Wat te verwachten op dit seizoen van de echte huisvrouwen van New York City Zonder Bethenny Frankel

Inhoudsopgave:

Wat te verwachten op dit seizoen van de echte huisvrouwen van New York City Zonder Bethenny Frankel
Wat te verwachten op dit seizoen van de echte huisvrouwen van New York City Zonder Bethenny Frankel
Anonim

Bravo's The Real Housewives of New York City seizoen twaalf ging in première op 2 april 2020 en er ontbrak een bekend gezicht. Na acht seizoenen drama besloot Bethenny Frankel, een huisvrouw van OG, niet meer terug te keren. En hoewel ze er niet zal zijn, lijkt er dit seizoen geen gebrek aan drama te zijn.

Wat denkt de cast?

Dit seizoen bestaat de cast uit Luann de Lesseps en Ramona Singer (beide originele castleden), Sonja Morgan, Dorinda Medley, Tinsley Mortimer en nieuwkomer, Leah McSweeney.

In de openingsscène van het twaalfde seizoen, The Real Housewives of New York, "Back in the New York Groove", kregen fans een kijkje achter de schermen van de eerste reacties van de castleden toen ze ontdekten dat Frankel niet terugkeert. Zowel Singer als de Lesseps leken blij te zijn met het vertrek van Frankel, terwijl Medley en Morgan een beetje verdrietig waren.

Zanger zei tegen de camera: "Voor mij is dat F-U. Ik weet niet waarom we het zelfs maar moeten erkennen. Het is zo dom. Iedereen zal vrijer van geest zijn. Soms weet ik met haar niet of ze zal naar me komen spinnen of mijn ogen uitkrabben." de Lesseps grijnsde terwijl ze zei: "Het is echt moeilijk voor mij om te zeggen dat ik haar zo erg zal missen. Maar zoals ze op Broadway zeggen, de show moet doorgaan. Zonder jou." Toen Medley het nieuws hoorde, was ze in shock en vroeg ze: "Waarom moet ik een beetje huilen?" Morgan leek het meest radeloos toen ze uitlegde: "Ik voel me weer helemaal in de steek gelaten. Mijn dochter gaat studeren en nu heb ik Bethenny niet meer. Het is veel."

Dat was niet alles wat ze te zeggen hadden

Alle dames hebben hun gedachten uitgebreid in een exclusief voor Daily Beast. de Lesseps herhaalde: "Zoals ik al zei in de show, ik was niet zo teleurgesteld omdat, weet je, ik heb in het verleden veel verdriet van haar gekregen. Hoewel we goede tijden hebben gehad, zijn er ook veel slechte tijden geweest. Ik werd eraan herinnerd dat ze me op veel manieren niet heeft gesteund."

Het lijkt erop dat wat de dames het gekst maakte, het feit was dat Frankel hen niet vertelde dat ze uit de eerste hand wegging. In plaats daarvan kwam iedereen erachter via de roddelbladen. Singer vertelde Daily Beast: "We kwamen erachter via de pers, waarvan ik dacht dat het respectloos was voor de cast."

Medley reageerde anders en begon na te denken over de toekomst van de show. "Het was eng. Ze was een integraal onderdeel van de show en ik maakte me zorgen. Ik kende het nieuwe meisje [McSweeney] niet en ik wist niet hoe mensen erop zouden reageren. Ik denk wat het deed is het ons allemaal echt net dat beetje meer gepusht." Singer beschouwde haar vertrek als een aanwinst voor de rest van de cast sinds: "Ze was vaak overweldigend en stond ons niet toe om ons uit te drukken op een manier die we zouden kunnen hebben."

Er zal geen tekort aan drama zijn

De dames lijken zich geen zorgen te maken over het leveren van drama dit seizoen, ondanks dat ze Frankel niet hebben. In een exclusief met Entertainment Weekly claimen Singer en de Lesseps allebei dat het seizoen er een voor in de boeken zal zijn. Singer gelooft dat de show "veel beter is zonder haar [Frankel]" en de Lesseps gaat zelfs zo ver dat hij het "het beste seizoen tot nu toe" noemt.

Naast de verwachting van de jaarlijkse reis van de meisjes naar de Berkshires, die volgens Singer 'krankzinnig' is, kunnen kijkers zich ook voorbereiden om meer over de vrouwen zelf te weten te komen. De Lesseps legt uit dat zonder aandacht voor Frankel, "je de vrouwen beter leert kennen en meer van hen ziet - en meer van de nieuwste huisvrouw [McSweeney]."

Bovendien kunnen fans aan de seizoenspreview zelf zien dat het seizoen zeker vermakelijk zal zijn.

Hier is waarom Frankel vertrok

Toen Frankel in augustus voor het eerst haar vertrek aankondigde, gaf ze een exclusief aan Variety waarin ze haar redenen voor haar vertrek uitlegde. "Ik heb besloten de 'Housewives'-franchise te verlaten om mijn volgende hoofdstuk te verkennen. Het is tijd om verder te gaan en me te concentreren op mijn dochter, mijn filantropie en mijn productiepartnerschap met Mark Burnett, produceren en optreden in shows die een verschuiving in het gesprek vertegenwoordigen voor vrouwen. Met de veranderingen in de moderne cultuur wil ik de kracht, het zelfvertrouwen en de onstuitbare kracht van vrouwen benadrukken. Mijn ervaring bij Bravo is een ongelooflijk magische rit geweest. Ik ben hen zo dankbaar dat ze mijn ondernemerschap hebben benadrukt en me in staat hebben gesteld om de weg vrijmaken voor veel vrouwen om hun doelen te bereiken. Ik kijk uit naar mijn toekomst. Het beste moet nog komen."

Frankel zal zich concentreren op haar andere inspanningen, waaronder haar nieuwe show, The Big Shot With Bethenny, haar liefdadigheidsstichting, BStrong, en het bedrijf dat ze oprichtte, Skinnygirl.

Aanbevolen: