The Myers-Briggs® persoonlijkheidstypes van de echte huisvrouwen van Dallas Cast

Inhoudsopgave:

The Myers-Briggs® persoonlijkheidstypes van de echte huisvrouwen van Dallas Cast
The Myers-Briggs® persoonlijkheidstypes van de echte huisvrouwen van Dallas Cast
Anonim

Om in een realityserie te worden gecast, lijkt het absoluut alsof iemand een levendige persoonlijkheid moet hebben. Immers, als iemand zachtmoedig en stil is, werkt het misschien niet zo goed om ze in een dramatische omgeving te plaatsen met andere castleden. De Real Housewives-franchise bestaat uit vele grote persoonlijkheden, ongeacht welke stad wordt besproken.

Met acht hoofdrolspelers en één 'vriend' van de cast, zijn de vrouwen in Real Housewives of Dallas net zo vermakelijk als de dames in elke andere stad van de Bravo-franchise. Ze hebben elk hun eigen MBTI® en dit beschrijft hoe ze handelen in de dramatische serie.

9 LeeAnne Locken: ESFP

Afbeelding
Afbeelding

Veel fans van de Real Housewives of Dallas beschouwen LeeAnne Locken als een behoorlijk moeilijk persoon om naar te kijken. Ze is geen onbekende in het uiten van beledigingen naar haar collega-castleden en ze heeft haar deel van het schreeuwen gedaan.

LeeAnne heeft een grote persoonlijkheid en haar MBTI zou ESFP of "The Enthusiastic Improvisator" zijn. Ze vindt het leuk om op evenementen te zijn en als ze denkt dat anderen haar geen respect tonen (wat vaak in deze serie is), wordt ze boos en boos.

8 Tiffany Hendra: ISFP

Afbeelding
Afbeelding

Tiffany en LeeAnne zijn al een tijdje goede vrienden, en fans zullen zich herinneren dat ze Tiffany in Dallas hebben zien wonen met haar man, Aaron. Ze zijn een behoorlijk creatief stel, want hij is een muzikant en zij is een model en actrice die ook een televisiepresentator is geweest.

Tiffany's MBTI zou ISFP of "The Versatile Supporter" zijn. Hoewel ze een stoer persoon is, biedt ze veel hulp aan haar man en LeeAnne, en ze wil dat mensen aardig voor elkaar zijn.

7 D'Andra Simmons: INFP

Afbeelding
Afbeelding

D'Andra worstelt om het bedrijf over te nemen dat haar moeder al jaren heeft, en het lijkt erop dat ze het onder controle heeft.

D'Andra heeft ook enkele scènes op RHOD waarin ze met Keatin, haar stiefzoon, praat over zijn leven op de rails krijgen en ambitieuzer zijn. De MBTI van dit castlid zou een INFP of 'The Thoughtful Idealist' zijn. Deze types weten hoe ze willen dat hun leven eruitziet en ze werken eraan om het te laten gebeuren. Ze houdt er niet van als mensen haar geen respect tonen of zich niet erg aardig gedragen, en ze is ook een zorgzaam persoon.

6 Stephanie Hollman: INFJ

Afbeelding
Afbeelding

Stephanie en haar man, Travis, hebben twee zonen en kijkers hebben haar zien verhuizen naar een enorm herenhuis dat wat werk nodig had. Maar haar huwelijk en zelfvertrouwen hadden ook wat werk nodig, en ze heeft geprobeerd haar man te laten weten dat hij niet over haar heen kan lopen en dat zij ook gevoelens heeft.

Stephanie's MBTI zou INFJ of "The Insightful Visionary" zijn. Deze persoonlijkheidstypes zullen vaak achterover leunen en andere mensen het stuur over laten nemen, omdat ze er om geven dat anderen gelukkig zijn. Ze hechten veel waarde aan privacy en kunnen erg emotioneel zijn.

5 Brandi Redmond: ISFJ

Afbeelding
Afbeelding

Brandi en Stephanie zijn beste vrienden (zo hecht dat ze zelfs samen een podcast hebben met de naam Weekly Dose of BS) en ze hebben in de loop der jaren alles gedeeld, van moederschap tot miskramen tot domme grappen over poep.

Brandi is een aardige, gevoelige vrouw, en haar MBTI zou ISFJ of 'The Practical Helper' zijn. Ze wil er altijd voor Stephanie zijn, daarom is het zo moeilijk voor haar als de twee een tijdje niet meer praten.

4 Cary Deuber: ENTP

Afbeelding
Afbeelding

Cary is een van de hardere castleden op RHOD en haar MBTI zou ENTP of "The Enterprising Explorer" zijn.

Cary werkt in een lasercentrum en zij en haar man Mark hebben een dochter genaamd Zuri (en ze voeden zijn twee kinderen op uit zijn andere huwelijk). Dit persoonlijkheidstype heeft altijd een plan en een visie. Ze kunnen zich snel ordenen en het lijkt alsof ze altijd op de hoogte zijn van wat er gaande is.

3 Kameron Westcott: ENFJ

Afbeelding
Afbeelding

Kameron is een grote fan van roze en van alle fantastische dingen. Hij vindt het heerlijk om deel uit te maken van de liefdadigheidsgemeenschap in Dallas.

Kameron's MBTI zou ENFJ of "The Compassionate Facilitator" zijn. Ze is vrolijk en een heel sociaal wezen. Deze persoonlijkheidstypes zijn extravert, netjes en kunnen goed functioneren in de buurt van veel andere mensen.

2 Kary Brittingham: ENFP

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Kary een carrière wil hebben, is haar man niet zo'n grote fan van dat idee, wat een groot ding is dat fans zich misschien herinneren van dit nieuwe castlid op RHOD. Dit is iets waar veel kijkers zich waarschijnlijk mee kunnen identificeren, want het is wat iedereen moet doen om een evenwicht te vinden tussen gezin en werk, ongeacht of ze in een realityserie spelen.

Kary laat het niet zitten en haar MBTI zou ENFP of "The Imaginative Motivator" zijn. Ze houdt ervan als mensen echt zijn, niet nep, en ze wil een zekere mate van onafhankelijkheid hebben. Ze is ook slim en vriendelijk.

1 Marie Reyes: ESFJ

Afbeelding
Afbeelding

Marie is in de show verschenen als een "vriend" en ze was het dichtst bij LeeAnne. Ze runt haar bedrijf genaamd SkinSpaMED en lijkt vaak van streek door de manier waarop anderen in de show zich gedragen.

Marie's MBTI zou ESFJ of "The Supportive Contributor" zijn. Ze is een hele goede vriendin van LeeAnne en altijd een schouder om op uit te huilen. Ze keert mensen die ze al heel lang kent niet de rug toe, en ze lijkt me een heel voorzichtig, intelligent persoon.

Aanbevolen: