ICYMI: Kourtney en Travis zijn nu getrouwd

Inhoudsopgave:

ICYMI: Kourtney en Travis zijn nu getrouwd
ICYMI: Kourtney en Travis zijn nu getrouwd
Anonim

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn in het geheim in het huwelijksbootje gestapt tijdens een kleine ceremonie in Las Vegas in de vroege uurtjes van 4 april.

Het paar was in de stad om op 3 april de Grammy Awards 2022 bij te wonen. Tijdens de prijsuitreiking trad Barker op met H. E. R. en Lenny Kravitz.

Kourtney Kardashian en Travis Barker zeiden "I Do" tijdens geheime huwelijksceremonie in Las Vegas

Er is niet veel bekend over het geheime huwelijk, maar 'TMZ' onthulde dat een Elvis Presley-imitator de bruiloft leidde. Het paar stond de locatie niet toe om foto's te maken om privacyredenen, maar had in plaats daarvan hun fotograaf en beveiliging naar de locatie gebracht.

Fans van Kourtney en Travis wachten al geruime tijd op het goede nieuws. Het paar verloofde zich afgelopen oktober na een relatie van minder dan een jaar.

Het voorstel werd gedocumenteerd op sociale media, waarbij fans het prachtige bloemstuk van Barker voor Kardashian konden bewonderen op een strand in Montecito, Californië. Kardashian plaatste foto's op haar Instagram, met het bijschrift "voor altijd" en haar zus Kim publiceerde ook een video van het pas verloofde stel.

Degenen die hoopten op een groter, meer publiek feest, zullen niet teleurgesteld zijn, aangezien Kourtney en Travis naar verluidt verschillende andere huwelijksfeesten in petto hebben, en het is niet meer dan redelijk om aan te nemen dat ten minste één van hen Kourtney's beroemde, uitgebreide familie evenals Barker's vriend en medewerker Machine Gun Kelly en zijn verloofde, actrice Megan Fox.

Travis en Kourtney gaan ver terug

Ondanks dat Instagram vorig jaar pas officieel werd - met een reeks PDA-gevulde posts op sociale media - kennen Travis en Kourtney elkaar al een tijdje.

De blink-182-drummer verhuisde voor het eerst naar de wijk Kardashian met zijn nu ex-vrouw, model en Miss USA 1995 eerste runner-up, Shanna Moakler. Zo werden de kinderen van Kourtney (Mason, 12, Penelope, 9 en Reign, 7) en de dochters van Travis (Alabama, 16 en Atiana, 23) en zoon (Landon, 18) voor het eerst vrienden, waardoor hun ouders ook om elkaar te leren kennen.

Sinds hun romance openbaar werd, beschuldigde Moakler de Kardashian-zussen ervan haar familie te hebben geruïneerd, waarbij ze er ook op wees dat Kim een affaire had met Travis die tot hun scheiding leidde. Kim ontkende de claim.

Aanbevolen: