Op het eerste gezicht getrouwd: zijn Briana en Vincent nog steeds getrouwd?

Inhoudsopgave:

Op het eerste gezicht getrouwd: zijn Briana en Vincent nog steeds getrouwd?
Op het eerste gezicht getrouwd: zijn Briana en Vincent nog steeds getrouwd?
Anonim

Liefde vinden op reality-tv is geen nieuw concept, en elk jaar trekken tonnen deelnemers naar tv-shows in de hoop die ene te vinden. Sommige shows verdwijnen zonder een spoor achter te laten, maar andere, zoals Married at First Sight, blijven populair.

Sommige Married at First Sight-paren laten het werken, terwijl andere paren een korte verbintenis hebben. De onvoorspelbaarheid van de show maakt het elk seizoen zo goed.

Briana en Vincent pasten goed bij seizoen 12, maar maken ze het vandaag nog steeds waar? Laten we eens kijken hoe het voor hen is afgelopen.

Zijn Briana en Vincent nog steeds getrouwd?

Sinds zijn debuut in 2014, is Married at First Sight een van de meest interessante en meeslepende realityshows op televisie. Mensen zijn verslaafd sinds seizoen één, en ze blijven terugkomen voor meer.

De show, waarin volslagen vreemden trouwen voordat ze samen op reis gaan, is eenvoudig van opzet, maar de aflevering is volmaakte perfectie. Je weet gewoon nooit welk seizoen van de show je naar de tafel brengt, en fans kunnen het niet helpen, maar worden meegezogen in de lange en bochtige weg met de gematchte koppels.

Door de jaren heen hebben fans de kans gehad om koppels te zien die voorbestemd leken om samen te zijn, terwijl ze ook koppels zagen die vechten als katten en honden. Het chaotische karakter van de show is gewoon te meeslepend om te negeren, en fans blijven op het puntje van hun stoel zitten tot de Dag van de Beslissing.

Er zijn een aantal fantastische koppels in de show verschenen, waaronder een koppel uit seizoen 12 dat vanaf het begin van hun seizoen een match made in heaven leek.

Briana en Vincent trouwen tijdens seizoen 12

Tijdens seizoen 12 van de show waren Brianna en Vincent aan elkaar gekoppeld en ze hadden een succesvolle tijd in de show. Vanaf het allereerste begin leek het alsof ze echte chemie en aantrekkingskracht hadden, en dit was iets dat van groot belang was voor het functioneren van hun relatie.

"Toen ik hem voor het eerst zag, vond ik zijn glimlach prachtig en vanaf dat moment hadden we allebei een goede sfeer. Zijn familie was geweldig en ik denk dat als iemands familie geweldig is, het hem nog aantrekkelijker maakt… Er was aantrekkingskracht op het eerste gezicht, niet alleen fysiek, "zei Briana.

De aantrekkingskracht was er, en gelukkig was er ook een diepere verbinding die hen hielp de finish te bereiken.

"Direct nadat we elkaar ontmoetten, realiseerde ik me waarom we bij elkaar pasten. Alles stroomde. Alles leek natuurlijk. Niets werd gepusht. We hadden een geweldige tijd en we hadden plezier… Vanaf daar ging het van start," Vincent zei.

Aan het einde van het seizoen besloten deze twee met elkaar getrouwd te blijven. Het is natuurlijk al een tijdje geleden en fans willen weten of deze twee nog steeds getrouwd zijn.

Zijn ze nog steeds samen?

Dus, zijn Briana en Vincent nog steeds samen? Gelukkig is het paar nog steeds samen en bloeiend, wat een verademing is voor fans.

Vorig jaar vierde het duo hun eenjarig jubileum en ze openden over het leven en hoe ze nog steeds voor elkaar voelden.

Dit is gek dat ik zo ontzettend nerveus ben. Dit is mijn vrouw, we zijn een jaar getrouwd. Net als de trouwdag, heb ik hetzelfde gevoel dat ik eerder door dat gangpad had lopen Ik zag mijn vrouw door het gangpad komen,' zei Vincent.

Briana deelde ook haar gevoelens en het feit dat het paar nog veel had om naar uit te kijken.

"Iets meer dan een jaar geleden had ik geen idee wat de toekomst zou brengen en nu snel vooruit naar nu, ik heb mijn beste vriend, die mijn man is. We hebben dit prachtige leven samen, dus onze toekomst is erg helder. Ik kan er niet op wachten, "zei ze.

Het is geweldig om dit koppel te zien bloeien, want veel duo's zullen uit elkaar gaan zodra de show is afgelopen. Het laat alleen maar zien dat de experts het soms goed doen.

Ze hebben misschien een jonger huwelijk, maar Vincent heeft het gevoel dat ze al veel langer samen zijn.

"We werden verliefd op het feit dat we zo'n mooie relatie konden opbouwen. Het voelt echt alsof we al jaren samen zijn. Ik ben super enthousiast voor de toekomst met Briana en gewoon alles wat op onze weg komt, " deelde hij.

Briana en Vincent blijven een perfect voorbeeld van waarom mensen Married at First Sight gaan.

Aanbevolen: