Inside Judd Apatow en Paul Rudd's oude vriendschap

Inhoudsopgave:

Inside Judd Apatow en Paul Rudd's oude vriendschap
Inside Judd Apatow en Paul Rudd's oude vriendschap
Anonim

Tijdens een recente verschijning in The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol, deelde Judd Apatow "het slechtste deel" van Paul Rudd's vriend te zijn. De 40-jarige Virgin-regisseur kent de Sexiest Man Alive al vele jaren, dus ze hebben zeker het beste en het slechtste van elkaar gezien. Hier is een tijdlijn van hun oude vriendschap.

Hoe Paul Rudd en Judd Apatow vrienden werden

Rudd speelde in een aantal films van Apatow, waaronder Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004), The 40-Year-Old Virgin (2005), Knocked Up (2007), Forgetting Sarah Marshall (2008), This Is 40 (2012) en Anchorman 2: The Legend Continues (2013). Dit is 40 is zelfs geïnspireerd op het echte huwelijk van de acteur. Hij en zijn vrouw zijn goede vrienden met Apatow en zijn vrouw Leslie Mann, die de vrouw van Rudd in de film speelt.

"Een derde van de film is geïnspireerd door dingen die zijn gebeurd. Een derde is geïnspireerd door onze vrienden, maar vooral Paul", vertelde de filmmaker aan USA Today in 2012. De Ant-Man-ster heeft een nauwe relatie met de familie Apatow. Rudd bevestigde dat terloops tijdens een interview met Collider. "Natuurlijk zijn de situaties anders, maar er zijn bepaalde aspecten van het huwelijk, het ouderschap en al dat soort dingen, die herkenbaar lijken", zei hij over de overeenkomsten van de film met zijn huwelijk.

"We hebben jaren over al deze dingen gepraat, mijn vrouw en ik," vervolgde hij. "En Leslie en Judd zijn samengekomen, hebben veel gegeten en gepraat. Dat hebben we gedaan toen we teruggingen naar Knocked Up, dus er zijn aspecten van het personage die heel erg bij mij horen." Hoewel Rudd niet op Instagram zit, begroet Apatow hem ook op zijn verjaardagen door gekke foto's van hem te posten."Gefeliciteerd Paul Rudd! Hij zal dit niet zien", schreef Apatow in een bericht uit 2020. "Hij zit niet op sociale media. Hij is sterker dan ik en zal er altijd beter uitzien dan ik in een motorbroek!"

Judd Apatow maakt deel uit van Paul Rudd's 'Personal Brat Pack'

Op Rudds 50e verjaardag in 2019 plaatste Apatow een foto van hen met Sting, Billy Joel, Howard Stern en Jimmy Fallon. Hij noemde zichzelf de 'persoonlijke bratpack' van de celebrant. Natuurlijk vermeldde hij ook hoe de acteur niet ouder lijkt te worden. "Gelukkige verjaardag Paul Rudd van je persoonlijke snotaap - Sting, Billy Joel, Howard Stern, Jimmy Fallon en Judd", schreef de producer. "Ik ben zo blij dat we allemaal zo dichtbij zijn gekomen en de afgelopen jaren zoveel tijd samen hebben doorgebracht."

"Gisteravond vertelde Sting me hoeveel hij van je hield in Clueless en Billy Joel lachte om hoe vaak hij naar Wanderlust kijkt na een show om tot rust te komen, "vervolgde hij."We zijn allemaal trots op jullie, vooral op Howard Stern en Jimmy Fallon, die het geweldig vinden als je die clip uit de marsfilm laat zien. Je bent echt tijdloos en je vrienden vinden het zo leuk!"

Hun langdurige samenwerking heeft ook geleid tot Rudds jarenlange vriendschap met Seth Rogen. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens hun samenwerking aan Anchorman: The Legend of Ron Burgundy en kwamen een jaar later weer samen voor The 40-Year-Old Virgin. In februari 2022 reflecteerden de twee op hun vriendschap en zeiden dat ze " altijd plezier hebben samen". Rudd onthulde dat hij "een fan was van Seth's" sinds de kortstondige serie, Freaks and Geeks. Met de chemie van het duo op het scherm, is het geen wonder dat ze een hoofdbestanddeel zijn in de komedies van Apatow.

Judd Apatow zei dat dit 'het slechtste deel' is om de vriend van Paul Rudd te zijn

In een gesprek met Fallon vertelde de regisseur hoe moeilijk het is om een vrouw en een beste vriend te hebben die niet ouder worden. "Ik heb één groot probleem: Paul Rudd en Leslie worden niet ouder", zei hij."Dus het is 10 jaar later en ze zien er precies hetzelfde uit. En ik denk dat het mensen zou irriteren, toch?" Het grappige is dat hij zich meer zorgen maakt over de impact ervan op zijn vriendschap met de Shrink Next Door-ster dan op zijn huwelijk.

"Het ergste van bevriend zijn met Paul Rudd, als de man die niet ouder wordt, is dat ik ouder word", vervolgde hij. Dus elke foto met hem - zoals, ik heb foto's met hem voor de laatste 20 jaar, en hij verandert gewoon niet en ik val langzaam uit elkaar. Hij ziet er nu precies hetzelfde uit en ik lijk op zijn vader." Om eerlijk te zijn zei Rudd eerder dat hij zich "van binnen 80 jaar oud" voelt. probeer het geheim van de acteur dat "pure duisternis [aan de binnenkant] en een beetje vochtinbrengende crème is."

In maart 2022 onthulde de regisseur dat hij momenteel werkt aan een vervolg op This Is 40, genaamd This Is 50. Rudd en Mann zullen hoogstwaarschijnlijk de hoofdrollen van Pete en Debbie hernemen. Apatow maakte echter niet duidelijk of het zijn volgende film zou zijn.

Aanbevolen: