John Cena's nieuwe rol in Fast and Furious 9 is perfect ironisch

John Cena's nieuwe rol in Fast and Furious 9 is perfect ironisch
John Cena's nieuwe rol in Fast and Furious 9 is perfect ironisch
Anonim

John Cena keert aanstaande vrijdagavond terug naar WWE Programming op Smackdown.

Zijn uiterlijk staat ver af van zijn formidabele dagen als 'fulltimer', aangezien hij volledig in de baan van de acteerwereld is gestapt. En ironisch genoeg, met een franchise die bekend is met een grote rivaliserende grappler.

In de recente trailer voor de 9e aflevering van Fast and Furious was nieuwkomer John Cena prominent aanwezig.

Een "meesterdief, huurmoordenaar en een krachtige chauffeur", Jacob, het personage van Cena in de film, wordt aangekondigd als het antwoord op de altijd ongrijpbare Dominic Toretto, zijn broer. Charlize Therons personage, Cipher, had de diensten van de meestercrimineel ingeroepen. Met de franchise die bekend staat om zijn auto-achtervolgingen, straatgevechten en verhaallijnen vol drama; dit lijkt goed thuis te zijn voor iemand die voorheen bekend was bij worstelfans als The Doctor of Thuganomics.

Deze filmrol is in veel opzichten monumentaal voor Cena, omdat de franchise in zekere zin diende als een lanceerplatform voor een andere worstelaar die de carrière van een acteur werd. Ter promotie van Fast Five in 2011 had de franchise een flinke boost nodig. Fast & Furious behaalde in 2009 een score van 29% op Rotten Tomatoes, en critici waren sceptisch dat ze alle mogelijkheden in de verhaallijn hadden uitgeput. Dat was tot Dwayne "The Rock" Johnson.

Johnsons Hobbs-personage was een vaste waarde geworden in de Fast-franchise, en hij verscheen in nog drie films na zijn eerste opname in 2011. Vreemd genoeg was de promotie voor de film in lijn met de terugkeer van Dwayne Johnson in de ring als "The Rock."

Bij zijn terugkeer werd Rock's emotionele terugkeer met veel tamtam ontvangen, aangezien de favoriet bij fans verklaarde dat hij dol was op het worstelen en nooit meer weg zal gaan. Hij riep toen naar een man die zijn liefde voor dit alles in twijfel trok… John Cena.

Cena sprak over Rock in een interview in 2008 met The Sun. Hoewel hij het feit prees dat Johnson als persoon een 'fantastische kerel' was, ergerde hij zich aan het feit dat Rock altijd zijn liefde voor het bedrijf had genoemd, maar nooit terugkeerde naar de industrie.

“Hij is een erg goede acteur,” zei Cena. “Hij is erg succesvol, hij heeft het heel goed gedaan voor zichzelf en het omgaan met sportentertainment doet niet veel voor zijn acteercarrière. Het helpt alleen het sportentertainmentpubliek, dus ik begrijp waarom hij niet terugkomt."

Cena vervolgde: "Laat me niet [expletief] rondlopen en vertel me dat je dit leuk vindt als je dit alleen maar doet om iets anders te doen. Dat is het enige waar ik kwaad van word."

Rocks repliek leidde tot een tweejarige vete met Cena, gecentreerd rond de persoonlijke opmerkingen tussen de twee.

Van rapgevechten tot bezoeken aan het Witte Huis (ja, zelfs dat), deze rivaliteit genaamd "Once in a Lifetime" culmineerde op WrestleMania 28 met een Rock-overwinning. Dit leverde een van de hoogste kooppercentages op in de WWE PPV-geschiedenis, en boekte uiteindelijk het jaar daarop een rematch, waar Cena als overwinnaar uit de bus kwam.

Sindsdien zijn vragen over de twee beantwoord met bewondering voor elkaar, waarbij Johnson lovend was over Cena en Cena zich uiteindelijk verontschuldigde voor het casten van hem als een "parttimer", een term die nu 42 jaar is oud is synoniem met vandaag.

Terwijl Cena de strijdbijl met Johnson heeft begraven, ontmoette Rock andere rivalen, in wezen een familie.

Op de set van Fast 8 werden professionele problemen tussen Johnson en Vin Diesel duidelijk.

Na het filmen ging Johnson vervolgens naar sociale media om de hele crew te bedanken voor het werk aan de film. Niet afgebeeld? De rots van de franchise, Vin Diesel.

Geruchten over strijd werden al snel door beide partijen verdreven, maar werden opgepikt met de aankondiging van Hobbs en Shaw, een Johnson-spin-off van de franchise met Jason Statham in de hoofdrol. Na de drop-off in de wereldwijde kassa in Fate of the Furious, zocht Universal het Johnson & Statham-tweetal op voor uitstel, en het liet de Fast Family verrast achter. Sommigen stomverbaasd, anderen? Nou…

Tyrese, een hoofdbestanddeel van de Fast Franchise, ging na de aankondiging van de film naar sociale media en sprak zich uit tegen de worstelaar die acteur werd voor de spin-off die Fast 9. uitstelde.

“Gefeliciteerd aan The Rock en je zwager oftewel 7 Bucks productiepartner voor het maken van The Fast and the Furious franchise over JOU - En net als jij, DJ, zelfs als ze bellen, zal ik dit bericht niet verwijderen - Gn mensen zie je in 2020 april FastFamily toch? Nee… het gaat over TeamDewayne. 3 jaar is het het wachten waard? NoShaw gewoon Hobbs, wordt dit weer een BayWatch?”

Bij de première van de film afgelopen augustus was het succes aanwezig, maar niet op het niveau van de films uit het verleden. Toen hij de cijfers hoorde en zijn collega prees omdat hij het probeerde, liet hij weten dat het opsplitsen van de cast: "niet de waarde heeft die je zou verwachten. En poef, verlaat de opname van de voormalige "People's Champion" en voer zijn opvolger in. De man die ooit zijn trouw in twijfel trok aan datgene wat hen allebei op de kaart zette, John Cena. En het is niet meer dan terecht, Cena's liefde voor auto's en actiescènes kennende.

Aanbevolen: