Wie is de Britse echtgenoot van Candace Owens, George Farmer?

Inhoudsopgave:

Wie is de Britse echtgenoot van Candace Owens, George Farmer?
Wie is de Britse echtgenoot van Candace Owens, George Farmer?
Anonim

U bent waarschijnlijk bekend met de conservatieve activist en auteur Candace Owens, maar wat weet u over haar man, George Farmer? De auteur van Blackout, 32, en haar man, 30, trouwden in 2019 in de Trump Winery in Charlottesville, Virginia na een wervelende romance - het paar had elkaar pas enkele maanden eerder ontmoet, en George wierp de vraag op slechts drie weken nadat ze elkaar voor het eerst hadden gezien! Hun relatie ging zo snel dat Candace zelf grapte dat de relatie "verzonnen klinkt". nog onbekend. Dus wat v alt er te weten over George en zijn relatie met Candace? Laten we het uitzoeken.

6 George is de zoon van Lord Farmer

George groeide op in Groot-Brittannië en is de zoon van Lord Michael Farmer, 74, die lid is van het House of Lords - een elite-overheidsorgaan dat wetten dicteert in het land.

De familie deed het echter niet altijd zo goed en heeft veel tegenslagen moeten overwinnen om deze hoge positie in de samenleving te bereiken. George heeft gezegd dat zijn vader een zeer zware opvoeding heeft gehad, hij groeide op in een 'sloppenwijk'. Desondanks slaagde Michael erin deze moeilijkheden te overwinnen en bouwde hij een zeer succesvolle carrière op in de metaalmarkten. Hij was zo succesvol dat hij in Londen bekend werd als 'Mister Copper'.

George vertelde Tatler: "Het waren de Thatcheritische hervormingen van de jaren tachtig die mijn vader in staat stelden zijn talent om te zetten in succes, en dat is wat ik voor iedereen wil, ongeacht kleur of geloof."

De erfelijke titel van haar man maakt hen tot The Honourable George and Candace Farmer.

5 Hij werd opgeleid in Oxford

George is hoogopgeleid en heeft bij elite-instellingen in het VK gezeten. Hij is afgestudeerd aan de prestigieuze universiteit van Oxford en presteerde goed tijdens zijn studie, want hij vertrok met een eersteklas graad in theologie. Tijdens zijn studie aan Oxford was Farmer ook lid van de zeer geheime Bullingdon Club, die beroemd is vanwege het houden van losbandige feesten in de stad.

Hiervoor ging George naar St Paul's School, Londen, een privéschool die in 1503 werd opgericht en een aantal belangrijke figuren in de Britse samenleving heeft opgeleid.

4 George heeft sterke politieke meningen

Net als zijn vrouw heeft George een carrière opgebouwd in het politieke veld en heeft hij eerder als voorzitter gewerkt voor Turning Point UK - een organisatie die rechtse politiek en denken aanmoedigt op Britse scholen en instellingen voor hoger onderwijs.

George was lid van de Britse conservatieve partij. In 2016 werd hij het jongste lid ooit van de Leader's Group en was hij ook voorzitter van de Black and White Ball voor de conservatieve partij. Hij veranderde echter zijn politieke trouw aan de Brexit-partij vanwege zijn anti-EU-gevoelens, nadat hij de EU had beschreven als "een giftige, socialistische, genocidale superstaat".

3 Hij en Candace genoten van een wervelwindromantiek

Farmer ontmoette zijn toekomstige vrouw in december 2018 op een soft launch-receptie voor Turning Point UK. De aantrekkingskracht was onmiddellijk, volgens Owens, en de twee begonnen onmiddellijk hun romance, waarbij ze snel een band kregen over hun gedeelde politieke opvattingen en gevoel voor humor. Slechts drie weken later stelde George de vraag!

Na een korte verloving trouwde het paar op 31 augustus 2019 tijdens een prachtige ceremonie in de Trump Winery in Charlottesville, Virginia. Het paar bracht een beetje politieke humor in de dag - hun witte taart werd bekroond met een rode "Make Weddings Great Again"-hoed!

Candace schreef in 2019 op Instagram en noemde haar man 'het grootste geschenk van dit jaar' en zei: 'Je liefde heeft me vernederd op manieren waarvan ik nooit wist dat het mogelijk was. Ik zou nooit genoeg kunnen geven dankzij het wonder van jou.'

2 Het koppel deelt samen een zoon

Op 6 september vorig jaar kondigde Candace aan dat ze zes maanden zwanger was, en in januari kondigde ze de geboorte aan van hun eerste kind - een zoon - maar ze hebben zijn naam nog niet bekend gemaakt. Candace heeft foto's van de baby op haar Instagram-pagina geplaatst en heeft vaak gesproken over haar gevoelens over het moederschap en de uitdagingen waarmee ze te maken heeft gehad.

George is blijkbaar een hands-on vader en geniet van het ouderschap met zijn vrouw.

1 George steunt zijn vrouw heel erg

Hoewel George minder geïnteresseerd is in een publieke rol, steunt hij zijn vrouw en haar carrière enorm. Candace plaatst regelmatig liefdevolle foto's van haar en haar man op haar sociale mediapagina's, en het is duidelijk dat het paar een hechte band heeft en geniet van een gelukkig, evenwichtig huwelijk.

George viel naar verluidt hals over kop toen hij zijn toekomstige vrouw voor het eerst ontmoette, in die mate dat hij voelde dat 'niets anders ertoe deed'. Ook zou hij de nu mevrouw Farmer hebben beschreven als 'de mooiste vrouw ter wereld'. Om Candace voor zich te winnen, schakelde hij de hulp in van de beroemde Britse politicus en Brexit-supporter Nigel Farage om cupido te spelen en de zaken vooruit te helpen.

Aanbevolen: