Wie is Austin Gunn? Alles wat we weten over de 'relatief beroemde' ster

Inhoudsopgave:

Wie is Austin Gunn? Alles wat we weten over de 'relatief beroemde' ster
Wie is Austin Gunn? Alles wat we weten over de 'relatief beroemde' ster
Anonim

Relative Famous: Ranch Rules is een nieuwe televisieshow waarin kinderen van beroemdheden, zoals Shaquille O'Neal en Pat Benatar, op een ranch in Colorado werken om deze te helpen heropenen na de pandemie. Ze krijgen een voorproefje van een normaal leven, werken en leven op de boerderij, terwijl ze ook proberen om te gaan met hun bunkmates. De show wordt uitgezonden op woensdag om 21.00 uur op E!.

Austin Gunn is een van de beroemde kinderen, hoewel hij niet echt een kind is, in de show. Hij is de zoon van professionele worstelaar, Billy Gunn. Austin is zelf een worstelaar en is degene die de meeste taken op de show uitvoert. Terwijl tv-kijkers slechts een deel van hem in de show zien, is Austin Gunn veel meer dan op het eerste gezicht lijkt. Dus, wie is Austin Gunn precies? Hier is alles wat we weten over de relatief beroemde ster.

7 Austin Gunn's vroege leven

Austin Gunn, geboren als Austin Sopp, werd geboren op 26 augustus 1994 in Orlando, FL. Gunn is de artiestennaam voor het gezin, omdat ze dachten dat het krachtiger zou zijn in de worstelring. Hij woonde Rollins College in Winter Park, FL, van 2013 tot 2017, waar hij zijn diploma in het basisonderwijs behaalde, wat hij niet nastreefde.

6 Beroemde familieleden van Austin Gunn

Austin Gunn is de zoon van de Hall of Fame-worstelaar Billy Gunn. Billy worstelt momenteel nog en gebruikt nu zelfs zijn tijd als coach. Dat is echter niet het enige bekende familielid. Zijn broer, Colten Gunn, is ook een professionele worstelaar. Voorafgaand aan het worstelen werkte Colten in de bouwsector. De moeder van Austin Gunn is niet beroemd, maar hij staat heel dicht bij haar.

5 Austin Gunn's worstelcarrière

Austin Gunn begon te trainen onder zijn vader en daarna bij Ring of Honor Dojo. Hij maakte zijn pro-worsteldebuut twee maanden na het begin van de training, die hij en zijn familie wonnen. Nadat hij bij ROH was getekend, ondertekenden hij en zijn familie in 2020 een contract bij All Elite Wrestling. Ze noemen zichzelf de 'Gunn Club'.

4 Austin Gunn's rapcarrière

Austin Gunn is niet de eerste worstelaar die rapper wordt. De beroemde worstelaar John Cena heeft ook muziek uitgebracht. In december 2020 bracht Gunn zijn freestyle-nummer "Son of a Gunn" uit op zijn Twitter-account. Ondanks dat hij niets professioneels uitbracht, waren fans onder de indruk van hoe geweldig hij klonk. Hij begon met gratis styling op de middelbare school en realiseerde zich dat hij er goed in was. In een interview met Popdust zei Gunn dat zijn muziekcarrière "als therapie" voor hem is geweest.

3 Austin Gunn's relatiestatus

Austin Gunn heeft de neiging om zijn persoonlijke leven behoorlijk privé te laten. Hij deelde er een beetje over, waaronder zijn moeder die geopereerd werd, op Relatief Beroemd. Het lijkt alsof Gunn nog steeds vrijgezel is en dat ook was voordat hij in de show kwam. Tijdens zijn tijd op Ranch Rules had Gunn echter interesse in Hana Giraldo, de dochter van Pat Benatar en Neil Giraldo. Ze gingen op een paar dates en leken echt in elkaar geïnteresseerd, maar ze hebben niets over elkaar gepost op sociale media. Sommigen speculeren echter dat we misschien moeten wachten tot het seizoen van Relively Famous voorbij is om te zien of ze bij elkaar zijn gebleven of niet.

2 Austin Gunn's tijd op 'Relative Famous'

Samen met zeven andere beroemde kinderen probeert Austin Gunn te bewijzen dat hij meer is dan alleen zijn achternaam en op een ranch werkt. Iedereen wordt verondersteld zijn eigen gewicht in de schaal te leggen, maar als het gaat om de moeilijke dingen, zoals het insemineren van een koe of het scheren van een schaap, hebben de rest van de bunkmates de neiging zich naar Austin te wenden om het te doen.

Hij is meestal een teamspeler, maar hij roept anderen die niets doen. Naast het werken op de ranch, is hij gefocust op het proberen om Giraldo hem terug leuk te vinden. Hij heeft gevochten met Harry Thornton en lijkt gemakkelijk verhit te worden, maar diep van binnen lijkt hij een goede kerel te zijn.

1 Austin Gunn's netto waarde

Austin Gunn is nog relatief nieuw in de worstel-/entertainmentwereld, dus hij heeft nog geen enorm vermogen verzameld. Veel websites zeggen verschillende dingen over zijn vermogen. Sommigen hebben het ingesteld op $ 1,5 miljoen, terwijl anderen zeggen dat hij $ 3 miljoen waard is. Wat hij ook waard is, het zal zeker toenemen naarmate zijn roem en carrière opbloeien.

Aanbevolen: