Deze 'Fast and Furious'-ster leefde vroeger uit zijn auto

Inhoudsopgave:

Deze 'Fast and Furious'-ster leefde vroeger uit zijn auto
Deze 'Fast and Furious'-ster leefde vroeger uit zijn auto
Anonim

John Cena heeft het tegenwoordig druk en dat is een understatement. Hij voltooide niet alleen ' F9' naast Vin Diesel, maar hij voltooide ook andere projecten zoals 'Suicide Squad'.

De rollen lijken binnen te stromen, maar op een gegeven moment was dat niet helemaal het geval.

Cena groeide op in Massachusetts en groeide op met heel weinig. Zijn eerste liefde was de wereld van bodybuilding en om de eindjes aan elkaar te knopen, werkte hij als limousinechauffeur.

Uiteindelijk is zijn lichaamsbouw wat hem opviel in de wereld van sport en entertainment. Dankzij zijn uiterlijk en charisma kon hij jarenlang het gezicht van WWE worden.

Tegenwoordig maakt hij een deuk in de wereld van Hollywood en krijgt hij rollen waar velen alleen maar van kunnen dromen. Hij is niet de enige, want ook andere voormalige sportentertainers doen het verdomd goed in het veld. Dave Bautista en Dwayne Johnson zijn namen die meteen in je opkomen.

Ondanks de roem was niets ooit een garantie. Heck, op een gegeven moment leefde Cena letterlijk uit zijn auto… We zullen dat verhaal bespreken, samen met de gecompliceerde casting die John naar 'F9' zou leiden.

Gevoelproces

Een plek krijgen in de 'Fast and Furious'-franchise is een enorme deal. Voor John Cena was het nog groter, aangezien hij samen met Vin Diesel in de hoofdrol werd geduwd.

Cena zou toegeven dat het auditieproces een beetje anders was. Vin nodigde John uit voor een informeel samenzijn, hij wist niet dat Vin eigenlijk John evalueerde en probeerde te zien of de twee compatibel waren om naast elkaar te werken.

"Ik kreeg niet zomaar de rol aangeboden", deelt John in een exclusieve clip uit het interview. "Het was eigenlijk, 'Hé, Vin Diesel wil graag met je praten', en ik had geen idee waar het over ging. En ik ontmoette Vin in zijn trainingscentrum, wat op zijn zachtst gezegd onthutsend was, en we hebben elkaar net gesproken. We spraken iets minder dan twee uur als twee mensen. En aan het eind nam hij een kleine video op sociale media."

Diesel zou later spreken over het casten van John en volgens de 'F9'-ster was wijlen Paul Walker een enorme reden.

"Ik herinner me dat John binnenkwam en… noem dit gek, maar ik herinner me het gevoel alsof Pablo, Paul Walker, hem had gestuurd. Ik herinner me dat ik die avond met Justin sprak en zei: 'Mijn gevoel en mijn hart voelen zoals dit bedoeld was."

Het is uiteindelijk allemaal gelukt voor John en de hele crew. Het ging echter niet altijd even soepel voor Cena.

Leven uit zijn auto

Langzaam maar zeker komt John Cena steeds dichter bij de grens van $ 100 miljoen. Jaren geleden was het echter precies het tegenovergestelde. Trots nam het over en Cena weigerde iemand om hulp te vragen.

Dit zou ertoe leiden dat Cena uit '91 Lincoln Town Car leeft.

“Ik heb een tijdje in mijn auto geslapen, wat toevallig een zeer ruime Lincoln Town Car uit 1991 was. Ik had mijn kleren in de kofferbak en ik sliep op de achterbank.”

Cena zou elke dag dezelfde routine gebruiken, waarbij hij zich klaarmaakte, een douche neemt en naar de sportschool gaat.

"Ik zou wakker worden, de kleedkamers en de douche gebruiken en het hele proces herhalen."

Volgens zijn interview met The Sun was een belangrijke reden om uit zijn auto te leven om te bewijzen dat zijn vader ongelijk had.

Papa vertelde me dat ik over twee weken thuis zou zijn met mijn staart tussen mijn benen. En ja hoor, ik ging snel door mijn middelen en moest nadenken. Ik wilde niet huilend naar huis gaan.”

Ondanks dat hij heel weinig had, was het zijn professionaliteit die de aandacht trok van World Wrestling Entertainment. Tijdens zijn vroege dagen bij het bedrijf werd Cena geprezen om zijn ernst, altijd op tijd en een constante professional.

Dankzij zijn houding zou hij uiteindelijk de overstap maken naar de top van het bedrijf en achter de schermen werd hij gewaardeerd als leider in de kleedkamer. Om nog maar te zwijgen over het feit dat je goede vrienden wordt met de eigenaar van het bedrijf, wat een behoorlijk groot probleem is.

Cena heeft sindsdien een heel lange weg afgelegd. Naast meer acteeroptredens staat het stichten van een gezin misschien ook op de agenda, aangezien de ster onlangs toegaf dat hij openstaat voor het stichten van een gezin.

Aanbevolen: