Wat is er gebeurd met de tweelingzus van Kim Mathers, de biologische moeder van het geadopteerde kind van Eminem?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de tweelingzus van Kim Mathers, de biologische moeder van het geadopteerde kind van Eminem?
Wat is er gebeurd met de tweelingzus van Kim Mathers, de biologische moeder van het geadopteerde kind van Eminem?
Anonim

Achter de schermen is er veel drama en ongeluk geweest voor de familie Mathers. Kim Ann Scott, bij de meesten bekend als Kim Mathers, was Eminems jeugdliefde. Ze ontmoetten elkaar op een huisfeest in 1988, en het voormalige stel had een zeer openbare en giftige relatie.

Kim en Eminem trouwden in 1999, scheidden en trouwden vervolgens voor de tweede keer in 2006, maar scheidden hetzelfde jaar weer. Ondanks dat ze co-ouder kunnen zijn van hun dochter Hailie na het verkrijgen van gezamenlijke voogdij, heeft het paar een aantal ongelooflijk donkere tijden gehad tijdens hun knipperlichtrelatie.

Eminems nummer 'Kim' leidde Mathers op een duister pad, tot het punt waarop ze zichzelf verwondde en erger.

Kim Mathers heeft ook veel meegemaakt in haar persoonlijke leven. Ze heeft een paar aanvaringen gehad met de wet en ontwikkelde een drugs- en alcoholverslaving, maar is er voor het grootste deel in geslaagd om zichzelf op te schonen en haar leven een andere wending te geven.

Maar in de zomer van 2021 werd Kim Mathers opgenomen in het ziekenhuis vanwege een aanslag op haar eigen leven, wat leidde tot ongepaste grappen van de fans van Eminem. Maar Eminem was bezig een familieman te zijn met zijn drie kinderen.

Eminem heeft drie kinderen (niet allemaal biologisch)

Kim's dochter Hailie is niet het enige kind van Eminem. Hij heeft ook twee geadopteerde dochters. Whitney Scott Mathers is de dochter van Kim uit een affaire die ze had toen ze niet bij Eminem was.

Toen ze in 2006 met Eminem hertrouwde, besloot Eminem Whitney te adopteren.

De rapper adopteerde ook de dochter van Kim's zus, Alaina Marie Mathers. Maar waarom adopteerde Eminem Alaina en wat gebeurde er met Alaina's biologische moeder?

Wie is de tweelingzus van Kim Mather, Dawn Scott?

Dawn kende Eminem al sinds ze kinderen waren. Net als Kim heeft Dawn ook geworsteld met een drugsverslaving.

Haar worsteling met heroïneverslaving zou volgens Goalcast de reden zijn waarom Eminem en Kim Alaina hebben opgepakt. Dawn was pas achttien jaar oud toen ze in 1993 het leven schonk aan Alaina en haar tweelingbroer Adam.

Dawns verhaal is hartverscheurend: haar drugs- en alcoholverslaving was zo ernstig dat ze de vader niet aan haar kinderen kon identificeren. Op 19 januari 2016, na jaren van strijd tegen drugsverslaving, stierf Dawn aan een overdosis heroïne en werd ze gevonden in haar huis in Warren.

Kim en Dawn hebben veel meegemaakt. Naar verluidt is de tweeling weggelopen van huis toen ze nog maar dertien jaar oud waren; rapporten zeggen dat hun stiefvader hen heeft misbruikt. In hetzelfde jaar dat de Scott-tweeling wegliep, ontmoetten ze Eminem.

Kim Mathers Scott DUI-zaak
Kim Mathers Scott DUI-zaak

Beiden hebben het grootste deel van hun leven geworsteld met een drugs- en alcoholverslaving. Maar helaas houdt het hartverscheurende verhaal van de familie Scott daar niet op.

Wat gebeurde er na de dood van Dawn Scott?

Op 27 november 2021 werd een video op TikTok geplaatst door Dawn's nicht Janene Renee Tague. In haar TikToks bootst ze vaak liedjes na en laat ze fans de realiteit zien van zowel het worstelen als het overwinnen van een drugsverslaving.

De video die ze in november plaatste, was van hoe ze Eminems nummer 'Slim Shady' nabootste terwijl ze met haar dochter wandelde. Maar het echte verhaal van deze video zit in de ondertitels.

De TikTok drukt woede uit over het onrecht dat Janene voelt. Dawn Scott heeft nog steeds een ongemarkeerd graf en Janene wil een grafsteen voor haar tante. Bovendien vindt ze dat Kim Mathers ervoor moet betalen.

"Kim heeft me geblokkeerd… We hebben bewustzijn nodig!" het filmpje zegt. "Kim schopte alle Tague's van de begraafplaats toen ze werd begraven […] Dawn zei altijd dat Kim vergat waar ze vandaan kwam."

Janene schreef ook dat ze probeerde haar tante te zien, maar haar niet kon vinden omdat Dawn in een ongemarkeerd graf lag.

Volgens Janene heeft Kim Mathers een nettowaarde van $ 2 miljoen, en met Dawn als haar zus, lijkt het erop dat de familie Tague vindt dat Kim moet betalen voor de grafsteen. "Het is de verantwoordelijkheid van Kim, maar ik vraag het nu aan Marshall."

Eminem heeft niet publiekelijk gereageerd op het verzoek van Janene.

Wat is er gebeurd met Alaina, de geadopteerde dochter van Eminem en Kim Mather?

Er is hoop als het gaat om de Scotts.

Alaina heeft het goed voor zichzelf gedaan. In 2016 schreef ze zich in aan de Universiteit van Oakland en heeft nu een graad in public relations. Ze is blijkbaar erg goed in spreken in het openbaar en heeft geen interesse om in de voetsporen van Eminem te treden of haar leven in de schijnwerpers te leven.

Na alles wat haar familieleden voor haar hebben meegemaakt, is het waarschijnlijk maar het beste dat Alaina een privéleven leidt.

eminem geadopteerde dochters
eminem geadopteerde dochters

Hopelijk leeft ze in vrede en is ze gelukkig. Het is geweldig om te weten dat ze een opleiding heeft gevolgd, een carrière heeft gevolgd en iets van zichzelf heeft gemaakt, waarbij het generatietrauma met haar eindigde. Wat een ongelooflijke en sterke vrouw!

Dat wil niet zeggen dat haar biologische moeder of haar adoptiemoeder niet sterk was. Worstelen met en bestrijden van ernstige verslaving is een ongelooflijk moeilijk gat om uit te klauwen. Zoals te zien is in de video's van Janene, vernietigt verslaving levens en scheurt families uiteen.

Hoewel hun verhaal vol liefdesverdriet is en meer giftige en gewelddadige relaties heeft dan een soap, kan het verhaal van Kim Mathers en haar tweelingzus als een inspirerend verhaal worden beschouwd.

Door Dawn en Kim wordt duidelijk hoe ongelooflijk moeilijke omstandigheden en een leven van constante ontberingen een persoon kunnen maken of breken. Maar wat Kim en haar kinderen de wereld laten zien, is dat wanneer iemand een dieptepunt bereikt, dit niet het einde hoeft te zijn.

Met Hailie als getalenteerde Instagram-beïnvloeder en Alaina hard aan het werk in haar carrière, begint hun leven nog maar net!

Aanbevolen: