Euphoria's Maude Apatow reageert op oude racistische tweet

Inhoudsopgave:

Euphoria's Maude Apatow reageert op oude racistische tweet
Euphoria's Maude Apatow reageert op oude racistische tweet
Anonim

Euphoria-actrice Maude Apatow heeft gereageerd op de reactie die ze heeft gekregen over een controversiële tweet uit 2011 die weer boven water is gekomen.

De 24-jarige actrice heeft verduidelijkt wat ze bedoelde in de oude Twitter-post.

Apatow verduidelijkt opgedoken 2011 Tweet

In mei 2011 twitterde Maude, die toen net 13 jaar oud was: "Ik ben op die leeftijd waarop alles wat je zegt ongelooflijk racistisch of extreem ongepast is."

Veel mensen interpreteerden deze tweet als de Euphoria-actrice, die Lexi Howard speelt in de HBO-show, en zei dat 'ongepast' racisme of beledigend betekende. Gebruikers van sociale media verdraaiden dit door te geloven dat Maude een racistische fase had.

Ze werd gedwongen om de Tweet te adresseren nadat fans haar hadden gevraagd om te verduidelijken wat ze probeerde te doen.

Maude tweette toen: "Ik bedoelde dat iedereen van mijn leeftijd verschrikkelijk was!!!!"

Het lijkt erop dat Apatow net opmerkte dat veel mensen in haar leeftijdsgroep vreselijke mensen waren. Het is niet bekend of het destijds specifiek gericht was aan iemand in haar leven, of alleen over haar sprak in leeftijdsgenoten in het algemeen.

Judd Apatow zorgt ook voor terugslag

Het is niet alleen Maude die te maken kreeg met kritiek op haar opmerkingen. Haar beroemde vader, regisseur, schrijver en product Judd Apatow kwam ook onder vuur te liggen na het tweeten over de beruchte Oscar-klap.

In een Twitter-bericht over het meppende incident met Will Smith en Chris Rock zei Judd dat de klap van Will Chris "had kunnen doden". Hij vervolgde in nu verwijderde Tweets: "Dat is pure uit de hand gelopen woede en geweld." Judd werd al snel opgeroepen voor het plegen van raciale stereotypen over gewelddadige zwarte mensen.

“Ze hebben de afgelopen drie decennia een miljoen grappen over hen gehoord. Het zijn geen eerstejaars in de wereld van Hollywood en comedy. Hij verloor zijn verstand.'

Het lijkt erop dat de Knocked Up-regisseur halverwege van gedachten is veranderd, aangezien hij aanvankelijk grappen had gemaakt en zei dat Will's "stoten net zo zacht zijn als zijn raps."

“Dit is een wilde zaak om Judd te zeggen. Als fan verzoek ik je dringend om hier nog eens goed over na te denken. Het was geen ongecontroleerd geweld. De video is overal beschikbaar, dus dat weet je, antwoordde Roxanne Day, auteur van sociale commentatoren.

Veel andere fans riepen Apatow ook op voor het plaatsen en verwijderen van zijn opmerkingen. “Ik heb het eigenlijk niet gezien in de context van de show. Ik heb de clips gezien, 'legde Apatow uit.

Aanbevolen: