Fans denken dat dit het slechtste personage aller tijden is op 'Grey's Anatomy

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit het slechtste personage aller tijden is op 'Grey's Anatomy
Fans denken dat dit het slechtste personage aller tijden is op 'Grey's Anatomy
Anonim

Af en toe kan er een show langskomen die jarenlang het kleine scherm domineert. Ze zijn zeldzaam, maar als ze op het kleine scherm verschijnen, zorgen fans ervoor dat ze er zoveel mogelijk van genieten. Dit is zeker het geval voor Grey's Anatomy.

De show heeft alles onder de zon getoond, inclusief geweldige gaststerren. Veel sterren hebben de show verlaten en nu het einde in zicht is, denken mensen na over het beste en het slechtste uit de serie.

Dus, als we kijken naar alle personages die in de show te zien zijn, wie vinden fans dan het ergste? Laten we luisteren naar wat ze te zeggen hadden en ontdekken wie het slechtste personage uit Grey's Anatomy is.

Wie is het slechtste personage in 'Grey's Anatomy'?

Al bijna 20 jaar is Grey's Anatomy een van de grootste shows op tv. Door de wilde wendingen zijn fans trouw gebleven aan de show en zijn personages.

Met Ellen Pompey in de hoofdrol, is Grey's in de loop van de tijd opmerkelijk consistent geweest, hoewel fans beginnen in te zien dat het einde misschien in zicht is.

Grey's is er altijd geweest, en zelfs Ellen Pompeo gelooft dat het misschien iets te lang is doorgegaan.

"Hoe dan ook, mijn telefoon had ik bij me toen ik deze scène van mij op het bos zette, en ja hoor, drie uur later verschijnt dit beeld op mijn telefoon van mij die door het bos loopt met een ander personage, en ik herinnerde me die scène helemaal niet! En ik sms'te de schrijver, en ik zei: 'Hoe is het nu, 16 jaar, 17 jaar later, pitch ik ideeën voor scènes die ik al heb geschoten die ik heb geen herinnering aan?" En ik zei: "Is dat een herinnering waarvan ik me niet kon herinneren dat ik die had? En ik herhaal ideeën?" Dus het was echt een beetje wild. En toen zei ik, weet je, dit zegt me iets. Ik weet niet wat het me vertelt. Maar het zegt me iets. Dat ik iets te lang heb gedaan, denk ik, "onthulde ze in een interview.

De show is in leven gehouden door vele ongelooflijke elementen, en men zou kunnen stellen dat de personages de drijvende kracht achter de show zijn.

De karakters van de show zijn de drijvende kracht

Iedereen kijkt graag naar een goed verhaal, maar de personages die erbij betrokken zijn, moeten boeiend genoeg zijn om ervoor te zorgen dat mensen terugkomen voor meer. Gelukkig heeft Grey's Anatomy consequent geweldige personages gehad waar de fans dol op zijn.

Of het nu een personage van weleer is, of nieuw bloed dat in de show wordt geïnjecteerd, Shonda Rhimes weet gewoon hoe ze een geweldig personage moet vormen en ze perfect in haar kleine schermuniversum moet laten passen.

Fans zijn altijd verdrietig als ze geweldige personages zien verdwijnen, maar soms keren ze verrassend terug. Dr. Marsh van Scott Speedman haalde bijvoorbeeld de krantenkoppen toen werd onthuld dat hij terug zou komen.

"Ik aarzelde op dat moment om me aan een andere show te binden. Ze vroegen nog een paar keer, en toen het rond deze tijd terugkwam, voelde het gewoon als de juiste timing. Het schrijven was erg goed en werkte met Ellen was geweldig. Het kwam vooral neer op timing ", zei Speedman over zijn terugkeer.

Mensen houden van het geweldige karakter, en hoewel Grey's er genoeg heeft gehad, hebben ze ook een paar slechte gehad.

George wordt door veel fans als de slechtste beschouwd

Welk personage uit deze geliefde serie wordt als de slechtste van allemaal beschouwd? Welnu, in een Reddit-thread is het personage met de meeste stemmen niemand minder dan George O'Malley, die werd gespeeld door T. R. Ridder op de show.

In de thread, waarin de originele poster april noemde als het slechtste personage in de show, ging de meest gestemde opmerking over waarom George de slechtste van allemaal was.

"Onpopulaire mening, ik mocht George niet echt. Hij was eerlijk gezegd een soort mannelijk kind", schreef de gebruiker.

In een reactie op die opmerking schreef een gebruiker: "Ik ben bijna aan het einde van seizoen 3 en ik ben het ermee eens. Hij is razend!! Ik heb echter niet al te veel om door te gaan, haha."

George was een origineel personage en hij was te zien in de eerste 5 seizoenen van de show. Veel fans waren er kapot van toen hij op dramatische wijze uit de serie werd verwijderd, maar het is duidelijk dat de tijd niet vriendelijk is geweest voor zijn karakter.

Andere populaire namen die naar voren kwamen voor de onderscheiding van het slechtste karakter zijn April, Maggie, Catherine en Bailey.

Deze vraag komt altijd neer op een kwestie van voorkeur, en het zal zeker van persoon tot persoon verschillen. Dat gezegd hebbende, het lijkt erop dat George O'Malley een populaire keuze is voor het slechtste personage in de show.

Aanbevolen: