Getrouwd op het eerste gezicht: zijn Amber en Dave nog steeds getrouwd?

Inhoudsopgave:

Getrouwd op het eerste gezicht: zijn Amber en Dave nog steeds getrouwd?
Getrouwd op het eerste gezicht: zijn Amber en Dave nog steeds getrouwd?
Anonim

Er zijn maar weinig programma's op tv die zo leuk zijn om naar te kijken als Married at First Sight, waarin experts worden gebruikt om totale vreemden aan elkaar te koppelen voor een huwelijk. Sommige koppels steken het uit en laten het werken, terwijl andere koppels een treinwrak waren met weinig hoop om bij elkaar te blijven. Het is een gok, maar veel mensen zijn bereid om te proberen de ware liefde in de show te vinden.

Seizoen zeven van de show bevatte Amber en Dave, een stel aan de oudere kant die een aantal unieke ups en downs hadden tijdens hun tijd in de show. Laten we, na een tijdje uit de schijnwerpers te zijn geweest, eens kijken of deze twee het hebben laten werken.

'Married At First Sight' heeft wilde verhaallijnen

Als het gaat om realityshows over het vinden van ware liefde, functioneert Married at first Sight momenteel als een van de beste van het stel.

Fans vinden het geweldig om te zien hoe volslagen vreemden samenkomen en in het huwelijksbootje stappen voordat ze op huwelijksreis gaan en de eerste paar maanden van hun huwelijk. Er is een gedurfde persoon voor nodig om deel te nemen aan een show als deze, maar voor sommigen is het vooruitzicht hun enige echte te vinden de moeite waard om voor de wereld door de vlammen te lopen om te zien.

Gedurende elk seizoen kan het publiek een kijkje nemen in het leven van deze volslagen vreemden. We zien hoe relaties groeien, gevechten uit de hand lopen en echt schokkende momenten ontvouwen die kaken op de grond achterlaten. Liefde en chaos zorgen voor geweldige tv, en daarom is deze show zo succesvol geweest.

Tijdens het zevende seizoen van de show waren er een aantal behoorlijk interessante combinaties. Eén stel was zeker een ding om helemaal te gaan, maar er waren zeker wat vraagtekens rond enkele van de andere stellen, waaronder Amber en Dave.

Amber en Dave probeerden het te laten werken

Amber en Dave vormden een interessant paar, omdat ze allebei aan de oudere kant waren en al een schat aan levenservaringen hadden.

Volgens haar biografie van Lifetime: "Amber is een 36-jarige Division Order Analyst die in Dallas, TX woont. Toen ze opgroeide, hadden Amber's ouders niet het beste huwelijk en helaas gingen ze scheiden toen ze was in de twintig. Daarom is ze erg kieskeurig en voorzichtig als het gaat om daten. Amber is op zoek naar een zelfverzekerde, succesvolle man die betrouwbaar, extravert en vriendelijk is."

Dave's, ondertussen, lezen: "Dave is een 37-jarige senior portefeuillemanager, woonachtig in Dallas, TX. Hij groeide op en ging naar de universiteit in Californië en heeft nu een geweldige carrière in financiën, waar hij is een partner in zijn bedrijf. Dave is op zoek naar iemand die aardig, sterk van geest, onafhankelijk, intelligent en loyaal is. Hij wil een vrouw die extravert is, maar het niet erg vindt om een paar nachten op de bank te knuffelen en een film te kijken."

In de ogen van de koppelaars hadden deze twee veel potentie om dingen te laten werken, en hun vakbond zorgde voor een onvergetelijke ervaring voor de camera's.

Tegen het einde van het seizoen besloot dit paar bij elkaar te blijven, ondanks de uitdagingen waarmee ze als koppel werden geconfronteerd. Nu het een tijdje geleden is, laten we eens kijken of ze het nog steeds goed samen doen.

Zijn ze nog steeds samen?

Dus, zijn Amber en Dave uit Married at first Sight seizoen zeven nog steeds samen? Helaas was het paar niet in staat om dingen te laten werken nadat ze hun tijd op de show hadden afgesloten.

Amber ging naar sociale media om de splitsing aan te kondigen en zei: "Er zijn wat vragen geweest over de status van ons huwelijk, dus ik wilde @daveflaherty80 bevestigen en ik heb een scheiding aangevraagd. We hadden duidelijk veel moeilijke momenten, maar we hebben ook veel gelachen en leuke momenten samen gedeeld. Uiteindelijk waren we gewoon geen goede match, maar ik heb veel geleerd door de ervaring en kan nu zeggen dat ik er dankbaar voor ben. Ik wens Dave het beste, en ik weet dat hij hetzelfde voor mij wenst in ruil."

Hoewel ze uiteindelijk bij elkaar bleven aan het einde van de show, was het vrij duidelijk dat het niet de bedoeling was dat dit stel zou gaan sporten. Ze hadden zeker een aantal geweldige momenten samen, maar als je hun seizoen goed genoeg in de gaten hield, was het duidelijk dat ze niet perfect bij elkaar pasten.

Zowel Amber als Dave zijn sindsdien verder gegaan en elk van hen bloeit in hun persoonlijke leven. Het potentieel was er, maar aan het eind van de dag besloot dit stel dat ze beter uit elkaar konden gaan.

Aanbevolen: