Ludacris maakt een einde aan 'Fast and Furious'-scripts om ervoor te zorgen dat hij niet sterft

Inhoudsopgave:

Ludacris maakt een einde aan 'Fast and Furious'-scripts om ervoor te zorgen dat hij niet sterft
Ludacris maakt een einde aan 'Fast and Furious'-scripts om ervoor te zorgen dat hij niet sterft
Anonim

Ludacris, die Tej Parker speelt in The Fast and the Furious films, onthulde het eerste wat hij doet als hij een van de scripts in handen krijgt.

De rapper en acteur moesten lachen om James Corden, wiens show hij speelde, toen hij het uitlegde.

Ludacris zegt dat hij ervoor zorgt dat hij niet als eerste sterft

Toen hij gisteravond in "The Late Late Show with James Corden" verscheen, sprak Ludacris met de gastheer over veel dingen, maar ze hadden het even over de Fast and Furious-franchise.

Hij legde Corden uit dat de castleden pas weten wat er in de film gaat gebeuren vlak voordat ze klaar zijn om te gaan filmen.

"Het is het meest geheime ding ter wereld. Ze vertellen het ons niet eens. We krijgen het script pas op het laatste moment."

Vervolgens vertelt de 44-jarige Corden zijn truc voor wanneer hij de scripts ontvangt.

"En het eerste wat ik doe zodra ik het script open, ik moet het doornemen en ervoor zorgen dat ik niet doodga als personage," zei hij.

"Tot nu toe heeft het gewerkt; ik ben in leven gebleven", voegde hij eraan toe, grappend dat het een soort bijgeloof is.

Hij legde toen uit dat nadat hij ervoor heeft gezorgd dat Taj in leven blijft, hij terug zal gaan en het zal lezen met een fijne kam en zijn regels zal onthouden.

Corden vroeg wat er in de laatste twee zal gebeuren

Corden, die opmerkte dat ze in de laatste film een auto de ruimte in vlogen, was geïnteresseerd om te weten wat de schrijvers nog meer zouden kunnen bedenken voor de tiende en elfde aflevering.

"Weet je waar het verhaal heen gaat? Praten mensen er op een of andere manier met je over?" vroeg hij aan Ludacris.

De rapper zweert dat hij het niet weet, maar heeft een paar vergezochte ideeën.

"Ik denk dat we op dit moment spontaan moeten ontbranden", zei hij. "Het enige wat ik denk dat we op dit moment kunnen doen, is vechten onder water of zoiets. Ik weet het niet. Ik heb geen idee. We hebben alles al gedaan."

Corden drong er toen bij hem op aan of 10 en 11 echt de laatste afleveringen zouden zijn van de mega-populaire franchise.

"Luister bro, ik was blij om in een van die films te spelen", riep Ludacris, die er zes heeft gespeeld, uit.

Aanbevolen: