Nicki Minaj trollen de Britse premier Boris Johnson met haar Britse 'Martha Zolanski'-personage

Nicki Minaj trollen de Britse premier Boris Johnson met haar Britse 'Martha Zolanski'-personage
Nicki Minaj trollen de Britse premier Boris Johnson met haar Britse 'Martha Zolanski'-personage
Anonim

Slechts enkele dagen nadat ze werd geannuleerd vanwege haar mening over Covid-19-vaccinaties, ha alt Nicki Minaj weer de krantenkoppen. En deze keer kunnen fans niet geloven waarom.

De in Trinidad geboren zangeres heeft "teruggeklapt" naar de Britse premier Boris Johnson, en ze heeft het op de meest hilarische manier gedaan die mogelijk is.

Nadat de opmerkingen van de zanger over vaccinaties tot in het VK controverse hebben veroorzaakt, noemde de premier van het land Minaj tijdens een van de door de regering uitgezonden coronavirusbriefings van de regering. Johnson vertelde de pers dat hoewel hij "niet zo bekend is met het werk van Nicki Minaj" als hij waarschijnlijk zou moeten zijn, hij bekend is met "Nikki Kenani, superster GP" die de regering heeft bijgestaan bij de uitrol van hun Covid-19-vaccinatie.

Nicki's fans, die ze liefkozend haar Barbz noemt, wisten dat ze het laatst zou lachen, maar het was de manier waarop ze haar reactie afleverde waardoor fans het kwijtraakten.

Martha Zolanski, het ooit gepensioneerde alter ego van Nicki Minaj, en moeder van Roman, een andere van Minaj's vele aliassen, maakte haar triomfantelijke terugkeer in een spraakbericht gericht aan het Verenigd Koninkrijk, met een briefje om het rechtstreeks af te leveren aan Mr. Johnson.

Vergezeld door zeven emoji's met Britse vlaggen, twitterde Minaj "stuur dit naar de premier en laat hem weten dat ze tegen me hebben gelogen. Ik vergeef hem. Niemand anders. Alleen hem." Ze volgde de tekst met een stem in de stijl van Zolanski, met een Brits accent zoals eerder te horen in haar liedjes "Roman's Revenge" en "Roman Holiday."

Ja, hallo premier, Boris, het is Nicki Minaj, ik belde je net om je te vertellen dat je vanmorgen zo geweldig was op het nieuws. En ik ben eigenlijk Brits. Ik was daar geboren. Ik ging daar naar de universiteit. Ik ging naar Oxford, 'zei ze. “Ik zat bij Margaret Thatcher op school. En ze vertelde me zoveel leuke dingen over jou. Ik zou je graag mijn portfolio van mijn werk willen sturen, aangezien je niet veel over mij weet, ik ben een grote, grote ster in de Verenigde Staten.”

De hilarische beweringen over Brits zijn en het bijwonen van Oxford, beide natuurlijk onwaar, hebben ertoe geleid dat Minaj's fans de terugkeer van Martha Zolanski hebben gevierd terwijl ze de leider van het VK trollde.

"Stel je voor dat je een Barb bent in 2019 en iemand vertelt je dat ze uit de toekomst komen en dat Nicki op dezelfde dag een antivax-tijdperk en een Tory-tijdperk zal hebben", schreef een fan, verwijzend naar Johnson, die is de leider van de conservatieve Tory-partij.

"MARTHA ZOLANSKI IS LEVEND EN BLIJVEND!" vierde weer een Barb.

Maar volgens een fan zijn de hilarische claims van British Citizen niet ongegrond. De zangeres van "Starships" is blijkbaar geboren in Manchester.

Premier Johnson heeft nog niet gereageerd op de opmerkingen van Minaj.

Aanbevolen: