Alles waar Dan Levy mee bezig is sinds 'Schitt's Creek' eindigde

Inhoudsopgave:

Alles waar Dan Levy mee bezig is sinds 'Schitt's Creek' eindigde
Alles waar Dan Levy mee bezig is sinds 'Schitt's Creek' eindigde
Anonim

Dan Levy werd een van TV's meest geliefde acteurs en celebrity sinds de release van zijn super populaire hitserie Schitt's Creek. Sinds de hoofdrol als geliefd personage "David Rose" in de serie, hebben fans de getalenteerde acteur bewonderd. De acteur en zijn beroemde vader, Eugene Levy, creëerden samen Schitt's Creek en speelden in de show als vader en zoon. Na zes hilarische en geweldige seizoenen eindigde de veelgeprezen show en nam Dan afscheid van zijn rol als 'David Rose'.

Levy's personage was zo geliefd, waardoor een aantal fans van streek raakten dat de show eindigde. Het is geen verrassing dat de show en zijn karakter net zoveel werden geprezen als het is geweest, aangezien hij een mega getalenteerde vader heeft. Het paar creëerde een meesterwerk en bracht het tot leven op een manier die wereldwijd wordt toegejuicht. Hoewel er een einde kwam aan Schitt's Creek, heeft Dan Levy sindsdien veel gedaan. Hier is alles wat hij heeft gedaan sinds Schitt's Creek.

6 Hij heeft geschreven en geproduceerd

Nadat Schitt's Creek eindigde, bleef Dan Levy geweldige prestaties voor zichzelf behalen. Acteren is niet de enige baan die hij op zijn cv zou kunnen zetten, aangezien Levy verschillende ondernemingen op zijn naam heeft staan. Hij is ook een regisseur, schrijver, producent en getalenteerde vaardigheden als acteur. Dan heeft een aantal spannende dingen gedaan zoals, "Levy heeft een deal getekend met Disney's ABC Studios, die scripts gaat ontwikkelen en produceren voor een periode van drie jaar."

Zijn capaciteiten zijn duidelijk onbeperkt en zijn successen sinds Schitt's Creek hebben naam gemaakt.

5 Hij heeft in een kerstfilm gestaard

Dan Levy bracht zijn acteervaardigheden terug naar het grote scherm, starend in een kerstfilm. In november 2020 speelde hij samen met Kristen Stewart in "Happiest Season". De film

première op de streamingdienst Hulu waar hij speelt, "John, een technisch onderlegde literair agent en beste vriend van een van de hoofdpersonen van de film, Abby (Kristen Stewart)."

De film gaat over Kristen Stewart's personage "Abby", "die van plan is haar vriendin ten huwelijk te vragen, maar moet omgaan met de reactie van haar conservatieve ouders."

4 Hij heeft filantropisch werk gedaan

Druk Dan Levy heeft zeker een behoorlijke carrière voor zichzelf gemaakt sinds Schitt's Creek, maar hij heeft zijn vele successen en drukke schema niet in de weg staan om iets terug te geven. Afgelopen feestdagen heeft Levy gedoneerd aan initiatieven zoals de 'Reasons for the Seasons-campagne'. Het is in wezen een samenwerking met McDonald's en Uber Eats en Dan Levy schonk $ 50.000 aan het Ronald McDonald House Charities Canada, "een non-profitorganisatie die hem nauw aan het hart ligt."

3 Hij werd uitgeroepen tot de meest sexy man ter wereld

Dan Levy kreeg in 2020 de titel People's Sexiest Man Alive. Het nummer belicht de gemeenschappelijke quarantaine-activiteiten die veel mensen in deze tijd deden en toont Levy die poseert op een aantal foto's terwijl ze deze activiteiten uitvoert. Hij vertelde Mensen, “Deze vorm van sexy is een nichemarkt.”

Op de foto's, "geeft hij een sexy draai aan enkele van de meest populaire quarantaine-activiteiten - inclusief het recyclen." Hij vertelde People ook wat hij van plan was tijdens quarantaine, die werd besteed aan het perfectioneren van zijn kookkunsten. Hij maakte een verscheidenheid aan gerechten, zoals: "Ik probeerde verschillende pastasauzen, ik maakte brood, ik was koekjes aan het bakken." Hilarisch realiseerde hij zich al snel dat hij veel beter was in het maken van cocktails dan in het bereiden van ma altijden.

2 Hij was in een Super Bowl-commercial

Levy speelde afgelopen februari in een Super Bowl-commercial voor M&M's-snoepjes. Zijn

commercial was absoluut een droom die uitkwam voor Levy en het was een project waar hij meer dan enthousiast over was om in te spelen. Hij vertelde People, "Ik heb de reclames van de M&M's altijd erg bewonderd. Ze zijn altijd zelfbewust en grappig en helder geweest." De commercial was 30 seconden lang en ging virtueel in première. Hoewel Levy de afgelopen jaren meer prestaties heeft geleverd dan iemand kan tellen, was dit commerciële optreden zeker een grote kans voor de acteur.

1 Hij hostte SNL

Begin dit jaar kreeg Dany Levy de geweldige kans om voor het eerst SNL te hosten. Dit was absoluut een "knijp me"-moment voor Levy, want dit was een grote kans voor hem na het einde van zijn hitserie Schitt's Creek. Zijn openingsmonoloog uit zijn tijd in de comedyshow was, "…vol verwijzingen naar Schitt's Creek, COVID-19 veiligheidsmaatregelen - en een verrassende cameo van zijn vader."

Hosting SNL was een enorme prestatie en een Levy zal het altijd waarderen en blij zijn dat hij het deed. Hij heeft zijn waardering en liefde uitgesproken voor het krijgen van deze baan, "Ik heb mezelf op de een of andere manier hier op dit iconische podium voor jullie allemaal gevonden. En geloof me als ik dit zeg, het is alleen maar goed geweest hier bij SNL."

Sinds Schitt's Creek heeft Dan Levy veel bereikt waar de meeste acteurs van zouden dromen. Zijn talent is duidelijk en zijn successen zijn welverdiend. Dan Levy is absoluut een talent dat wordt bewonderd door een heleboel fans en zijn harde werk heeft dit echt aangetoond.

Aanbevolen: