Alles waar Hugh Laurie mee bezig is sinds 'House

Inhoudsopgave:

Alles waar Hugh Laurie mee bezig is sinds 'House
Alles waar Hugh Laurie mee bezig is sinds 'House
Anonim

Het maken van een hitshow op tv vereist een aantal dingen die op hun plaats vallen, waaronder het krijgen van de juiste artiest in de hoofdrol. Als het goed genoeg wordt gedaan, heeft een show een veel betere kans op succes.

House was op papier een solide show, maar met Hugh Laurie als hoofdrolspeler veranderde het in een juggernaut. Laurie paste perfect in de rol, sommigen zeiden dat hij in het echte leven een genie is. Hij voelde zich misschien schuldig over het spelen van Dr. House, maar hij was subliem in de rol en hij verdiende een hoop geld terwijl hij in de show speelde.

De serie is al jaren voorbij en sindsdien heeft Laurie het druk gehad. Laten we eens kijken wat hij heeft uitgespookt!

'Huis' was een kolossaal succes

November 2004 was een geweldige gelegenheid voor het tv-publiek, toen House zijn officiële debuut maakte. Medische drama's zijn niets nieuws voor tv-kijkers, maar House bracht iets nieuws op tafel en het was in staat om een hondsdolle aanhang te vinden die de serie in een natuurkracht veranderde.

Hugh Laurie was de ster van de serie en hij leidde een getalenteerde cast van artiesten in elke aflevering. Hoewel iedereen zijn rol uitzonderlijk goed speelde, was het Laurie die de zaken in elke aflevering echt naar een ander niveau bracht. De man werd geboren om Dr. House te spelen, en hij werd tijdens zijn tijd in de show overladen met lovende kritieken.

Gedurende 8 seizoenen en bijna 180 afleveringen was House een must om tv te kijken. Laurie haalde het grote geld binnen tijdens de primeur van de show, en toen het stof was neergedaald van de indrukwekkende run van de show, had Laurie zichzelf gecementeerd als een van de grootste tv-sterren in de moderne geschiedenis.

Het is al een hele tijd geleden dat House in de lucht was, en sindsdien is Laurie bezig gebleven.

Hugh Laurie heeft in films als 'Tomorrowland' gezeten

Hugh Laurie en George Clooney in Tomorrowland
Hugh Laurie en George Clooney in Tomorrowland

Hoewel hij niet bekend stond als een grote filmacteur, had Hugh Laurie eigenlijk heel veel ervaring op het grote scherm voordat hij een tv-superster werd op House. Gelukkig bleef Laurie filmrollen spelen toen House jaren geleden ten einde kwam.

In 2015 kreeg Laurie een grotere rol in Tomorrowland, een Disney-live-actionfilm met een groot budget, met in de hoofdrol George Clooney. The House of Mouse stortte bakken met geld in het project en het leek een overwinning om Laurie en Clooney bij elkaar te krijgen.

De film kon het publiek niet aanslaan en verloor uiteindelijk behoorlijk wat geld. Ook al werd de film gezien als een kaskraker, het was voor Laurie nog steeds een kans om de tv een tijdje te verlaten.

Andere films waarin Laurie heeft gespeeld, zijn onder meer Holmes & Watson en The Personal History of David Copperfield. Hij heeft wel een filmproject gepland voor release dit jaar, maar Laurie is duidelijk selectief over de filmrollen die hij op zich neemt.

Hoe leuk het ook was om Hugh Laurie projecten op het grote scherm te zien doen, het was nog beter om hem terug te zien op het kleine scherm in shows waarin hij kan doen waar hij goed in is.

Hugh Laurie blijft indruk maken op tv

Sinds zijn tijd bij House is Hugh Laurie actief gebleven in de tv-wereld. De grootste show waarin Laurie te zien was, is Veep, een krachtpatser op zijn hoogtepunt.

Laurie was solide op Veep en toen hij sprak over zijn tijd in de show, sprak hij over hoe getalenteerd Julia Louis-Dreyfus is.

"Het is ontzagwekkend. Ze [speelt Seilna] met zoveel genialiteit, energie en vindingrijkheid. En ze neemt nooit genoegen. Zodra een take is gedaan, gaat ze: 'Laten we dit proberen'", zei Laurie.

"Ze duwt altijd, totdat mensen haar bijna moeten wegtrekken en gaan: 'Julia, het is in orde. Het is ok. We hebben het.' En [ze werkt niet] op een obsessieve manier, ze doet het met zo'n goede gratie. Ze is ongelooflijk, "voegde hij eraan toe.

Dat is ongelooflijk veel lof van iemand die zo getalenteerd is als Laurie, en het laat zeker zien waarom Dreyfus een integraal onderdeel is geweest van verschillende succesvolle shows tijdens haar tijd in de entertainmentindustrie.

Andere shows waarin Laurie te zien was, zijn onder meer The Night Manager, Chance, Catch-22, Avenue 5 en Roadkill. Het zou geen verrassing moeten zijn dat de acteur solide is geweest in al deze projecten, maar hij moet nog steeds hetzelfde soort elektrische uitvoering vastleggen dat hij had toen hij speelde in House.

Hugh Laurie heeft een aantal projecten aan dek, volgens zijn IMDb-pagina, wat geweldig nieuws is voor fans. Hij had jaren terug met pensioen kunnen gaan, maar hij heeft doorgezet en is geweldige prestaties blijven leveren.

Aanbevolen: