Wie is de echtgenoot van Bridget Moynahan, Andrew Frankel?

Inhoudsopgave:

Wie is de echtgenoot van Bridget Moynahan, Andrew Frankel?
Wie is de echtgenoot van Bridget Moynahan, Andrew Frankel?
Anonim

Bridget Moynahan is een model en actrice uit de Verenigde Staten. Ze begon haar carrière als model toen ze in haar tienerjaren was en ze verscheen in verschillende commercials. Ze was een beroemde covergirl in de jaren negentig en verscheen op de covers van bekende publicaties. Moynahan begon toen acteerlessen te volgen nadat hij voldoende tijd in de modellenindustrie had doorgebracht. Haar acteertalent bezorgde haar een cameo-optreden in de populaire tv-show Sex and the City.

Bridget portretteerde meestal een sterke dame die het gezelschap van een partner niet nodig leek te hebben. In werkelijkheid is ze echter zalig gelukkig geweest in haar huwelijk met Andrew Frankel.

Bridget Moynahan en haar echtgenoot blijven een zeer discreet huwelijk volhouden, ondanks dat ze zes jaar getrouwd zijn geweest. Ondanks Bridget's beroemdheid, komt haar echtgenoot niet uit dezelfde sfeer als zij, waardoor fans nog meer geïnteresseerd zijn om meer te weten te komen over Moynahan's huwelijk en leven na Tom Brady.

Wie is Andrew Frankel?

Andrew Frankel is een bekende Amerikaanse zakenman en Stuart Frankel & Co., de co-president van een handelsfirma. Het bedrijf, opgericht in 1973 en gevestigd in New York, behoort tot de beste beursvennootschappen in de VS. Frankel is niet alleen de co-president van het bedrijf, maar hij neemt ook deel aan de dagelijkse operaties.

Hij behaalde in 1994 een Bachelor of Arts in economie aan de Universiteit van Pennsylvania. Hij had een privéleven, maar zijn naam kwam in het nieuws toen hij trouwde met een bekende actrice. Op 25 december 2021 vierde de zakenman zijn 50e verjaardag.

Andrew Frankel gedijt goed in de bedrijfswereld vanwege zijn managementcapaciteiten. Bridget Moynahan, een succesvolle vrouw met wie hij trouwde op een privéhuwelijk, staat achter de succesvolle zakenman.

Hoe heeft Bridget Moynahan haar man ontmoet?

Bridget en Andrew hebben hun liefdesverhaal blijkbaar te danken aan een wederzijdse vriend. Het is onduidelijk wanneer het paar elkaar ontmoette, maar zelfs als vrienden hadden ze een geweldige verstandhouding. Bridget was vanaf het begin extatisch en de twee zijn sindsdien samen.

Als het gaat om het plaatsen van foto's van haar echtgenoot en familie op mediaplatforms, is Bridget een rustig, gereserveerd persoon, dus het is moeilijk om details over haar huwelijk te vinden. De bruiloft werd natuurlijk uitgebreid besproken in publicaties.

Bridget en Andrew trouwden in een verrassende bruiloft in 2015

Bridget Moynahan trouwde op 17 oktober 2015 met Andrew Frankel bij Wolffer Estate Vineyards in Sagaponack, New York. Alleen goede vrienden en familie waren uitgenodigd om de bruiloft bij te wonen, die op een privélocatie werd gehouden. Het evenement werd ook bijgewoond door de zoon van Bridget, Jack.

De aanwezigen hadden geen idee dat het evenement werd gehouden om de relatie van Bridget en Andrew te eren en om zich te verheugen in hun huwelijk tijdens een privéceremonie.

De 44-jarige bruid zag er prachtig uit in een witte mouwloze jurk met een stijlvolle witte bontstola. De bruidegom droeg een donker pak met een slim fit.

"O, trouwens, raad eens wat ik net gedaan heb @JohnDolanPhotog", schreef de Blue Bloods-ster bij een foto van haar trouwdag met haar partner op Instagram.

De huwelijksorganisatoren van het paar lieten PEOPLE in 2015 weten dat "Bridget en Andrew dol waren op het concept van een bescheiden bruiloft in de herfst." "Ze wilden dat de avond meer zou aanvoelen als een groot familiediner dan als een bruiloft. Het ging allemaal om gemak en eenvoud."

Het paar vierde hun vierde huwelijksverjaardag in oktober 2019. Het betekent ook dat ze hun zesde verjaardag naderen. Fans praten nog steeds over Bridget's 4e huwelijksverjaardag, waarin ze een throwback-foto van hun bruiloft plaatste en haar echtgenoot ook een gelukkige verjaardag wenste.

Ze hebben samen geen kinderen, maar ze hebben wel een zoon via Bridgets ex-man, NFL-legende Tom Brady. Frankel is ook de vader van drie jongens uit zijn vorige huwelijk. In 2015 vertelde een insider aan PEOPLE: "Bridgets kind Jack is dolblij dat hij drie geweldige oudere broers krijgt."

Wie heeft Andrew date pre-Bridget?

Andrew Frankel, de echtgenote van Bridget Moynahan, was eerder getrouwd met een onbekende vrouw. JB, Griffin en Jack waren zijn drie jongens bij haar.

Tom Brady en Bridget Moynahan waren met elkaar aan het daten voordat Bridget haar man ontmoette en Tom Gisele Bundchen ontmoette. Het voormalige koppel had ongeveer drie jaar een relatie, van 2004 tot 14 december 2006.

Brady ging snel verder met zijn volgende partner en huidige vrouw, het Braziliaanse model Gisele Bündchen. Het werd alleen maar gekker toen Moynahan ontdekte dat ze twee en een halve maand na hun breuk zwanger was van Toms zoon.

Geruime tijd waren de dingen vreemd, maar de drie besloten op een gezonde manier co-ouderschap van Jack te worden.

"Tom en ik besloten samen een kind op te voeden, en we ontmoetten allebei partners die ons niet alleen hielpen bij het opvoeden van dat kind, maar ook ons kind omarmden alsof het hun eigen kind was", zei Moynahan in een interview in 2019 met Mensen."Ik geloof niet dat je om iets meer kunt vragen… mijn zoon is omringd door liefde en grootouders die voor altijd doorgaan."

Aanbevolen: