Wie is 'The Other Two'-ster Drew Tarver? Hier is alles wat we over hem weten

Inhoudsopgave:

Wie is 'The Other Two'-ster Drew Tarver? Hier is alles wat we over hem weten
Wie is 'The Other Two'-ster Drew Tarver? Hier is alles wat we over hem weten
Anonim

Als je The Other Two van HBO hebt gezien, ken je Drew Tarver als de spartelende acteur Cary Dubek, die constant probeert vooruitgang te boeken in de industrie terwijl hij zijn jongere broer Chase Dreams (Case Walker) ziet stijgen naar YouTube-succes moeiteloos en herhaaldelijk. Het kan niet gemakkelijk zijn geweest om op de eerste opnamedag op dat geluidsbeeld te lopen; met comedy-roy alty's zoals Molly Shannon, Ken Marino en Wanda Sykes op de castlijst, zou je waanvoorstellingen hebben om niet op zijn minst een beetje geïntimideerd te zijn. Maar Drew Tarver, samen met Helene Yorke (die de zus van Cary en Chase, Brooke speelt) houdt de show fantastisch in stand.

Zijn Cary is onhandig maar standvastig in zijn streven naar een acteercarrière, en hij is een rots in de branding voor zijn broers en zussen en moeder Pat (Molly Shannon) in de afwezigheid van hun overleden vader, die een jaar eerder stierf als gevolg van alcoholisme. Cary is net uit en probeert erachter te komen hoe hij zijn seksualiteit het meest authentiek kan beleven. In het tweede seizoen beëindigde hij een stabiele relatie met zijn eerste vriend, Jess, ten gunste van de hete, informele afspraken die volgens hem het homoleven hem beloofde. Na het boeken van een rol in de fictieve show Night Nurse, besteedt Cary het grootste deel van twee afleveringen aan de voorbereiding van zijn grote doorbraak. Zijn ambitie is bewonderenswaardig, maar het zijn zijn spartelende, uitstellende, zelftwijfelende manieren waardoor hij zich het meest herkenbaar en driedimensionaal voelt voor leden van het publiek. Hoe levert Drew Tarver zo'n indrukwekkende prestatie en wat bereidde hem voor op de rol van Cary Dubek? We wilden erachter komen. Hier is alles wat we weten over The Other Two-sterren Drew Tarver.

6 Drew Tarver komt uit een bescheiden begin

Drew Tarver groeide op in een klein stadje genaamd Glennville, Georgia, waar de religieuze gemeenschap sterk was. Zodra hij 18 werd, verhuisde hij naar New York om acteren en komedie na te streven, ongetwijfeld graag om te ontsnappen aan de landelijke gemeenschap die weinig tot geen mogelijkheden had om op te treden. Net als zijn personage Cary, weet Drew Tarver wat het betekent om je vak uit te oefenen en constant in een precaire situatie te verkeren, waardoor hij het succes meer op prijs stelt als hij het eindelijk snapt.

5 Drew Tarver begon bij Upright Citizens Brigade

Drew Tarver trad op bij de Upright Citizens Brigade (opgericht door en de thuisbasis van vele beroemde improvisatoren, waaronder Amy Poehler, Ilana Glazer en Abbi Jacobson, en Sasheer Zamata). Bij UCB trad hij op in veel comedyprojecten en vond hij connecties met enkele van zijn eerste professionele acteer- en comedybanen. Hij was de helft van de schetsgroep Medium Friends en lid van de improvisatie- en schetsgroep Big Grande. Hij was een ensemblelid van Seeso's Bajillion Dollar Propertie$ en speelde in een originele pilot voor Funny or Die.

4 Drew Tarver kwam uit als biseksueel op 26

Op 26-jarige leeftijd kwam Drew Tarver uit de kast als biseksueel. Hij legt uit dat zijn kleine zuidelijke geboorteplaats het moeilijk maakte om rekening te houden met zijn vreemdheid en zegt dat de religieuze gemeenschap een groot deel van de reden was waarom hij niet eerder naar buiten kwam, en jarenlang vocht tegen geïnternaliseerde homofobie voordat hij naar de beurs ging. Net als Drew is zijn personage Cary halverwege de twintig en aan het navigeren omdat hij net uit is, wat gepaard gaat met tal van (hilarische) beproevingen en beproevingen.

3 Drew Tarver doet nu een geanimeerde show

Als je geen genoeg kunt krijgen van Drew Tarver, kun je hem betrappen op voice-over in Fox's volwassen geanimeerde sitcom Bless the Harts, waar hij optreedt naast grote komische namen als Kristen Wiig, Ike Barinholtz, Kumail Nanjiani, Fortune Feimster en Maya Rudolf. De show is opnieuw gebaseerd op de echte ervaring van Drew Tarver, terwijl hij een arbeidersgezin in North Carolina volgt.

2 Hij kan zich verhouden tot een oudere broer of zus van een kindster

Als je je afvraagt hoe Drew Tarver Cary zo overtuigend kan spelen, kan dat zijn omdat hij zich kan inleven in de centrale ervaring van het hebben van een jongere broer of zus die een kindsterretje is. Zijn jongere zus Katelyn Tarver is een ervaren actrice en singer-songwriter, die haar start kreeg in 2003 op de reality-wedstrijdshow American Juniors. Ze was te zien in The Secret Life of the American Teenager, Ballers en Big Time Rush, naast vele andere shows.

1 Drew Tarver krijgt nog steeds een ster door Molly Shannon

Zelfs sterren worden door een ster geslagen! Drew Tarver heeft toegegeven dat hij nog steeds sterren in zijn ogen kan krijgen als hij samen met Molly Shannon optreedt. Kun je het hem echt kwalijk nemen? Molly Shannon is een nationale schat en schittert als Pat, de moeder van een talkshow in het Midwesten. Zoals hij zei in een recent interview met GQ: "Om alleen maar in scènes met haar te zijn, kan ik het soms niet geloven omdat ze haar ding doet op minder dan 1,60 meter van jou. Ik herinner me dat ik in het eerste seizoen tegen [de show's makers] Chris en Sarah, 'Hé, als het lijkt alsof Cary een grote fan is van Molly Shannon in deze scènes, tik me dan gewoon op de schouder en zeg: 'Hé, je moet stoppen met zo groot te glimlachen. ben verdrietig in deze scène, weet je nog?"

Aanbevolen: