Het is wat er is gebeurd met Stacy van 'Stacy's moeder' en hoeveel ze vandaag waard is

Inhoudsopgave:

Het is wat er is gebeurd met Stacy van 'Stacy's moeder' en hoeveel ze vandaag waard is
Het is wat er is gebeurd met Stacy van 'Stacy's moeder' en hoeveel ze vandaag waard is
Anonim

"Stacy's moeder" legde zoveel vast van wat het was om jong te zijn in de vroege jaren 2000. Nou, hoe het was om een bepaald type jonge man te zijn in de vroege jaren 2000. Hoewel het nummer, evenals de uber-beroemde videoclip, zeker de politiek correcte tests van vandaag niet zouden doorstaan, heeft het nog steeds een plaats in de kindertijd van veel millennials. Hoewel het nummer van Fountains of Wayne net zo aanstekelijk was als in een tijdperk van 50 Cent, Beyonce en Kelly Clarkson, was het de muziekvideo die echt de aandacht van mensen trok. Vooral omdat er een mooie vrouw in een badpak op stond en een jongen die over haar fladderde… Hé, je moet de muzikanten punten geven voor het maken van een muziekvideo die trouw was aan hun teksten.

Fans vragen zich altijd af wat er is gebeurd met het mooie meisje uit die videoclip, zoals het meisje uit "Closer" van The Chainsmoker. Hoewel zoveel van het internet tijd heeft besteed aan het opsporen van Rachel Hunter, die Stacy's moeder speelde, vragen fans zich af wat er met Stacy zelf is gebeurd? Wie is Gianna Dispenza en wat doet ze?

Hoe oud is Stacy van "Stacy's moeder?"

Stacy was nog maar een tiener toen ze te zien was in Fountains of Wayne's powerpop-hit 'Stacy's Mom'. Maar nu is ze 32 en bijna 33, op het moment van dit schrijven. Voel je je al oud? Hoewel Stacy verre van de focus was in de muziekvideo van 2003, die uiteindelijk over de puberteit ging, was ze er nog steeds een essentieel onderdeel van. "Stacy's Mom" is geschreven door Adam Schlesinger en Chris Collingwood van Fountains of Wayne. In een artikel over het waargebeurde verhaal van het cultklassieker, beweerden de schrijvers dat het geïnspireerd was door een jeugdvriend van hen die verliefd was op hun grootmoeder toen ze voor het eerst volwassen werden.

"Het gaat over die periode waarin je voor het eerst in de puberteit komt en plotseling is iedereen van het andere geslacht vreemd aantrekkelijk", vertelde Ada aan MTV. "Het is een combinatie van seksueel ontwaken en beperkt contact met een groot aantal mensen. Het zijn de kinderen op school en wie dan ook in je leven."

Natuurlijk had het kind in de muziekvideo zich waarschijnlijk aangetrokken moeten voelen tot Stacy, maar in plaats daarvan merkte hij dat hij naar haar moeder lonkte… hoewel haar moeder het zwembad verliet zoals Phoebe Cates in Fast Times In Ridgemont High, dus hij kon zichzelf niet helpen.

Hoewel de acteur die Stacy speelde niet zo oud is als Rachel Hunter in de video, is ze uitgegroeid tot een onmiskenbare schoonheid. Maar een schoonheid die niets meer met de muziekindustrie of Hollywood te maken heeft…

Wat is er gebeurd met Gianna Distenca (nu Dispenza) die Stacy speelde en wat is ze waard?

Toen Gianna Stacy speelde in "Stacy's Mom", droeg ze de achternaam "Distenca". Maar om een onbekende reden heeft ze het veranderd in "Dispenza". Misschien om zich los te maken van het beeld dat 'Stacy's moeder' haar gaf? Haar Instagram is tenslotte nog steeds bezaaid met fans die haar vragen of ze Stacy was van "Stacy's Mom". Terwijl veel muziekvideosterren de publiciteit in een succesvolle video leuk vinden, probeert Gianna een nieuwe naam voor zichzelf te creëren.

Na een kunstopleiding in Californië verhuisde ze in 2013 naar Beiroet, Libanon, waar ze een aantal jaren als beeldend kunstenaar, schilder en beeldhouwer doorbracht. Ze woont en werkt nu in Londen, Engeland en doet precies dat. Volgens TheClebCloset en Biography Tribune is Gianna ongeveer $ 300.000 waard.

Naast haar succesvolle kunstcarrière heeft Gianna ook veel vrijwilligerswerk gedaan in verschillende vluchtelingenkampen voor kinderen en is ze een uitgebreide wereldreiziger geweest. Hoewel we haar huidige relatiestatus niet kennen, lijkt het alsof ze een relatie had met een architect genaamd Seth Brayton toen ze in 2018 terugkeerde naar Amerika. Maar nu ze zoveel tijd doorbrengt in Engeland, Zwitserland en Italië, weg van het publieke oog (afgezien van de kunstwereld), weten we echt niet hoe haar persoonlijke leven eruit ziet.

Gianna Dispenza's invloed in de kunstwereld groeit met de dag. Ze toert met haar werk door Europa en is tentoongesteld in een aantal prestigieuze galerijen. Behalve dat ze zich onderdompelde in haar passie en Engels doceerde in verschillende vluchtelingenkampen voor kinderen, beweerde Gianna dat ze een redelijk normaal leven had in een interview in 2016 met The Extravagant. Maar dit is iets waar ze hard voor heeft gevochten na het succes van "Stacy's Mom".

“Eén ding waar ik zelfs moeite mee had om voor mezelf en in mijn werk te definiëren, is het gevoel in liminale ruimtes te bestaan. Omdat ik uit een achtergrond van extreme tegenstellingen kom, heb ik het gevoel dat een heleboel heel verschillende mensen allemaal touwtrekken met één brein. Dit is misschien de reden waarom ik op mijn manier contact maak met de mensen in de kampen, omdat hun liminale bestaan het mijne vernedert, 'legde Gianna uit aan The Extravagant."Het werk dat ik doe met vluchtelingen is waarschijnlijk ook iets wat de meeste mensen niet van mij weten. Het is een van de beste ervaringen die ik heb gehad om al deze mensen en hun verhalen en karakters te leren kennen. Door dit werk te doen, Ik ontdekte dat lesgeven geweldig is en enorm bevredigend. En tot slot, ik wil nooit alleen een kunstenaar zijn. Ik zal altijd mijn geest moeten uitdagen en mijn hart bezig houden met iets buiten mezelf en ik voel me gelukkig om op een plek te zijn waar al die dingen gebeuren."

Aanbevolen: