De schandalige manieren waarop Novak Djokovic zijn kolossale vermogen uitgeeft

Inhoudsopgave:

De schandalige manieren waarop Novak Djokovic zijn kolossale vermogen uitgeeft
De schandalige manieren waarop Novak Djokovic zijn kolossale vermogen uitgeeft
Anonim

In 2021 en 2022 was Novak Djokovic overal in het nieuws omdat hij besloot het COVID-19-vaccin niet te nemen, toch naar Australië reisde en vervolgens werd uitgezet. Natuurlijk is Djokovic verre van de enige beroemde persoon die zich uitspreekt tegen het COVID-19-vaccin en daardoor mensen boos maakt. Veel mensen waren echter vooral boos op Djokovic vanwege zijn beslissing om Australië binnen te komen, hoewel het heel duidelijk was dat alleen gevaccineerde mensen het land mochten binnenkomen.

Hoewel veel van de aandacht die Novak Djokovic de afgelopen maanden heeft gekregen negatief was, lijdt het geen twijfel dat hij ongelooflijk veel succes heeft gehad in zijn leven. Volgens celebritynetworth.com heeft Djokovic zelfs een ongelooflijk fortuin van $ 220 miljoen vergaard, grotendeels dankzij zijn jaren als een van de beste tennisspelers ter wereld. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op, hoe besteedt Djokovic zijn kolossale vermogen?

6 Novak Djokovic's Miami Condo

In de afgelopen decennia is het duidelijk geworden dat Miami een geweldige plek is voor iedereen die van warm weer houdt en veel geld te besteden heeft. De rijke dames van The Real Housewives of Miami houden ervan om te pronken en Will Smith's nummer "Miami" schetst een glorieus beeld van de stad. Misschien is dat de reden waarom Novak Djokovic in april 2017 besloot een indrukwekkend appartement in Miami te kopen voor het duizelingwekkende bedrag van $ 5,77 miljoen. Vier jaar later verkocht Djokovic het appartement voor $ 6 miljoen, wat betekent dat hij een nette winst maakte, maar het was een enorme aankoop toen de superster-atleet kocht het appartement om mee te beginnen.

5 Bedrijfsinvesteringen van Novak Djokovic

Als een atleet de top van zijn sport bereikt, hebben ze iets ongelooflijks bereikt. Helaas zijn sommige eens zo rijke atleten echter alles kwijtgeraakt nadat hun sportcarrière was geëindigd. Op basis van het feit dat Novak Djokovic in de loop der jaren veel zakelijke investeringen heeft gedaan, lijkt het waarschijnlijk dat er nog geld zal binnenstromen als hij met tennis stopt. Zo heeft Djokovic zijn geld geïnvesteerd in het lanceren van een voedsellijn genaamd Djokolife en is hij eigenaar van een restaurantketen in Servië. Bovendien kocht Djokovic 80% van een bedrijf genaamd QuantBioRes dat werkte aan de ontwikkeling van een niet-vaccinbehandeling voor COVID-19.

4 Novak Djokovic's New York City Apartments

Aangezien New York City een van de bekendste plaatsen ter wereld is, komen er elk jaar miljoenen mensen naar toe. Hoewel het duur genoeg is om NYC te bezoeken, is het leven daar veel duurder omdat zelfs het huren van een klein appartement daar een fortuin kost. Met dat in gedachten is het verbazingwekkend dat Novak Djokovic twee enorme appartementen kocht in het eerste woongebouw van de Pritzker Prize-winnende architect Renzo Piano in New York. De appartementen in de gebouwen van de Piano, gelegen op 565 Broome SoHo, kosten tussen de $ 1 miljoen en $ 20 miljoen en het lijkt veilig om aan te nemen dat Djokovic twee van de duurdere appartementen van het gebouw heeft gekocht.

3 Novak Djokovic geeft terug

Hoewel dit artikel duidelijk maakt dat Novak Djokovic een extreem weelderige levensstijl leidt, is het vermeldenswaard dat hij een deel van zijn geld heeft gebruikt om iets terug te geven aan de minderbedeelden. Djokovic heeft bijvoorbeeld liefdadigheidsinstellingen zoals Global Fund, (RED) en Unicef ondersteund, en werd zelfs een goodwill-ambassadeur voor de laatste van die bedrijven. Het meest opvallende is echter dat deze megastar-atleet zijn eigen liefdadigheidsinstelling begon, de Novak Djokovic Foundation. De Novak Djokovic Foundation, die zich inzet om kinderen kwalitatief goed onderwijs te geven, heeft naar verluidt meer dan 47.000 studenten geholpen en ten minste 47 scholen gebouwd.

2 De autocollectie van Novak Djokovic

Als mensen eenmaal extreem rijk worden, zijn er twee dingen die ze het eerst kopen: enorme huizen en dure auto's. Als het op Novak Djokovic aankomt, lijdt het geen twijfel dat hij veel geld heeft uitgegeven aan beide dingen. Immers, naast dit artikel dat duidelijk maakt dat hij een aantal ongelooflijke huizen heeft gekocht, heeft Djokovic ook een verzameling wilde auto's. Zo is bekend dat Djokovic een Tesla Model X, een Mercedes-Benz 500S, een Peugeot E208 Sport, een Aston Martin DB9, een Bentley GT Coupe en een Peugeot 508 PSE bezit.

1 Novak Djokovic bezit een privéjet

Als een van de beste tennissers ter wereld heeft Novak Djokovic jarenlang de wereld rondgereisd. Bovendien hebben Djokovic en zijn vrouw meer dan genoeg geld om in een oogwenk van luxe vakanties te genieten. Het is niet verwonderlijk dat Djokovic niet commercieel vliegt zoals de overgrote meerderheid van de mensen. In plaats daarvan bezit Djokovic een privéjet waarmee hij zich in stijl kan verplaatsen. Hoewel het bedrag dat de jet van Djokovic kostte onbekend is, kosten luxe privéjets miljoenen. Als je dan rekening houdt met onderhouds- en opslagkosten, is het bezit van een privéjet een enorme en constante kostenpost voor iedereen.

Aanbevolen: