Fans denken dat dit de slechtste 'Comedy Central Roast'-deelnemer aller tijden is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit de slechtste 'Comedy Central Roast'-deelnemer aller tijden is
Fans denken dat dit de slechtste 'Comedy Central Roast'-deelnemer aller tijden is
Anonim

Sinds 2003 organiseert Comedy Central een reeks braadspecials voor beroemdheden. Een overzicht van het concept op Google luidt: "Een beroemdheid in het vizier van komische weerhaken plaatsen, dat is het leuke aan dit programma. Er wordt een panel geselecteerd, bestaande uit leeftijdsgenoten van de beroemdheid en populaire komieken, die op komische wijze de 'geëerde gast' zowel persoonlijk als professioneel."

Enkele van de beroemdste braadstukken zijn die van Donald Trump in 2011, met onder andere Snoop Dogg, de legendarische Larry King, 'braadmeester-generaal' Jeff Ross, als de branders in de nacht. Er werden veel weerhaken op de zakenman gericht met betrekking tot zijn ambities om president te worden, in de geringe wetenschap dat die ambities ongeveer vijf jaar later werkelijkheid zouden worden.

Het was in september 2016, toen de reis van Trump naar het Witte Huis in zijn laatste fase was, dat er weer een gedenkwaardig gebraad werd gehouden. Strips zoals Rob Riggle, Jimmy Carr en Nikki Glaser werden vergezeld door muzikant Jewel en voormalig NFL quarterback Peyton Manning voor de Comedy Central Roast van Rob Lowe.

De focus van het evenement kwam uiteindelijk op zijn kop te liggen in de richting van een van de branders, waarvan fans nu denken dat het de poster is voor hoe je niet moet braden.

Geen nieuw concept

Hoewel speciale braadspecials voor beroemdheden al iets minder dan twee decennia een ding zijn bij Comedy Central, is het concept van een formeel evenement waarbij één beroemdheid het middelpunt is van ieders spot, niet nieuw in Hollywood. Voordat moderne sterren Justin Bieber, Bruce Willis en Alec Baldwin het mikpunt van de grappen van hun leeftijdsgenoten werden, ging de traditie bijna 100 jaar terug.

Braadstukken van beroemdheden werden voor het eerst in de jaren 1920 voor het eerst een publiek spektakel gemaakt, meestal door de The Press Agents 'Association in New York, die later was omgedoopt tot The Friars Club. De cultuur ging door tot de jaren '60, toen 'king of cool' Dean Martin de braadstukken begon te vertonen op zijn The Dean Martin Show. Sammy Davis Jr., Frank Sinatra en de toenmalige gouverneur van Californië Ronald Reagan waren enkele van de beroemdste roastees.

Reagan Martin Sinatra
Reagan Martin Sinatra

Comedy Central begon in 1998 met het uitzenden van jaarlijkse braadstukken voor de Friars Club. Toen dat contract na vijf jaar afliep, begonnen ze hun eigen specials te produceren.

Niets achtergehouden

The Rob Lowe Roast was de 15e aflevering sinds Comedy Central de specials zelf begon te filmen. Op de gebruikelijke manier waren de grappen hilarisch, maar absoluut brutaal. Komiek en acteur David Spade was die avond de braadmeester.

Hij hield niets tegen om achter collega-panellid Charlie Sheen aan te gaan, die sinds 2011 met hiv leeft. "Sommigen van jullie kennen Rob misschien van The West Wing", ging Spade's opzet."Rob, ik neem aan dat je vriend Charlie Sheen je daarbij heeft geholpen. Hij is gewend om met aids te werken."

Er werden veel grappen gemaakt over Lowe's geschiedenis van een relatie met een 16-jarige toen hij 24 was. "Rob was 16 jaar geleden in Austin Powers," ging Spade naar binnen. "Kun je geloven dat het 16 is Of zoals hij het noemt, 18." Glaser had haar eigen korte, maar ruwe gibe: "Rob Lowe tart leeftijd … beperkingen." Jewel plaagde dat Lowe 'het standbeeld in de statutaire verkrachting zette'.

Maar ondanks al deze ongemakkelijke grappen ging de avond al snel over één persoon: de conservatieve media-expert en auteur Ann Coulter.

Als een vis uit het water

Het volstaat te zeggen dat Comedy Central Roasts behoorlijk liberale evenementen zijn, en de ultraconservatieve Coulter was als een vis in het water. Ten eerste waren het alle gemene grappen die haar kant op werden gegooid. Voor de eerste keer in een braadstuk van beroemdheden voelde het alsof dit een panellid was die oprecht werd gehaat - of op zijn minst een hekel had - door haar medebranders.

Conservatieve kouter
Conservatieve kouter

"Ann Coulter, als je hier bent, wie jaagt de kraaien weg van onze gewassen?" Dat was SNL-komiek Pete Davidson. Hij volgde het op met een andere, door Klan geïnspireerde, "Vorig jaar hadden we Martha Stewart die lakens verkoopt, en nu hebben we Ann Coulter die er gaten in maakt." Glaser ging misschien een beetje overboord met haar racistische grenslijn: "De enige persoon die je ooit gelukkig zult maken, is de Mexicaan die je graf graaft."

Alsof opgestapeld worden niet genoeg was, ging Coulter door met bombarderen toen het haar beurt was op het podium. Het zorgde voor extreem onaangename kijkervaringen, en fans zijn er nog steeds van overtuigd dat het nooit erger kan worden. "Ik moest letterlijk mijn gezicht bedekken omdat ik me schaamde toen ik naar Ann Coulter keek", schreef iemand op Reddit. Een andere op Twitter was nog preciezer: "Ann Coulter zou niet meer op het rooster moeten verschijnen."

Aanbevolen: