20 ergste dingen die Kody ooit met de zustervrouwen heeft gedaan

Inhoudsopgave:

20 ergste dingen die Kody ooit met de zustervrouwen heeft gedaan
20 ergste dingen die Kody ooit met de zustervrouwen heeft gedaan
Anonim

TLC's Sister Wives, die in 2010 in première ging, is een realityshow die zich richt op meervoudig leven. Kijkers volgen de levens van een polygaam gezin bestaande uit vier vrouwen en één man. Kody is de man in het middelpunt van dit alles en heeft vier vrouwen; Meri, Janelle, Christine en Robyn. De verbintenis met alle vier de vrouwen heeft geresulteerd in 18 prachtige kinderen.

De vrouwen wonen in aparte huizen en Kody heeft de taak om in elk huis rondes te doen en ervoor te zorgen dat de vrouwen evenveel aandacht krijgen. De vrouwen proberen met elkaar om te gaan in het belang van de kinderen en natuurlijk om hun man te plezieren. Kody daarentegen doet wat hij wil. Hij heeft bij verschillende gelegenheden dingen gedaan die een of al zijn vrouwen hebben beledigd, maar hier zijn 20 gevallen waarvan we denken dat Kody de grens heeft overschreden.

20 Hij gaf toe dat hij zich niet aangetrokken voelde tot Christine

Christine is de meest behoeftige vrouw van de vier vrouwen. De show heeft haar ook afgeschilderd als degene die het meest van Kody houdt. Helaas heeft haar man niet dezelfde gevoelens voor haar. Volgens intouchweekely.com voelt Kody zich niet aangetrokken tot Christine. Hij vertelt zelfs hoe haar eten hem afstoot.

19 Verhinderde dat Meri meer kinderen kreeg

Meri, de eerste zuster-vrouw kon niet meer kinderen krijgen nadat ze bevallen was van haar eerstgeboren dochter. Toen Robyn in de familie kwam, bood ze aan om een surrogaat voor Meri te zijn zoals onthuld op cheatsheet.com en gaf haar de hoop om voor de tweede keer moeder te worden. Zodra Kody lucht kreeg van het idee, verwierp hij het, dus Meri moest tevreden zijn met slechts één kind.

18 Hij gaf toe dat hij zich aanvankelijk niet tot Robyn aangetrokken voelde

Hoewel Kody meer van zijn vierde vrouw houdt dan van de andere vrouwen, voelde hij zich niet tot haar aangetrokken toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Volgens cheatsheet.com had Kody al een bepaald beeld van haar in zijn hoofd gevormd. Hij had haar bestempeld als een voetbalmoeder met kinderen en een busje. Robyn was destijds gescheiden en had drie kinderen en Kody dacht dat zij de laatste vrouw was tot wie hij zich aangetrokken kon voelen.

17 Weigert zijn vrouw te raadplegen bij belangrijke beslissingen

Kody is de koning van het kasteel en gedraagt zich zeker zo. Soms neemt hij beslissingen zonder de zustervrouwen te raadplegen. Volgens goodhousekeeping.com wil hij met zijn gezin verhuizen van Nevada naar Flagstaff, Arizona. Geen van de vrouwen is enthousiast over de verhuizing en ze weten ook niet dat hij van plan is dat ze allemaal in één huis gaan wonen, zodat hij al zijn kinderen kan zien.

16 Hij speelt favorieten

Hoewel Kody verwacht dat de zustervrouwen hun jaloezie beheersen, kunnen de vrouwen soms niet anders dan jaloers op elkaar zijn. Kody is dol op Robyn en brengt veel tijd met haar door. Het is aantoonbaar begrijpelijk aangezien ze de laatste vangst is, maar zoals vermeld op yahoo.com, houden de vrouwen er niet van als Kody één vrouw teveel aandacht geeft.

15 Kody speelt met de jongens terwijl de meisjes binnen blijven

Volgens cheatsheet.com is Kody een afwezige vader en we kunnen raden waarom. De vrouwen klagen dat Kody geen zinvolle tijd met hen doorbrengt. Stel je nu voor dat hij al zijn 18 kinderen één voor één moet geven. Als hij tijd heeft, speelt hij meestal met de jongens en zorgt hij ervoor dat de meisjes binnen blijven bij de moeders.

14 Hij scheidde van Meri om met Robyn te trouwen

Kody kan slechts met één vrouw tegelijk wettelijk getrouwd zijn. De andere vrouwen die geen wettige echtgenotes zijn, zijn zijn geestelijke echtgenotes, maar ze hebben een of andere vorm van een huwelijksceremonie gehad. Robyn kwam in het gezin met drie kinderen en om het gezin de kinderen volledig te laten erkennen als Kody's, moest hij scheiden van zijn eerste vrouw Meri en Robyn de rol van ringdrager geven, zoals wordt uitgelegd op babygaga.com. Dat is tenminste de reden dat hij haar gaf.

13 Hij trouwde met zijn ex-schoonzus

Janelle is de tweede vrouw van Kody. Interessant is dat Janelle ooit getrouwd was met Meri's broer. In een grappige wending van de gebeurtenissen slaagde Janelle erin om van Meri's broer te scheiden en kwam ze op de een of andere manier terecht in het huis van haar ex-schoonzus en trouwde ze uiteindelijk met haar man. Hoe dat gebeurde, blijft voor velen van ons een raadsel.

12 Hij trouwde met zijn stiefzus

Als je dacht dat het raar was dat Kody met zijn ex-schoonzus trouwde, wat dacht je van het feit dat hij ook met zijn stiefzus trouwde? Zoals uitgelegd door cheatsheet.com, is Janelle (ja, het is weer Janelle) de stiefzus van Kody. Hoe? Kody's vader is getrouwd met de moeder van Janelle, waardoor hun kinderen stiefbroers en zussen zijn. Te raar!

11 Hij wilde met zijn nichtje trouwen

Als je dacht dat Kody klaar was om raar te doen, heb je het mis. Zes jaar nadat hij met Robyn was getrouwd, uitte Kody zijn interesse om met een vijfde vrouw te willen trouwen. Zijn ogen waren gericht op het nichtje van Robyn, Mindy Jessop, die, zoals onthuld op nickiswift.com, ook werkte als de oppas van Robyn. Robyn zou daar natuurlijk niets van hebben en dreigde te vertrekken als Kody door zou gaan met dit plan.

10 Kody kon niet goed voor zijn vrouwen zorgen

In 2005 hadden Kody en Meri amper een cent op hun naam staan en moesten ze faillissement aanvragen zoals vermeld op cheatsheet.com. Toen Janelle, de tweede vrouw in beeld kwam, bleef het gezin het financieel moeilijk hebben totdat het zo erg werd dat Janelle haar koffers pakte en vertrok. Veel mensen vragen zich af waarom Kody een andere vrouw nam terwijl hij er nauwelijks voor kon zorgen.

9 Hij had het gezinsinkomen verlaagd

Volgens nickiswift.com, de zustervrouwen moesten een loonsverlaging nemen of anderszins hun salaris verliezen en natuurlijk, Kody, de man des huizes, was degene die onderhandelde over de nieuwe salarissen die het gezin zou krijgen. De vrouwen gingen van elk $ 180.000 naar het delen van $ 180.000.

8 Kody wil een vijfde vrouw

We weten niet hoeveel vrouwen Kody van plan is te trouwen zodat hij zich eindelijk gesetteld en gelukkig kan voelen. Nickiswift.com onthult dat Kody van plan is met een vijfde vrouw te trouwen. Hij wil echter een jongere vrouw, mogelijk met een heet lichaam zoals Robyn aanvankelijk had. Begin 2019 waren er geruchten dat hij hierin was geslaagd, maar de Browns moeten het nieuws nog bevestigen.

7 Hij bracht bigamie-aanklachten op de familie

In 2010, terwijl de Browns nog in Utah woonden, werd de familie bijna beschuldigd van polygaam zijn. Het gezin moest verhuizen naar Las Vegas, waar de wetten wat soepeler zijn, zoals bevestigd op cheatsheet.com. Het is jammer dat Kody zijn familie dat moest aandoen voor zijn eigen egoïstische verlangen om veel vrouwen te hebben.

6 Verwacht dat elke vrouw een moeder is voor alle kinderen

Volgens babygaga.com verwacht Kody dat zijn vier vrouwen de moeder van elkaars kinderen zullen zijn. De kinderen beschouwen elke volwassene als een ouder en elke moeder beschouwt zichzelf als een moeder van 18. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt ook van de vrouwen verwacht dat ze elkaar betrekken bij levenskeuzes en deelnemen aan elkaars leven.

5 Hij leidde Meri tot catfishing

Tegen de tijd dat Meri de scheidingspapieren tekende om Kody legaal te laten trouwen met Robyn, maakten de twee, Kody en Meri, een moeilijke periode door. Ze zagen elkaar nauwelijks en Meri voelde zich erg eenzaam in het huwelijk. Volgens thelist.com dwong dit haar om een affaire te hebben met een man die later werd geïdentificeerd als een vrouw.

4 Hij verliest vaak zijn geduld

Kody is soms een ander persoon dan degene die we op tv zien. Blijkbaar heeft hij een opvliegend karakter en dat weten zijn vrouwen maar al te goed. Zelfs enkele van hun vrienden hebben het ook gezien. Zijn heethoofdigheid heeft zelfs zijn ooit perfecte relatie met Robyn aangetast, zoals gerapporteerd door nickiswift.com.

3 Kody verwacht dat de vrouwen goede vrienden zullen zijn

Een andere regel die Kody oplegt, is dat de vrouwen moeten proberen zoveel mogelijk met elkaar overweg te kunnen. Verwachten dat deze vrouwen naast elkaar bestaan, is al te veel gevraagd, hen vragen om vrienden te zijn, gaat een beetje te ver, Kody. Desalniettemin houden de vrouwen zich aan de eisen van hun man en gaan ze een keer per week met elkaar om, zoals onthuld door babygaga.com.

2 Hij verbood broer-echtgenoten

Kody is als hypocriet bestempeld omdat hij zijn vrouwen verbiedt relaties met andere mannen te hebben, maar hij staat zichzelf het gezelschap van vier vrouwen toe en is vrij om nog een vrouw toe te voegen als hij dat wil. Zelfs Kody geeft op babygaga.com zelf toe dat hij hypocriet is omdat hij de vrouwen daarom vraagt, maar hij voegt er ook aan toe dat het verkeerd en tegen God en de natuur in is dat een vrouw met meer dan één man te maken heeft.

1 Kody sloeg op de vriend van een zuster-vrouw

Er is een mogelijkheid dat Kody een andere vrouw mee naar huis kan nemen en als hij dat ooit doet, moet hij op zijn minst het fatsoen hebben om iemand te kiezen die de vrouwen nog nooit hebben ontmoet. Kody lijkt niet dezelfde gedachten te hebben. Volgens nickiswift.com sloeg hij Robyns vriend recht in haar gezicht door haar botweg te vragen zijn vijfde vrouw te worden.

Aanbevolen: