Alles waar Katy Perry mee bezig is sinds ze verloofd is met Orlando Bloom

Inhoudsopgave:

Alles waar Katy Perry mee bezig is sinds ze verloofd is met Orlando Bloom
Alles waar Katy Perry mee bezig is sinds ze verloofd is met Orlando Bloom
Anonim

Na een mislukt huwelijk met Russell Brand en een paar andere spraakmakende relaties, lijkt het erop dat een van 's werelds best verkopende zangeressen, Katy Perry, eindelijk liefde met acteur Orlando Bloom De twee ontmoetten elkaar op de Golden Globes afterparty in 2016, begonnen uiteindelijk te daten en drie jaar later verloofden ze zich. De volgende logische stap is trouwen, ook al gaan er geruchten dat het paar al in het huwelijksbootje stapt.

Het artikel van vandaag werpt een blik op Katy's professionele en privéleven en alles wat ze heeft gedaan sinds ze zich verloofde met Orlando. Van de geboorte van een meisje tot het aankondigen van een residentie in Las Vegas - blijf scrollen om erachter te komen wat de zangeres " Part of Me" precies heeft gedaan sinds ze haar verloving aankondigde.

8 Katy Perry is bevallen van een dochter

In augustus vorig jaar maakten Katy Perry en haar verloofde Orlando Bloom de geboorte bekend van hun eerste kind, dat ze besloten om Daisy Dove Bloom te noemen. De kersverse ouders deelden ook een foto waarop ze de hand van hun baby vasthouden. Voor het geval je je afvroeg op wie Daisy meer lijkt - het is Katy.

"De ogen lijken op haar, maar het was grappig, want toen ze voor het eerst naar buiten kwam, leek ze op mij. Het was alsof 'het is een mini-ik', maar gelukkig kreeg ze die Katy-blues die perfect is, "zei Bloom in een interview met Ellen DeGeneres.

7 Ze bracht ook een album uit

Minder dan twee dagen na de geboorte van baby Daisy Dove, verraste Katy Perry haar fans door haar zesde album Smile uit te brengen. Songs "Daisies", "Smile", "Cry About It Later" en "Not the End of the World" werden gekozen als singles van het album. Smile kreeg gemengde kritieken van critici, maar het slaagde er toch in om op positie 5 op de Billboard 200-hitlijst te debuteren, nadat het in zijn debuutweek 50.000 eenheden had verkocht.

6 En ze trad op tijdens het 'Celebrating America'-evenement

Eerder dit jaar, in januari, trad Katy Perry op tijdens de tv-special Celebrating America, na de inauguratie van president Joe Biden. Natuurlijk gaf Perry ons een explosieve uitvoering van haar hit "Firework" uit 2010 voor het Washington Monument, met letterlijk vuurwerk achter haar. Zowel haar fans als de kijkers waren dol op haar optreden. Perry werd ook geprezen voor de outfit die ze droeg - een witte jurk met rode en blauwe stippen rond de randen, die de nationale kleuren van de VS vertegenwoordigen.

5 Katy werkte samen met Pokémon

Herinner je je Pokémon nog? Natuurlijk doe je dat - het is een van de meest populaire anime-series ooit. Welnu, in mei van dit jaar werkte Katy Perry samen met Pokémon als onderdeel van de viering van het 25-jarig jubileum van de franchise. Voor dat doel schreef en nam Katy mee aan een krachtige popballad, "Electric". Perry heeft zelfs een muziekvideo gefilmd, waarin zij naast de legendarische Pokémon Pikachu te zien is.

Volgens de zangeres is ze al geruime tijd fan van de franchise. "Ik heb zelfs het Pokémon Café in Japan bezocht terwijl ik op tournee was! Het is een eer om gekozen te zijn om een franchise te helpen vieren die me de afgelopen 25 jaar zoveel vreugde heeft gegeven, en om het te kunnen zien evolueren in de manieren waarop het dat soort elektrische vreugde voor de kinderen in mijn leven en over de hele wereld heeft opgeleverd, "zei Perry in haar persbericht.

4 Ze kondigde haar residentie in Las Vegas aan

Na een lange pauze van optreden voor haar fans, is Katy Perry eindelijk klaar om terug te keren naar het podium, maar deze keer met enkele veranderingen! In plaats van de wereld rond te toeren, zal Katy haar eigen residency-show PLAY hosten in de Resorts World Las Vegas. PLAY, dat uit 16 shows zal bestaan, begint op 29 december en loopt tot maart 2022. Perry is een van de vele zangers die besloten hebben om hun eigen residency-show in Sin City te houden. Andere opmerkelijke vermeldingen zijn Celine Dion, Britney Spears en Lady Gaga.

3 Katy reisde de wereld rond samen met haar man en haar dochter

Hoewel ze het de laatste tijd extreem druk had op haar werk, slaagde Katy Perry er toch in om veel quality time door te brengen met haar man Orlando en dochter Daisy Dove. Het gezin reisde deze zomer naar Italië, Turkije, Tsjechië en Turkije. Maar aan alle goede dingen komt een einde, zo ook aan hun vakantie. Ze moesten terug naar de Verenigde Staten omdat ze allebei extreem drukke werkschema's hebben, vooral Katy met American Idol en zich voorbereiden op haar residentie in Las Vegas.

2 Ze keerde terug als rechter in het nieuwe seizoen van 'American Idol'

Een ander goed nieuws dat Katy's fans super enthousiast maakte, is haar terugkeer naar American Idol als jurylid, naast Luke Bryan en Lionel Richie. Het nieuwe seizoen van de talentenjacht gaat in het voorjaar van 2022 in première en de audities zijn al in volle gang. Dit seizoen wordt het vijfde seizoen van American Idol op ABC en het 20e seizoen in het algemeen.

1 Katy vierde de eerste verjaardag van haar dochter

Minder dan een maand geleden, op 26 augustus, werd Katy Perry's dochter, Daisy Dove, 1 jaar. De zangeres ging naar haar sociale media om haar dochter te feliciteren met haar eerste verjaardag. "Vandaag is het 1 jaar geleden dat mijn leven begon", schreef Katy op Twitter. "Gelukkige eerste verjaardag mijn Daisy Dove, mijn liefste. ♥️"

Aanbevolen: