Wie is Rhylee Gerber? Alles wat we weten over de voormalige 'Below Deck'-ster

Inhoudsopgave:

Wie is Rhylee Gerber? Alles wat we weten over de voormalige 'Below Deck'-ster
Wie is Rhylee Gerber? Alles wat we weten over de voormalige 'Below Deck'-ster
Anonim

Rhylee Gerbers tijd op Below Deck bleek zowel explosief als confronterend te zijn, ondanks het feit dat ze wanhopig probeerde niet betrokken te raken bij drama. Ze had een reeks ontmoetingen met haar bemanningsleden tijdens haar tijd in seizoen 7 en werd al snel bekend als de heethoofd in de groep. Rhylee houdt echter vol dat ze niet nauwkeurig is afgebeeld in de show, en het lijkt erop dat haar echte leven zich heel anders ontvouwt dan haar leven op het scherm tijdens haar dagen op Below Deck.

Nu ze niet langer deel uitmaakt van de serie, heeft Rhylee Gerber meer tijd om te genieten van haar eigen echte avonturen en haar ware persoonlijkheid schijnt door in haar leven buiten de camera. Fans hebben nu de mogelijkheid om te zien hoe ze echt is als de camera's niet draaien.

10 Rhylee Gerber werkt op een commerciële vissersboot

Rhylee Gerber heeft een passie voor vissen en werkte zowel voor als na haar tijd op Below Deck op een commerciële vissersboot. Vissen is haar passie, en het lijkt erop dat ze haar handen vol heeft aan dit werk. Deze rol speelt zich af in Alaska, en haar belangrijkste taken lijken te zijn om diep de zee in te gaan om te vissen, waarbij ze soms een aantal zeer grote en ongelooflijk weerbarstige zeedieren binnenha alt. Ze neemt ze vervolgens mee naar de kust en gaat dagelijks verder met dit avontuur.

9 Rhylee Gerber's sterke ondernemersvaardigheden

Degenen die de eindeloze visfoto's bekijken die op Rhylee's Instagram-pagina verschijnen, kunnen snel zien dat haar talenten veel verder gaan dan de voor de hand liggende vaardigheid van vissen en uitbreiden naar de wereld van het bedrijfsleven. Ze heeft indrukwekkende vaardigheden als ondernemer en neemt methodische, goed doordachte beslissingen met betrekking tot haar carrière.

Ze bezit haar eigen boot en runt is als een bedrijf, inclusief het in evenwicht brengen van de brandstof- en boodschappenkosten en het beheren van het aannemen en ontslaan van personeel. Ze is de baas van de boot en is niet bang om moeilijke beslissingen te nemen die soms onpopulair zijn.

8 Ze stort zich op haar werk

Vissen is de duidelijke passie van Rhylee Gerber en ze heeft met succes haar brood kunnen verdienen met iets waar ze van houdt. Ze gedijt echt in haar werkomgeving en staat erom bekend zichzelf volledig onder te dompelen in haar carrière. Gezien de tijdsbesteding en de eisen die deze baan met zich meebrengt, dwa alt ze vaak af van haar vrienden en vindt ze het moeilijk om vriendschappen en sociale netwerken op te bouwen.

7 Rhylee Gerber is fysiek fit

Rhylee Gerbers werk is fysiek veeleisend en het werk op de boot kan vaak slopend zijn. Ze is van de gelegenheid gebruik gemaakt om ervoor te zorgen dat ze kan voldoen aan de eisen en barre omstandigheden waarmee ze wordt geconfronteerd. Ze is fysiek fit en is trots op haar lichaamsbouw. Rhylee's gescheurde spieren worden volledig weergegeven op haar Instagram-pagina, en het is voor fans duidelijk dat ze profiteert van haar fysieke toewijding aan het werk.

6 Rhylee Gerber houdt van tatoeages

Rhylee Gerber draagt een verscheidenheid aan kleurrijke tatoeages over haar hele lichaam, die elk een verhaal uitbeelden dat belangrijk is voor haar leven. Fans van Below Deck hebben zeker een glimp opgevangen van haar uitgebreide kunst, maar degenen die meer willen zien, kunnen gemakkelijk de volledige weergave van haar kunst zien door de talloze foto's te bekijken die ze op haar Instagram-account heeft geplaatst. Ze heeft toegegeven dat de tatoeage op haar dij een pijnlijke ervaring was, maar geniet van het eindproduct.

5 Ze is een trotse verzorger

Rhylee Gerber praat vaak over de liefde die ze voor haar moeder heeft, en fans hebben al snel door dat ze de laatste jaren de belangrijkste verzorger van haar moeder is geworden. Ze heeft haar persoonlijke leven vrij privé gehouden, maar heeft gesproken over het feit dat wanneer ze niet aan het werk is, ze thuis voor haar moeder kan zorgen en ervoor zorgt dat aan haar behoeften wordt voldaan.

4 Rhylee Gerber's arrestatierecord

Er is onthuld dat Rhylee Gerber een aanvaring had met de wet die tot haar arrestatie leidde. Ze werd in januari 2018 beschuldigd van criminele huisvredebreuk nadat ze zonder toestemming het huis van een andere vrouw had bezocht en op haar eigendom was gebleven. Haar strafrechtelijke vervolging had kunnen leiden tot gevangenisstraf, maar haar door de rechtbank aangestelde juridische team kon haar straf verminderen. Ze werd gedwongen een verontschuldigingsbrief te schrijven en deel te nemen aan een besluitvormingscursus. Ze deed ook haar best om het goed te maken door 12 uur gemeenschapsdienst bij te dragen

3 Ze moest afscheid nemen van haar geliefde hond

Terwijl ze aan haar avonturen begon, werd Rhylee Gerber vaak vergezeld door haar trouwe metgezel - haar hond genaamd Dolce. Helaas verloor Dolce haar strijd tegen kanker na 14 volle en gelukkige jaren aan Rhylee's zijde te hebben geleefd. Rhylee ging naar Instagram om hulde te brengen aan haar geliefde hond. Haar hartverscheurende bericht bracht het diepe verdriet over het verlies van haar vriend over, en fans van over de hele wereld stuurden goede wensen en steunbetuigingen om Rhylee door deze moeilijke tijd te helpen.

2 Rhylee Gerber woont in haar busje en reist door het land

Sinds haar tijd op Below Deck heeft Rhylee Gerber haar leven in een busje gestopt en is ze begonnen aan een rondreis door de Verenigde Staten. Ze is door een enorme ruimte gereden en is op een missie begonnen om bezienswaardigheden te zien en ervaringen te ontdekken die verder gaan dan die van haar geboortestad. Tot op heden heeft ze door gebieden als Florida, Montana en Californië gereisd en ze vertoont geen tekenen van stoppen op korte termijn.

1 Rhylee Gerber's unieke benadering om met angst om te gaan

Een van de persoonlijkheidskenmerken waar fans erg door geïntrigeerd zijn, is Rhylee Gerbers zeer unieke manier om met angst om te gaan. De meeste mensen hebben de neiging om weg te rennen voor dingen die hen bang maken of intimideren, maar Rhylee reageert op die emoties door ze direct onder ogen te zien. Ze duikt met het hoofd in elke situatie die gevoelens van angst oproept en zoekt uit hoe ze het probleem moet aanpakken terwijl het zich ontvouwt. Ze geeft toe dat ze weigert toe te geven aan gevoelens van angst en twijfel aan zichzelf, maar ze in plaats daarvan onder ogen te zien en te overwinnen.

Aanbevolen: