Sons Of Anarchy: Zijn een van de castleden vandaag nog steeds vrienden?

Inhoudsopgave:

Sons Of Anarchy: Zijn een van de castleden vandaag nog steeds vrienden?
Sons Of Anarchy: Zijn een van de castleden vandaag nog steeds vrienden?
Anonim

Van 2008 tot 2014 werd Sons of Anarchy uitgezonden en introduceerde de wereld bij een zeer gepassioneerde, hardcore "club voor motorliefhebbers", ook wel SAMCRO (Sons of Anarchy Motorcycle Club, Redwood Original) genoemd. Omdat de show serieuze onderwerpen behandelt, zoals geweld, drugs, misbruik en persoonlijk verlies, werd de cast hecht tijdens het maken van de show.

Er waren enkele castleden die niet konden wachten om weg te gaan van de show toen alles klaar was, maar voor de hoofdrolspelers hechtte het doormaken van zo'n intense ervaring hen als de lassen die de Harley-Davidsons van de show vasthielden samen.

Met de laatste aflevering die in december 2014 werd uitgezonden, is het nu een paar jaar geleden dat iedereen op de set was, en veel fans vragen zich af of ze dichtbij zijn gebleven nadat de gordijnen dichtgingen op SAMCRO.

14 Een afwezige Charlie Hunnam

Tijdens veel castreünies van 'Anarchy' is de afwezigheid van de veelzijdige acteur Charlie Hunnam normaal gesproken het eerste dat mensen opvallen. Dit betekent niet dat er kwaad bloed zit tussen de cast en Hunnam; het heeft meer te maken met het schema van de acteur sinds hij beroemd werd.

Sinds hij de hoofdrol speelt als Jax, heeft Hunnam opgetreden in films als King Arthur, The Lost City Of Z, Papillon en vele anderen, en heeft hij zoveel mogelijk in zijn tijd gepropt. Hij komt nog steeds samen met de cast van 'Anarchy', maar het past in zijn schema.

13 De augurk Foto's

Een goede indicatie dat de cast vrienden is gebleven, is de humor die ze sinds de finale in openbare optredens brengen. In plaats van alleen maar langs te komen om handtekeningen te zetten en gedachteloos 'meet and greet' te doen, zullen veel van de cast grappen maken en samen plezier hebben.

Een van deze momenten kwam toen Ryan Hurst, Ron Perlman, Theo Rossi en Tommy Flanagan een kom augurken (een inside joke) meebrachten naar de fanfoto-op in Pittsburgh's Steel City Con, 2019.

12 yogalessen met Charlie Hunnam en Ryan Hurst

Het blijkt dat zowel Ryan Hurst als Charlie Hunnam gepassioneerde yogabeoefenaars zijn, en ze hebben samen een introductieles in Kundalini-yoga gegeven op de Motor City Comic Con 2019, om fans te vermaken en op te leiden. Hun gedeelde liefde voor yoga is een van de belangrijkste dingen die hen hebben verenigd sinds de show eindigde. Ze zien elkaar regelmatig en ontmoeten elkaar zelfs in dezelfde yogastudio om hun ding te doen.

11 Hereniging voor de bruiloft van Mark "Bobby" Boone

Huwelijksuitnodigingen worden normaal gesproken naar vrienden en familie van het gelukkige paar gestuurd, dus het is geen verrassing dat toen Mark Boone Junior zich klaarmaakte om met zijn vriendin Christina Adshade te trouwen, de familie Sons of Anarchy uitnodigingen kreeg.

Hoewel enkelen van hen het te druk hadden om aanwezig te zijn, stond Instagram al snel vol met foto's van blije gezichten, waaronder Kim Coates, Tommy Flanagan, Drea De Matteo, Katey Sagal en David Labrava. Deze castleden poseerden allemaal met Boone Junior en Adshade.

10 Comic Con in Wrexham, Wales

Het zal duidelijk worden welke voormalige castleden bereid zijn om extra tijd samen door te brengen - en veel plezier! De Comic Con van 2018 in Wrexham, Wales, zorgde voor een verrassing voor het publiek. De aanwezigen werden getrakteerd op een optreden van de sterren van de show, met Kim Coates, Tommy Flanagan en Theo Rossi hierboven afgebeeld. Ryan Hurst en Charlie Hunnam kwamen ook backstage opdagen en gingen op pad met zowel acteurs als fans.

9 De dood van Allan O'Neill

O'Neill speelde van 2013 tot 2014 een IRA-schutter in de show en had een semi-nauwe relatie met enkele van de Sons of Anarchy-castleden. Hij bracht tijd met hen door nadat de show was afgelopen, tijdens een paar van hun privéreünies. Helaas stierf de acteur in 2018 als gevolg van hartproblemen, waardoor de familie 'Anarchy' een lid te kort kwam.

8 De dood van Johnny Lewis

Een die ook wordt gemist, Lewis speelde in de eerste twee seizoenen van Sons of Anarchy, en vormde snel hechte banden met de crew en cast, vooral de maker van de show, Kurt Sutter. Lewis stopte echter met de show na seizoen 2 in 2009, vanwege creatieve meningsverschillen tussen hem en Sutter.

Na zijn dood in 2012 maakte de show tijdens seizoen 6 herhaaldelijk melding van zijn karakter. Dit werd gedaan om de relatie die hij met hen had te eren.

7 Theo Rossi en Kim Coates

Coates en Rossi zijn meestal altijd degenen die verschijnen bij interviews en buiten de show om de harde werken. Ze kiezen er vaak voor om ook samen te werken, in plaats van te werken met andere voormalige castleden van Sons of Anarchy.

Rossi heeft eerder verwezen naar het feit dat hij, Coates en andere castleden het grootste deel van hun tijd zouden besteden aan het filmen van de show of samen rondhangen tijdens het laagseizoen. Deze twee hebben herhaaldelijk tijd gemaakt voor reünies, jaren nadat de show was afgelopen.

6 Kurt Sutter en Katey Sagal doen het nog steeds goed

Voor degenen die het niet wisten, Katey Sagal trouwde in 2004, 4 jaar voorafgaand aan de release van seizoen 1 van de show, met Kurt Sutter, de maker van Sons of Anarchy. Sagal heeft in een aantal interviews duidelijk gemaakt dat ze het erg moeilijk vond om haar personage, Gemma Teller Morrow, uit te beelden, omdat Katey het gevoel had dat de persoonlijkheid van het personage het tegenovergestelde was van haar eigen… en het tegenovergestelde van eerdere personages die ze had gespeeld.

De ervaring, zoals Sutter kijken hoe Gemma een vreselijke dood sterft, heeft hun relatie niet geschaad.

5 Kurt Sutter en Charlie Hunnam

Er is één woord voor deze twee mannen - chemie… het soort dat bestaat tussen een schrijver/producent/regisseur en zijn hoofdrolspeler nadat hij een hitshow heeft neergezet. Sutter heeft Hunnam uitgenodigd om leiding te geven aan een van zijn opkomende projecten als Hunnam ergens in zijn agenda ruimte kan vinden.

De twee hebben elkaar, samen met Katey Sagal, in 2020 meer gezien dan voorheen. Ze werken allemaal aan verschillende projecten in Londen en wonen in hetzelfde gebied.

4 The Ruined Reunion

Twee jaar na het einde van seizoen 7 arriveerde de cast (inclusief Danny Trejo, David Labrava, Ron Perlman en meer) op de 2016 Space City Comic Con in Houston. Dit is een geval waarbij het publieke optreden van de groep naar het zuiden ging.

De Comic Con-promotor op deze locatie gaf de cast ongedekte cheques die stuiterden, en belde vervolgens de politie toen ze werden geconfronteerd - hierdoor bleef iedereen onbetaald. Ze kwamen allemaal samen, hielpen elkaar met de politie en gingen daarna wat drinken.

3 Prom Night met Perlman en Hurst

Hoewel er niet veel informatie is over een toekomstige relatie tussen Perlman en Hurst, bewijst een foto van het bal waaraan de twee acteurs gretig deelnamen tijdens de 2016 Space City Comic Con, afgezien van de bovengenoemde reünies, dat ze dat wel zijn. t bang voor elkaar. Deze afbeelding werd ook met trots op elk van de Facebook-feeds van de acteur geplaatst.

2 Meer dan twee jaar later uit eten

Deze foto is gemaakt in 2017, en Mark Boone Jr., Ryan Hurst en Charlie Hunnam brachten samen wat vrije tijd door en bezochten cafés in Hollywood. Dit was nog geen maand voor de release van King Arthur (2017), waarin Hunnam een hoofdrol had. De timing is een hint dat deze lunch een feest was, in plaats van gewoon een andere hangout-sessie.

1 Nogmaals lunch, bijna 5 jaar na de show

Een Twitter-bericht geüpload door Charlie Hunnam in 2019 onthulde dat er nog steeds een goede relatie is tussen hemzelf, Ryan Hurst, Mark Boone Junior en David Labrava, die allemaal aanwezig waren bij eerdere reünies. Het team ontmoette elkaar opnieuw in Hollywood voor deze foto, dus het is heel goed mogelijk dat ze tussen optredens door regelmatig borrels hebben.

Aanbevolen: