toen al het einde van de show betekende.

Het bleek dat de motieven achter de scheiding nobeler waren dan mensen eerst vermoedden. Toen Kody besloot te scheiden van Merci, zijn vrouw van dertig jaar om met zijn vierde vrouw Robyn te trouwen, beweerde hij dat hij dit deed om de kinderen van Robyn uit een eerder huwelijk legaal te adopteren.

Veel fans dachten echter dat dit een handig excuus was, aangezien Robyn al lang werd verdacht van het zijn van Kody's favoriete vrouw, en dit wakkerde de vlammen van de aanhoudende speculatie rond Meri en Kody's relatie verder aan.

In 2015 echter schudde iets de fundamenten van het huwelijk van Brown voorgoed, toen Meri midden in een meervalschandaal werd betrapt.

Niet lang na de scheiding van de Browns ontmoette Meri een man genaamd 'Sam Cooper' via Twitter en begon een relatie met hem voor zes maanden, voordat ze erachter kwam dat ze werd opgejaagd door een vrouw genaamd Jackie Overton die wilde verkoop een allesomvattend boek over het gezin.

De chaos die achterbleef door de onthulling van deze bom veroorzaakte een enorme kloof tussen Kody en Meri, het kwam ook regelmatig ter sprake in discussies en huwelijkscounselingsessies voor het paar. Laat zien dat het al een tijdje niet van een leien dakje gaat voor de familie Brown.

Wat volgt er voor de familie Brown?

Het is moeilijk te voorspellen wat er daarna met de familie Brown zal gebeuren, Meri en Kody wonen momenteel gescheiden van elkaar en het ziet er niet goed uit voor het paar. Of de andere vrouwen betrokken zullen raken en Kody en Meri zullen overtuigen om bij elkaar te blijven, v alt nog te bezien.

Hoewel historische familie meningsverschillen ontstaan, lijkt het waarschijnlijk dat de andere echtgenotes er alles aan zullen doen om de familie-eenheid bij elkaar te houden omwille van de show en de familie-eenheid in het algemeen.

Ondanks alle aanhoudende problemen, gaf Kody toe dat hij en Meri "niet geïnteresseerd zijn in een breuk" omdat "waarom iets uit elkaar gaan als het te repareren is."

Misschien zien we het gezin toch samen naar één huis verhuizen?

Wat betekent dit voor de volgende serie zustervrouwen?

De belangrijkste vraag voor fans van Sister Wives is natuurlijk of er nog een serie komt?

Tot nu toe moet nog worden bevestigd of het filmen voor een andere serie zal doorgaan, maar afgaand op de kijkcijfers voor de seizoensfinale, is het veilig om te zeggen dat TLC deze show op geen enkel moment wil kwijtraken binnenkort.

Aanbevolen: