Waarom zijn de castleden van 'The Ultimatum' zo jong?

Inhoudsopgave:

Waarom zijn de castleden van 'The Ultimatum' zo jong?
Waarom zijn de castleden van 'The Ultimatum' zo jong?
Anonim

Netflix's nieuwe experimentele datingshow, The Ultimatum, maakt wereldwijd furore. Het is gewoon gek om paren opnieuw te koppelen met andere paren om te zien of ze nog steeds met hun oorspronkelijke partners willen trouwen of verder willen gaan. Het hebben van Love Is Blind-hosts, Nick en Vanessa Lachey in de show - die ook hetzelfde ultimatum voor het huwelijk hebben gehad - geeft de cast zeker een "happy end" om naar uit te kijken.

Ondanks dat ze verslaafd zijn aan de show, vinden veel fans het nog steeds gek dat deze twintigers zich al zorgen maken over zo'n enorme inzet… De maker van de show had echter enkele redenen om voor hen te kiezen…

Hoe hebben ze 'The Ultimatum' gecast?

Het was verrassend eenvoudig om koppels te casten die bereid waren hun langdurige relaties op het spel te zetten voor een openbaar sociaal experiment. "We doen natuurlijk alles wat normale castingteams doen op het gebied van sociale media", vertelde de maker van de show Chris Coelen aan E! Nieuws. "Maar we proberen ook echt diep in de gemeenschap te graven en met mensen te praten en naar gemeenschapsgroepen en bars te gaan en overal waar je maar kunt gaan in deze tijd." Coelen gelooft ook dat dit ultimatumprobleem veel voorkomt bij stellen, dus ze wisten dat het niet zo moeilijk zou zijn om de juiste cast te vinden.

"Kijk, een ultimatum is iets heel herkenbaars en de situatie waarin de koppels zich bevinden is heel herkenbaar", zei hij over het extreme concept van de show, eraan toevoegend dat hij er zelf al eerder mee te maken heeft gehad. "Ik denk dat iedereen, en dat ben ik zeker geweest, elke persoon in een situatie zit waarin je al een tijdje een relatie hebt en een van jullie of je partner is klaar om te trouwen en de ander is er niet zo zeker van. " hij ging verder."Ik was degene die niet zo zeker was. Of je kent mensen die in die situatie hebben gezeten en soms hebben mensen het gevoel dat ze een antwoord willen."

Op de vraag hoe ze ervoor hebben gezorgd dat ze authentieke stellen kregen, zei Coelen dat hun ervaring in het veld als kompas diende tijdens de zoektocht. "Weet je, je kunt nooit helemaal in de geest van iemand komen tijdens een van deze shows", zei hij over hun verificatieproces. "Je kunt nooit zeker weten wat iemands ware, zuiverste bedoelingen zijn. Maar we hebben zeker genoeg ervaring om te proberen uit te zoeken of mensen niet authentiek zijn en we besteden veel tijd aan het praten met hen."

Waarom zijn de castleden van 'The Ultimatum' zo jong?

Veel van de castleden in de show zijn 23-jarigen. De oudste is 30, terwijl de mediane leeftijd 25,5 is, volgens E!. Volgens Coelen zijn er gewoon plekken waar de druk om eerder te trouwen begint. "Als ze legitiem geïnteresseerd zijn in iemand anders van een van de andere koppels, denk ik dat je wilt dat ze zich in een vergelijkbare headspace bevinden", zei hij over de demografie van de cast."Luister, Austin is een erg coole, progressieve plek waar ik van hou, maar er zijn ook bepaalde gebieden waar de druk om te trouwen in verschillende fasen plaatsvindt. Soms voelen mensen zich meer onder druk gezet om eerder te trouwen dan andere mensen."

Uiteindelijk was het belangrijkste bij het selecteren van de cast "of ze nu druk voelden of niet, ze waren allemaal echt aan het voelen en denken aan het verlangen om te trouwen", zei Coelen van de zes paren. "We hebben niemand in de show die zegt: 'Ik weet niet zeker of ik wel wil trouwen.' Niemand is als, 'Ja, niet voor mij.' Ze zijn er allemaal in geïnteresseerd, het is maar net of ze het met deze persoon willen of niet."

Waarom werden Nick en Vanessa Lachey gecast om 'The Ultimatum' te hosten?

Over het krijgen van Nick en Vanessa Lachey om The Ultimatum te hosten na het hosten van zijn vorige hit, Love Is Blind, zei Coelen dat hij "graag" met hen samenwerkt vanwege hun openheid."Ik werk graag met ze samen. Het zijn fantastische gastheren", zei de showrunner. "Ze zijn erg intuïtief en ze zijn ook erg empathisch en bereid om te delen en willen het beste voor de koppels." Hij voegde eraan toe dat het verhaal van het paar "comfort bood" aan de cast.

"Ik denk dat in de omgeving het ultimatum bestond, dat het delen van hun eigen persoonlijke verhaal een manier was om te leren en comfort en ervaring te bieden, en misschien een soort van 30, 000-voet uitzicht op dit hele ding van sommige mensen die hier heel dicht bij staan", vervolgde Coelen. "Dat is ongelooflijk waardevol om die onpartijdige ervaring en inzicht te krijgen en het feit dat Nick en Vanessa bereid waren er zo open over te zijn als zij waren, was geweldig en het is een bewijs van hen."

Aanbevolen: