Vrienden'-fans denken dat dit het slechtste personage van de show is

Inhoudsopgave:

Vrienden'-fans denken dat dit het slechtste personage van de show is
Vrienden'-fans denken dat dit het slechtste personage van de show is
Anonim

Tijdens Friends' tien seizoenen in de lucht, bevestigde de show een erfenis als een van de meest populaire sitcoms in de televisiegeschiedenis. Natuurlijk, wanneer een show zo'n ongelooflijk succes boekt, zijn er meestal veel factoren die een belangrijke rol spelen in het feit dat de serie zo volledig wordt omarmd. Het feit dat Friends bijvoorbeeld zoveel geweldige personages bevatte, speelde een belangrijke rol in de populariteit ervan.

Bovenop het feit dat Friends-fans doorgaans dol zijn op de kern zes van de serie, bevatte de show ook ondersteunende personages die ook geweldig waren. Om die reden was Friends het soort show waar een komische legende zo hard zijn best voor deed om er deel van uit te maken dat hij twee keer werd afgewezen. Natuurlijk, hoe geweldig een show ook is, geen enkele serie zal perfect zijn. Friends bevatte bijvoorbeeld enkele personages die nog steeds niet populair zijn bij de fans van de serie. Als het om Friends-fans gaat, lijkt er een consensus te bestaan dat één personage het slechtste van de serie is.

Andere opties

Tijdens het midden van de jaren 2010 was het al een aantal jaren geleden dat de finale van Friends voor het eerst werd uitgezonden. Als gevolg hiervan leek het de perfecte tijd voor fans van de serie om samen te komen en de vele hoogtepunten en de weinige dieptepunten van de serie te bespreken. Met dat in gedachten ging een Friends-fan in 2014 op de subreddit r/howyoudoin om een simpele vraag te stellen: "Welk personage op Friends was je minst favoriet?"

In het antwoordgedeelte van de eerder genoemde Reddit-thread had het best gerangschikte antwoord een aanzienlijke voorsprong op de andere opties. Als gevolg hiervan is het vrij duidelijk dat Friends-fans het erover eens zijn dat één specifiek personage de slechtste van de serie was. Dat gezegd hebbende, waren er ook verschillende andere antwoorden in de race voor de bovenste sleuf, wat betekent dat de personages die erin werden genoemd ook erg impopulair zijn.

Volgens de eerder genoemde Reddit-thread is Mona het op één na minst populaire Friends-personage, de vrouw waarmee Ross in het achtste seizoen uitging. Dat gezegd hebbende, is het verrassend dat Mona zo hoog scoort, aangezien de acteur die haar tot leven bracht, Bonnie Sommerville, typisch heerlijk is en verschillende gebruikers het personage in de Reddit-thread kwamen verdedigen.

Het op twee na meest gehate Friends-personage lijkt Danny te zijn, de man met wie Rachel in het vijfde seizoen uitging. In tegenstelling tot Mona lijkt niemand in de Reddit-thread van Danny te genieten. Volgens de opmerkingen hielden Friends-fans immers niet van de manier waarop Rachel zich gedroeg tijdens haar relatie met Danny, en de vreemde relatie die hij had met zijn zus was onaangenaam.

In een verrassende keuze noemden Friends-fans in de eerder genoemde Reddit-thread Marcel de witkopkapucijnaap als bijzonder gemakkelijk om een hekel aan te hebben. Enkele van de andere personages die in het gesprek naar voren kwamen, zijn de zussen van Russ, Paolo, Emily, Tag, Bonnie, Julie, Gary en Rachel.

Vrienden Slechtste karakter

In de eerder genoemde Reddit-thread over het slechtste karakter van Friends kreeg een antwoord waarin de afkeer van de gebruiker voor Janine werd genoemd, de meeste stemmen. Zoals de Reddit-gebruiker die Janine nomineerde uitlegt, "haatten ze dat (zij) Janine moesten doorstaan om de aflevering te zien waarin Monica en Ross de routine voor nieuwjaar doen". Gezien het feit dat Buzzfeed de routine opnam in hun lijst van "cringey 'Friends'-momenten die de show bijna volledig verpesten", zegt het veel dat de gebruiker de dans veel leuker vond dan Janine. Voor iedereen die zich haar personage niet kan herinneren: Janine werd tot leven gebracht door supermodel Elle Macpherson tijdens het zesde seizoen van de show.

Als Janine voor het eerst verschijnt in Friends, wordt haar personage Joey's kamergenoot. Helaas was het vanaf het moment dat Janine debuteerde duidelijk dat het personage behoorlijk eendimensionaal was. In het begin was Janine echter onschuldig en de verliefdheid die Joey op haar had, werd tijdens haar eerste afleveringen behoorlijk goed gelachen.

Het is niet verwonderlijk dat het niet al te lang duurde voordat Joey en Janine een koppel werden en op dat moment wordt de reden waarom Friends-fans haar personage niet zo leuk vinden al snel duidelijk. Immers, kort nadat Janine met Joey begint te daten, begint ze te praten over een hekel aan Chandler en Monica. Omdat de meeste Friends-fans van Monica en Chandler houden, leek het schandalig dat Janine dat niet deed. Natuurlijk gaan soms heel aardige mensen niet goed met elkaar om, zodat fans dat misschien hebben laten gaan. Maar zoals al snel duidelijk werd, is Janine geen leuk personage. Janine ging tenslotte door met het beledigen van Monica in haar gezicht, wat resulteert in de twee vrouwen die vechten en Joey ziet gelukkig het licht en beëindigt de relatie. Op dat moment wordt Janine nooit meer gezien.

Aanbevolen: