Candace Owens' meest vermakelijke Twitter-ruzies

Inhoudsopgave:

Candace Owens' meest vermakelijke Twitter-ruzies
Candace Owens' meest vermakelijke Twitter-ruzies
Anonim

Politieke commentator en rechtse activist Candace Owens, 32, is zeker geen onbekende in controverse en vindt het leuk om haar mening in de publieke sfeer uit te dragen. Ze is een vaste expert in nationale nieuwsprogramma's en politieke talkshows. Maar Candace's liefde voor ruzie vloeit ook over in haar online aanwezigheid, waar ze een aantal gespannen (en eerlijk gezegd, erg vermakelijke) geschillen heeft met beroemde beroemdheden.

Dus wie zijn enkele van de beroemde gezichten met wie Candace verhitte discussies is aangegaan? En waar gingen ze over? Nou, je zult misschien verrast zijn.

6 Candace heeft een langdurige vete met Cardi B

Owens' vete met Cardi B is legendarisch geworden. In 2020 retweette Owens een clip van zichzelf in The Ben Shapiro Show, waar ze kritiek had op Cardi's interview met Joe Biden. Er volgde een ruzie, waarbij Candace beweerde dat Cardi 'ongeletterd' was

De spanningen liepen weer op in maart 2021 toen Owens openlijk kritiek uitte op Cardi's uitvoering van "WAP" bij de Grammy's. Cardi ging vervolgens door met het bekritiseren van de echtgenoot en broer van Owens. Owens, beledigd door de beschuldigingen, dreigde Cardi aan te klagen, die vervolgens dreigde met een tegenvordering. Cardi leek terug te krabbelen, verwijderde haar tweets en heeft sindsdien confrontaties met de activist vermeden.

5 Ze gaf niets om de Vogue-cover van Harry Styles

Toen Harry Styles de eerste man ooit werd die op de cover van Vogue verscheen, in Gucci-jurk, had Candace er iets over te zeggen, verklaarde Owens: "de gestage feminisering van onze mannen" v alt de westerse samenleving aan. "Er is geen samenleving die kan overleven zonder sterke mannen. Het Oosten weet dit. In het westen is de gestage feminisering van onze mannen op hetzelfde moment dat het marxisme aan onze kinderen wordt geleerd geen toeval, het is een regelrechte aanval. Breng de mannelijke man terug."

Vrienden van Harry sloegen terug en Olivia Wilde antwoordde: "Je bent zielig."

4 dingen werden lelijk met Lance Bass

Toen NSYNC-bandmaat Lance Bass Owens een "fraude" noemde in verband met een Business Insider-artikel over GoFundMe die haar account opschortte "nadat ze meer dan $ 200.000 had ingezameld voor Parkside Cafe Birmingham, Ala., wiens mede-eigenaar George Floyd een 'thug' noemde", sloeg Candace hard terug.

"Iedereen die dit a--gat gebruikt om IETS te rechtvaardigen is oké, een a--gat", schreef Bass. "Deze vrouw weet dat wat ze zegt verkeerd is. Ze doet het om BETAALD te worden! Net als die Milo Yiannopolous-fraude. CandaceOwens is een fraudeur."

In reactie zei Candace: "Blijkbaar heeft @LanceBass - bij de meesten van ons bekend als de vierde back-upzanger van Justin Timberlake sinds decennia - over mij op Facebook gekletst omdat hij denkt dat elke zwarte persoon die heeft gewonnen ondersteunt geen BLM is niet zwart. Lance, je piekte op de middelbare school. Het kan niemand iets schelen wat je denkt."

Maar hij schoot meteen terug in een sindsdien verwijderde tweet die luidde: "En trouwens, ik heb nooit een keer gezegd dat een zwarte persoon niet echt zwart is omdat hij BLM niet ondersteunt. Opnieuw komen er meer leugens van jouw kant per normaal. Ik heb eenvoudig gezegd dat JIJ racistische ideologieën promoot die de zwarte gemeenschap openlijk verkleinen om een beroep te doen op een blanke onwetende basis. Duidelijk nu?"

Candace vocht terug door te schrijven: 'Misschien als JT weer een lifetime achievement award wint, nodigt hij je uit om weer te zingen. Tot die tijd - waarom zwijg je niet. Mijn grootvader leefde niet in segregatie zodat op een dag een blanke jongen me kon vertellen hoe ik me moest gedragen als een braaf klein zwart meisje.' Ouch.

3 Hartzeer met Kanye

Toen Owens haar 'beste vriend en mede-superheld' Kanye West de logo-ontwerpen voor haar 'Blexit'-T-shirts toeschreef, was ze diepbedroefd toen Kanye later beweerde dat hij stelde haar alleen voor aan de ontwerper en zei: "Ik wilde nooit enige associatie met Blexit. Ik heb er niets mee te maken."

Candace schreef later een blogpost over het meningsverschil, en ging in op haar boosheid erover …Als ik me moest voorstellen hoe het zou zijn als een kogel mijn hart doorboort, zou het precies hetzelfde zijn als op het moment dat ik Ik heb geleerd dat Kanye de wereld vertelde dat hij vond dat ik hem had gebruikt. Ik zou mijn ergste vijand niet wensen zoals ik me gisteravond voelde.'

Ze lijken hun vriendschap echter nieuw leven in te blazen met 'Je tweet zijn steun aan Candace's boek Blackout.

2 Lopende ruzie met collega-conservatieve Kimberly Klacik

Toen collega-conservatieve activist Kimberly Klacik het niet eens was met de tweet van Candace die kritiek had op het feit dat Juneteenth een nationale feestdag werd en haar beschuldigde van een "gebrek aan betrokkenheid bij zwarte mensen", was het niet meer dan normaal dat Candace snel wraak zou nemen. Tijdens het daaropvolgende heen-en-weer noemde Owens de Republikeinse politicus "een nep en hilarisch persoon", en plaatste later een video van 45 minuten waarin hij de duistere achtergrond van Klacik analyseerde, waarin hij beweerde dat de genomineerde voor het 7e congresdistrict van Maryland eerder als stripper had gewerkt, en huurde ook een medewerker van de Democratische Partij in om aan haar congrescampagne te werken.

1 Dave Chappelle noemde Candace een 'bespraakte idioot'

In een speciale aflevering van zijn Midnight Miracle-podcast riep Dave Chappelle Candace Owens op voor haar mening over de dood van George Floyd. Hij beschreef de Blackout-auteur als een "bespraakte idioot", bewerend dat ze Floyd karakteriseert als een crimineel, en zei ook dat ze "wreed en gevaarlijk was en volledig het tegenovergestelde van elke zwarte vrouw die ik ooit in mijn leven heb ontmoet."

Het leek echter water van de rug van een eend te zijn voor Owens, die tweette dat Chappelle een van de grootste komieken aller tijden was en ik maakte er een van zijn specials van. Dat is kracht!”

Aanbevolen: