20 foto's van echte huisvrouwen Cast-leden zonder make-up op

Inhoudsopgave:

20 foto's van echte huisvrouwen Cast-leden zonder make-up op
20 foto's van echte huisvrouwen Cast-leden zonder make-up op
Anonim

De dames van Bravo zien er altijd prachtig uit. Ze gaan zelden zonder make-up, maar waarom zouden ze als de meesten van hen (zo niet allemaal) hun eigen glamourploeg hebben om ze er zo mooi uit te laten zien?

Natuurlijk is de realityshow-wereld bedoeld om het 'echte leven' van zijn sensationele sterren te onthullen, maar de 'huisvrouwen' hebben hun eigen manier om dingen te doen. Dat maakt ze zo eindeloos vermakelijk.

Als we een van deze meiden helemaal natuurlijk zien worden, kan dat een behoorlijke schok zijn. Met alle make-up die ze normaal dragen, is het zien van hun blote huid nogal verbluffend. Sommige zijn moeilijk te herkennen zonder hun valse wimpers en volledige contouren.

Hier zijn 20 foto's van ieders favoriete Bravo-sterren zonder foundation of bronzer. Vergeet de lippenstift en voering. Deze vrouwen dragen niets en ze zijn niet bang om ermee te pronken. Misschien beginnen ze een "take off your makeup"-trend.

20 Porsha houdt het puur

Porsha Geen make-up
Porsha Geen make-up

Porsha is een leuke meid uit de Atlanta-franchise. Ze zorgt ervoor dat ze er goed uitziet met veel make-up terwijl ze overal in de stad is. Maar zelfs zij moet op een gegeven moment haar gezicht wassen. Hier is ze make-upvrij en ziet ze er schoon en fris uit. Ze hoeft haar natuurlijke schoonheid niet te verbergen.

19 Sonja scrubt haar gezicht

Sonja Geen Make-up
Sonja Geen Make-up

Sonja is een open boek als ze bij haar NYC-vriendinnen is. Ze zijn niet gesloten of geheimzinnig over hun persoonlijke leven. Sonja gaat normaal gesproken niet overboord met de make-up, dus haar bloot zien is niet al te eye-openend. Ze is een natuurlijke schoonheid met een jeugdige essentie die van binnenuit naar voren komt.

18 Tamra is geweldig

Tamra Geen make-up
Tamra Geen make-up

Tamra is schattig met haar parmantige persoonlijkheid en mooie gezicht. Ze is al een tijdje op televisie en fans hebben haar vrij goed leren kennen. Ze heeft haar verhaal met haar fans gedeeld en we hebben gezien hoe ze met de ups en downs van het leven omging. Ze draagt meestal make-up tijdens de show, maar haar natuurlijke gloed is even prachtig.

17 Vicki is levendig

Vicki Geen make-up
Vicki Geen make-up

Vicki beschouwt zichzelf als de 'OG van de OC'. Het meisje uit Orange County ha alt het beste uit haar Bravo-faam door ervoor te zorgen dat iedereen weet dat zij degene is die zogenaamd alles begon. Haar uiterlijk is in de loop der jaren veranderd, maar ze is open geweest over haar transformatie. Het is zeldzaam om Vicki zonder make-up te zien, maar ze ziet er best goed uit zonder alle rommel.

16 Brandi gaat kaal

Brandi Geen make-up
Brandi Geen make-up

Brandi filmt niet langer met de meiden uit Beverly Hills, maar ze is nog steeds een kracht om rekening mee te houden. Af en toe zien we haar nog steeds chillen met de meiden, maar ze is geen vaste cast. Toch zal ze niet snel vergeten worden en kunnen we haar volgen op social media. Zelfs zonder make-up maakt deze meid indruk.

15 Heather heeft niets aan

Heather Geen make-up
Heather Geen make-up

Heather is een hottie, make-up of niet. Misschien heeft haar man plastisch chirurg er iets mee te maken, maar ze zal het nooit vertellen. Ongeacht haar huidgeheimen, deze vrouw ziet er geweldig uit. Ze is best mooi zonder het geperste poeder of de blos. Misschien moet ze overwegen om het vaker schoon te houden.

14 Kelly houdt het natuurlijk

Kelly Dodd Geen make-up
Kelly Dodd Geen make-up

Kelly laat haar stem horen in de show, en ze vindt het leuk om gezien te worden met veel make-up om haar mooie uiterlijk te verbeteren. Het is zeldzaam dat we haar zonder foundation en dergelijke zien, maar ze ziet er geweldig uit met haar natuurlijke glans. Misschien is het haar nieuwe verloofde die haar innerlijke schoonheid naar boven ha alt.

13 Vanderpump Caught By The Paparazzi

Lisa Vanderpomp Geen make-up
Lisa Vanderpomp Geen make-up

Lisa is niet het type om zonder make-up op pad te gaan. Ze is een chique meid die helemaal draait om de glitter en glamour. Maar ze heeft niet alles onder controle, en de paparazzi hebben de neiging om celebs te besluipen wanneer ze het het minst verwachten. Ze werd overrompeld zonder make-up en onthulde de echte Vanderpump onder het 'masker'.”

12 Carole houdt het duidelijk

Carole Geen make-up
Carole Geen make-up

Carole is een interessant personage en haar tijd in de New York-franchise was leuk om te zien. Ze droeg nooit veel make-up, maar normaal was ze ook niet vrij van alles. Hier zien we de natuurlijke schoonheid die ze werkelijk is. Geen make-up op haar gezicht betekent dat ze aantrekkelijk is zoals ze is.

11 Dorinda heeft het niet nodig

Dorinda Geen make-up
Dorinda Geen make-up

Dorinda heeft altijd plezier, en wanneer ze met haar vrienden in NYC is, leeft ze het waar en maakt ze het levendig. Ze is niet bang om zonder make-up gezien te worden, en hier kunnen we haar glamoureuze look vergelijken met een look zonder make-up. Ze ziet er op beide foto's goed uit, maar verwacht niet dat ze op een natuurlijke manier naar een speciaal evenement gaat.

10 Luann ziet er mooi uit

Luann Geen make-up
Luann Geen make-up

Luann ziet er leuk uit, met of zonder make-up. Natuurlijk, als ze helemaal opgedronken is, ziet het er mooi uit, maar haar natuurlijke schoonheid wordt steeds meer. Ze heeft in de loop der jaren veel meegemaakt, dus het moet verfrissend zijn als ze gewoon zichzelf kan zijn in haar badjas. Een beetje rust kan net zo indrukwekkend zijn als het werk van een visagist.

9 Lisa laat het af

Lisa Rinna Geen make-up
Lisa Rinna Geen make-up

Lisa is prachtig zonder extra's. Ze is al heel lang in de publiciteit en ze is altijd tot het uiterste opgemaakt. Als de camera's niet draaien, kan ze al dat spul afspoelen en eindelijk haar huid laten ademen. Het moet bevrijdend voelen om af te zien van de stichting.

8 Jersey Girls Go Bare

Jersey Housewives Geen make-up
Jersey Housewives Geen make-up

Beide Jersey meiden ruilen hun make-up in voor hun frisse gezichten. Beide zien er mooi uit met een schone teint. Hoewel ze niet naar een Bravo-reünie of een rode loper-evenement zouden durven gaan zonder een volledig opgemaakt gezicht, kunnen ze zich afspoelen en ontspannen als ze thuis zijn met hun hubbies.

7 Teresa doet het af

Teresa Geen make-up
Teresa Geen make-up

Teresa maakt een moeilijke tijd door nu haar man het land uit wordt gezet, dus als ze geen promotie-evenementen en dergelijke doet, kan ze naar huis gaan en zichzelf zijn. Omgaan met make-up is tijdrovend, dus ze kan haar extra tijd gebruiken om voor haar huis te zorgen en voor haar kinderen te zorgen.

6 Bethenny is blootshoofds

Bethenny Frankel Geen make-up
Bethenny Frankel Geen make-up

Bethenny verschijnt niet langer in de New York-franchise, maar ze wordt nog steeds geassocieerd met de show. Ze is in de eerste plaats niet iemand die gek wordt van make-up, maar het is vrij zeldzaam dat ze helemaal geen make-up heeft gezien. Hier heeft de zakenvrouw niets op haar gezicht en ze vindt het prima.

5 Kyle houdt haar huid fris

Kyle Richards Geen make-up gezichtsbehandeling
Kyle Richards Geen make-up gezichtsbehandeling

Kyle doet net dat beetje extra om haar huid er jeugdig en fris uit te laten zien. Ze lijkt een speciale gezichtsbehandeling te krijgen en de resultaten zijn opmerkelijk. Ze moet veel geld uitgeven om haar gezicht zo onberispelijk te houden, maar de babes van Beverly Hills zouden niet anders willen.

4 Kenia Keep It Real

Kenia Moore Geen make-up
Kenia Moore Geen make-up

Kenia is een voormalige optochtprinses, dus ze heeft de goede genen om er geweldig uit te zien zonder make-up. Haar gebruikelijke televisie-look omvat veel make-up, maar hier zien we haar in een heel nieuw licht. Zonder make-up is Kenia erg aantrekkelijk, waardoor we ons afvragen waarom ze zich in de eerste plaats druk maakt over haar schoonheidsroutine.

3 Teddi maakt het zachter

Teddi Mellencamp Geen make-up
Teddi Mellencamp Geen make-up

Teddi is een schoonheid uit Beverly Hills die vrij gemakkelijk in de omgang is, ondanks het drama dat op de show ontstaat. Ze is niet zo dol op de hele glitter- en glamourroutine, dus haar zien zonder make-up lijkt meer haar snelheid te zijn. Ze is een schoonheid met haar blote gezicht en ze heeft geen make-up nodig om er fantastisch uit te zien.

2 Cynthia is schoon

Cynthia Geen make-up
Cynthia Geen make-up

Cynthia is een model, dus het is geen verrassing dat ze gewoonweg prachtig is zonder make-up. Haar gelaatstrekken zijn fantastisch en ze lacht als een schoonheidskoningin. Natuurlijk verbetert make-up wat ze al aan het doen is, dus als Cynthia helemaal opfleurt, wordt haar schoonheid alleen maar beter.

1 Kandi Is Dandy

Kandi Geen make-up
Kandi Geen make-up

Kandi is een nuchtere meid die er cool en casual uitziet. Ze draagt zeker een lading make-up op televisie, maar als ze niet aan het filmen is, lijkt ze het soort persoon te zijn dat zich liever niet bezighoudt met blush en wenkbrauwvuller. Hier zien we de Bravo-gal er mooi en natuurlijk uitzien. Ze is net zo schattig zonder al het gedoe.

Aanbevolen: