Fans geloven dat deze acteur perfect zou zijn voor een Elon Musk-biopic

Inhoudsopgave:

Fans geloven dat deze acteur perfect zou zijn voor een Elon Musk-biopic
Fans geloven dat deze acteur perfect zou zijn voor een Elon Musk-biopic
Anonim

Het is misschien onvermijdelijk dat er vroeg of laat een dramatische biopic over wetenschapper en zakenmagnaat Elon Musk naar Hollywood komt.

Er bestaat al een documentaire over zijn eigenaardige reis Elon Musk: The Real Life Iron Man werd in december 2018 uitgebracht, ironisch genoeg op zijn rivaal, de dochteronderneming van Jeff Bezos, Amazon Prime Video.

Wat een gescripte versie van een Musk-film betreft, zijn er nog geen concrete stappen van iemand in de industrie om dit mogelijk te maken.

Misschien is dit hoe dan ook juist, want ondanks wat de magnaat tot nu toe heeft bereikt, betekenen zijn vaak buitenaardse ideeën dat zijn verhaal waarschijnlijk nog lang niet af is.

Als het tijd is om een Elon Musk-foto te maken, lijken fans echter precies te weten wie ze hem willen portretteren. De Canadees Kevin Durand heeft een indrukwekkend portfolio als acteur, maar zijn griezelige gelijkenis met Musk maakt hem misschien een no-brainer.

Slaap een solide vriendschap op

Durand is een 47-jarige acteur die werd geboren in Thunder Bay, Ontario. Hij begon zijn carrière in 1999 toen hij speelde als een personage genaamd Bazooka Marksman Joe in Jay Roach's spionagekomediefilm, Austin Powers: The Spy Who Shagged Me. In hetzelfde jaar verscheen hij ook in nog een ander Roach-komedie-drama, Mystery, Alaska.

De laatste was niet zo theatraal succesvol (het zakte naar een verlies van bijna $ 20 miljoen aan de kassa, terwijl The Spy Who Shagged Me een winst van bijna $ 300 miljoen opleverde). Voor Durand wijst hij echter waarschijnlijk terug op zijn betrokkenheid bij Mystery, Alaska als invloedrijker voor hoe zijn carrière sindsdien is verlopen.

'Mystery, Alaska' was de grote doorbraak van Kevin Durand
'Mystery, Alaska' was de grote doorbraak van Kevin Durand

Op deze set ontmoette hij de toekomstige Gladiator-ster, Russell Crowe. De twee sloten een hechte vriendschap en Durand vond een mentor die hem zou helpen bij het navigeren door de ins en outs van de industrie. Sindsdien heeft zijn carrière zich in een gestage, stijgende lijn ontwikkeld. Inmiddels is hij bekend van zijn werk in X-Men Origins: Wolverine, Resident Evil: Retribution en Robin Hood. Op televisie heeft Durand belangrijke rollen gespeeld in The Strain, Lost en Vikings.

Best geschikt voor het onderdeel

Met dit soort cv zou Durand het echte argument aanvoeren dat alleen verdienste hem kwalificeert om een van de meest iconische mannen op het grote scherm te spelen. Maar alsof dat nog niet genoeg is, kan zijn griezelige gezichtsgelijkenis met Musk hem uiteindelijk over de streep trekken. Hierover lijken fans het er over het algemeen over eens te zijn dat er minder mensen zijn die beter geschikt zijn voor de rol.

Het gesprek vond al vijf jaar geleden plaats op Reddit, toen een gebruiker met de naam RiperSnifle poseerde: 'Wie zou de rol van Elon Musk moeten spelen in zijn onvermijdelijke biopic-film?' Enkele van de vroegste reacties waren onder meer: 'Ik denk dat Kevin Durand het zou kunnen redden', vergezeld van foto's van het paar naast elkaar.

Terminalskeptic was het ermee eens en schreef: '[Ik] kwam Kevin Durand zeggen. Je was me voor.' Op dat specifieke onderwerp bracht een vierde fan een ander interessant standpunt naar voren: Durand zou nog beter bij de rol passen als Musk een echte schurk blijkt te zijn, gezien de geschiedenis van de acteur om in antagonistische rollen te worden gegoten. Dit argument bleek ook op Twitter evenveel steun te krijgen.

Onvermijdelijke Musk Biopic

In april van dit jaar ging een Twitterati naar het sociale-mediaplatform om steun te verlenen aan de oproepen van Durand-for-villainous-Musk. 'Als iemand een script aan het schrijven is over Elon Musk wanneer hij eindelijk Lex Luther bedriegt en bedriegt, is mijn favoriete slechterik Kevin Durand een no-brainer om hem te spelen', schreef de gebruiker bij het handvat @Timpson.

Kevin Durand als Vasiliy Fet in 'The Strain&39
Kevin Durand als Vasiliy Fet in 'The Strain&39

Eén Bill Ryan had een nog meer doordachte, zij het grappige kijk op het onderwerp: 'Kevin Durand voor de onvermijdelijke Elon Musk-biopic die zijn opkomst als een hot tech-wonderkind in kaart brengt tot zijn val als een verscheurende mislukte tiran die gooit hete koffie naar zijn lankmoedige persoonlijke assistent (Juno Temple).'

De 50-jarige Musk gaat misschien helemaal over elektrische auto's en het transformeren van mensen in een echte ruimtevarende soort, maar hij is nooit ver weg van het plezier in de populaire cultuur. Het beroemdst maakte hij een cameo in Iron Man 2, waar hij een scène deelde met zijn verwante personage, Robert Downey Jr.'s Tony Stark.

In 2015 was hij te zien in een aflevering van The Big Bang Theory waar hij, net als in Iron Man, als zichzelf verscheen. Musk is ook te zien geweest in The Simpsons, South Park en recentelijk en berucht, SNL. Omdat hij zichzelf echter niet in zijn eigen biopic kan spelen, is Durand misschien wel de man voor de baan als de dag aanbreekt.

Aanbevolen: