Charlie Hunnam was $ 8 miljoen waard vóór Sons Of Anarchy, maar dit is hoeveel hij vandaag waard is

Inhoudsopgave:

Charlie Hunnam was $ 8 miljoen waard vóór Sons Of Anarchy, maar dit is hoeveel hij vandaag waard is
Charlie Hunnam was $ 8 miljoen waard vóór Sons Of Anarchy, maar dit is hoeveel hij vandaag waard is
Anonim

Charlie Hunnam's Sons Of Anarchy-personage Jax Teller is misschien niet perfect, maar dit is de rol waar hij het meest bekend om is. Het misdaaddrama werd uitgezonden gedurende zeven seizoenen van 2008 en 2014, maar hoewel hij bijna tien jaar hetzelfde personage speelde, heeft Hunnam veel andere interessante rollen gehad.

Hunnam's partner is artiest Morgana McNelis en fans leren niet alleen meer over haar, maar zijn ook benieuwd hoeveel geld deze beroemde acteur heeft. Hoewel hij zich absoluut goed kan storten op de projecten waar hij aan werkt, komt het niet vaak voor dat hij de krantenkoppen ha alt voor zijn persoonlijke leven, dus fans weten misschien niet zoveel over hem als andere sterren.

Wat is het vermogen van Charlie Hunnam? Laten we eens kijken.

$20 miljoen netto waarde

Fans kunnen niet anders dan zich concentreren op het goede uiterlijk van de acteur en dat is een van de redenen waarom hij zo bekend is geworden, maar hij is natuurlijk ook een erg goede acteur. En dankzij zijn talent heeft hij behoorlijk wat geld kunnen verdienen.

Charlie Hunnam heeft een nettowaarde van $ 20 miljoen. Volgens Celebrity Net Worth werd Hunnam een model voordat hij begon met acteren, wat zeker een bekend verhaal is voor veel mensen in Hollywood. Hij was in een winkel genaamd JD Sports en op zoek naar schoenen toen iemand die voor Byker Grove werkte, een kinderprogramma, hem benaderde. Hij modelleerde twee keer voordat hij vroeg of hij auditie mocht doen voor een aantal acteerrollen. Hij kreeg een baan bij Queer as Folk en, verbazingwekkend genoeg, was dit zijn inaugurele auditie.

Sons Of Anarchy

Niemand kent het salaris dat Hunnam kreeg voor Sons of Anarchy, maar één ding is zeker: hij heeft in de loop der jaren veel geld verdiend. Zijn vermogen is vanaf 2019 zelfs veranderd van $ 8 miljoen naar $ 16 miljoen, en nu is het laatste cijfer $ 20 miljoen.

Volgens Cinema Blend had Hunnam het heel moeilijk toen hij moest stoppen met het spelen van Jax in de show. Hij zei: "Hoe stom het ook klinkt, het voelde echt als een echt verlies, want hij was de man van wie ik hield en waar ik zeven jaar lang constant mee omging." De acteur vertelde ook dat hij op de fiets reed in plaats van in zijn auto en geruite overhemden droeg omdat hij zo in het personage raakte.

Cheat Sheet zegt dat nadat de show was ingepakt, de acteur ervoor zorgde dat hij Jax' leren vest had, want dat maakte veel voor hem. Hij vertelde dat hij 'emotioneel' was en dat hij zou blijven terugkeren naar de tv. Hij zei: Ik merkte dat ik veel terugging om in te stellen. Ik kende de bewakers en zei een paar dagen: 'Oh, ik ben iets vergeten', dus ze lieten me op de set, en ik zou gewoon 's Nachts rondlopen omdat ik in die omgeving wilde zijn en een persoonlijk afscheidsproces doormaken.”

Andere prominente rollen

Volgens Gazette Review was het vermogen van Hunnam vroeger $ 8 miljoen, en er zijn een paar films die hem een geweldig salaris moeten hebben opgeleverd. In 2017 speelde hij in King Arthur: Legend of the Sword en in 2016 was hij in The Lost City Of Z. De website vermeldt ook Pacific Rim uit 2013 als een van zijn meest prominente rollen.

Fans van de acteur herinneren zich misschien ook dat hij speelde in de film Abandon, waarin Katie Holmes speelde als studente die rouwde om het verlies van haar vriend toen hij was verdwenen. Of had hij? Hunnam speelde de rol van het vriendje en Interview Magazine noemde het zijn 'doorbraakrol'.

Hunnam won de rol van Christian Grey in 50 Shades Of Grey, maar verliet toen het project. Volgens Variety kon Hunnam het toch niet aan vanwege zijn schema. Hij filmde het zevende seizoen van Sons Of Anarchy en de film Crimson Peak. Hij zei nee tegen de rol: Oh, het was de slechtste professionele ervaring van mijn leven. Het was het meest emotioneel destructieve en moeilijkste waar ik ooit professioneel mee te maken heb gehad. Het was hartverscheurend.”

Na het spelen van Nathan op Queer As Folk van 1999 tot 2000, werd Hunnam gecast als Lloyd op Undeclared, dat duurde van 2001 tot 2002. De acteur was ook in 2003's Cold Mountain, 2006's Children of Men, en 2019's A Million Little Stukken.

Het is verbazingwekkend om te zien hoe rijk Charlie Hunnam werd na het spelen van Jax Teller in het geliefde tv-programma Sons of Anarchy. Nu, in plaats van een nog steeds indrukwekkend vermogen van $ 8 miljoen, is zijn nettowaarde gestegen tot $ 20 miljoen, en het is volkomen verdiend omdat fans dol zijn op de personages die hij speelt.

Aanbevolen: