Maude Apatow en Sydney Sweeney hebben een schattige vriendschap buiten het scherm

Inhoudsopgave:

Maude Apatow en Sydney Sweeney hebben een schattige vriendschap buiten het scherm
Maude Apatow en Sydney Sweeney hebben een schattige vriendschap buiten het scherm
Anonim

HBO's Euphoria is een hit gebleken voor de streaminggigant, waarbij beide seizoenen viraal gaan na hun release. Of het nu gaat om make-uptrends, grappige zinnen of de ongelooflijke breakout-cast, sindsdien zijn veel aspecten van de show opgeblazen. Twee van de leidende dames, in het bijzonder Sydney Sweeney en Maude Apatow, hebben veel lof en faam gezien na hun optredens als de zussen Lexi en Cassie Howard op het scherm. Hoewel Apatow misschien afkomstig is uit een reeks getalenteerde industriereuzen, was de start van haar co-ster Sweeney in de industrie veel gecompliceerder.

Ondanks hun verschillen in achtergrond, lijkt het paar echter een speciale en unieke vriendschap te hebben ontwikkeld tijdens hun tijd in de show. Hoewel, ja, alle castleden lijken unieke vriendschappen met elkaar te hebben ontwikkeld, de band tussen de jonge actrices is absoluut een hoogtepunt. Laten we dus eens in detail kijken naar de hechte vriendschap van Sweeney en Apatow en hoe deze zo sterk is geworden als ze is.

9 Dit is de schattige manier waarop Maude Apatow en Sydney Sweeney elkaar ontmoetten

Sinds het eerste seizoen van Euphoria in 2019 werd uitgebracht, hebben Sweeney en Apatow zich bij de heup gevoegd. Volgens de Euphoria-sterren lijkt het alsof deze vriendschap bijna onmiddellijk ontstond bij hun eerste ontmoeting. Tijdens een exclusief interview met People gingen Sweeney en Apatow diep in hun vriendschap en vertelden ze zelfs hun schattige eerste ontmoeting.

Apatow verklaarde: "Ik herinner me dat ik Sydney ontmoette, en we waren net aan het lunchen in een kerk, en we ontmoetten elkaar op een dag," voordat hij eraan toevoegde: "En je vroeg om bij me te komen, en ik had zoiets van" Ze is zo aardig'". Sweeney voegde hieraan toe dat de reden waarom ze Apatow eerder dan iemand anders benaderde, was omdat ze "eruitzag als de liefste om naar toe te gaan.”

8 Hun on-screen zusterrelatie lijkt off-screen te vertalen

Zoals eerder vermeld, portretteren de jonge sterren de zussen Lexi en Cassie Howard in de show. Tijdens het interview benadrukten het paar allebei hoe deze zusterrelatie niet alleen op het scherm maar ook buiten het scherm werd gevoeld nadat de camera's stopten met rollen. Na een overvloed aan complimenten over hoe het was om met elkaar samen te werken, verklaarde Sweeney hartverwarmend dat Apatow echt "de zus was die ze nooit had."

7 Dit is echter hoe hun relatie verschilt van hun 'euforische' karakters

6

Ondanks hun zusterlijke relatie, wilde het paar echter graag de verschillen tussen hun personages en de relaties die ze tussen hen deelden benadrukken. In Euphoria hebben Sweeney's Cassie en Apatow's Lexi een meer gespannen en gecompliceerde relatie omdat beide zussen moeite hebben om elkaar te begrijpen vanwege hun fundamenteel verschillende kenmerken. Deze barrière lijkt er echter niet te zijn voor de actrices zelf en de relatie die ze delen.

Terwijl hij hierover sprak, verklaarde Apatow: "Ik heb het gevoel dat Cassie en Lexi een aantal echte onderliggende spanningen en problemen hebben", voordat ze later verklaarde dat Sweeney en zij dat zeker niet tussen hen had.

5 Zo is de vriendschap tussen Maude Apatow en Sydney Sweeney ontstaan

Gedurende de 4 jaar dat ze zij aan zij hebben gewerkt, hebben Sweeney en Apatow een sterke en stabiele vriendschap opgebouwd, samen met een unieke band. Het is gemakkelijk om te zien hoe deze band tot stand is gekomen, aangezien ze vertelden hoeveel tijd ze samen moesten doorbrengen en wat dat betekende voor hun vriendschap.

Apatow benadrukte het gemakkelijke karakter van hun vriendschap toen ze zei: "Ik weet niet of ik zelfs maar enige verwachting heb gesteld van hoe je zou zijn." Sweeney voegde eraan toe hoe ze had gevoeld dat er geen verrassingen waren geweest en dat ze allebei "echt open waren voor elkaar en hun vriendschap", wat betekende dat ze achterover konden leunen en hun band konden laten groeien en bloeien.

4 Dit is waarom de vriendschap tussen Maude Apatow en Sydney Sweeney zo speciaal is

Hoe gemakkelijk de vriendschap ook was gekomen, het was zeker iets speciaals en unieks. Sweeney benadrukte dit toen ze de complicaties uitlegde die vaak gepaard gingen met het vormen van zulke hechte banden in hun branche en hoe de vriendschap van het paar niet echt een van die problemen had ondervonden.

De actrice zei: "Het is zo moeilijk, niet alleen meisjes zijn, het is moeilijk om vriendschappen te sluiten. En dan ook in onze branche, want we zijn constant aan het reizen, we gaan constant van het ene project naar het andere, en je hebt niet zoveel tijd om echt een vriendschap te koesteren.” Later toevoegend: "Omdat we Euphoria kunnen hebben, brengen we zoveel tijd samen door en bouwen het dan door. Het is nu zo'n 4 jaar geleden."

3 Maude Apatow en Sydney Sweeney vertrouwen veel op elkaar tijdens het filmen

Gedurende die 4 jaar in de show hebben de twee niet alleen een hartverwarmende en heilzame vriendschap aan elkaar geboden, maar hebben ze elkaar ook morele en professionele steun gegeven. Tijdens het People-interview benadrukten ze hoe ze vaak naar elkaar toe gingen als ze hulp nodig hadden bij hun optreden of als ze het gevoel hadden dat er iets niet helemaal goed was gegaan tijdens de shoot.

Apatow benadrukte dit toen ze zei: "Een stressvolle dag hebben en weten dat we elkaar daarna hebben, of als er iets misgaat, kunnen we daarna gewoon met elkaar praten, wat erg leuk is." Sweeney was het daarmee eens voordat hij eraan toevoegde: "Ik voel me ook zoveel beter nu ik weet dat ik je gewoon kan bellen en zeggen 'Maude is dit normaal?'".

2 Ze zijn elkaars "Ride Or Die"

Hoewel het voor velen duidelijk is dat het paar echt BFF's zijn, lijkt het alsof ze graag een ander, veel serieuzer label kiezen. In april 2022 plaatste Sweeney zelf een schattige foto van zichzelf en Apatow op haar Instagram, met het onderschrift 'my ride or die'. De foto toonde Apatow en Sweeney zij aan zij met een grote glimlach terwijl ze poseerden voor de camera. Apatow zelf reageerde zelfs onder de foto en zei: "Ik hou van jou" tegen haar bestie.

1 En ze zijn niet bang om het te laten zien

De schattige "ride or die"-foto die Sweeney plaatste, was niet de eerste keer dat het paar pronkte met hun vriendschap op hun socials. Sterker nog, zowel Sweeney als Apatow plaatsen vaak schattige vriendschapsfoto's van elkaar op hun Instagram en Twitter. Of het nu gaat om schattige BTS-foto's, blitse rode loper en fotoshoot-looks, of gewoon casual kiekjes van hen die rondhangen, het paar is niet verlegen om hun wereld te laten zien wie hun beste vriend is.

Aanbevolen: