Kan Gisele Bundchen echt opschieten met Bridget Moynahan?

Inhoudsopgave:

Kan Gisele Bundchen echt opschieten met Bridget Moynahan?
Kan Gisele Bundchen echt opschieten met Bridget Moynahan?
Anonim

Zodra iemand ouder wordt, zou de zorg voor zijn kind het belangrijkste voor hem moeten zijn in de wereld. Het feit dat ouders er zoveel om geven om voor hun kinderen te zorgen, kan echter soms voor echte problemen zorgen. Als ouders het niet eens zijn over de opvoeding van een gemeenschappelijk kind, kan dat immers tot ernstige spanningen leiden. Helaas is het bekend dat sommige beroemdheden die samen een kind opvoeden nadat ze uit elkaar zijn gegaan veel ruzie maken, terwijl andere sterren die co-ouder zijn het er gemakkelijk uit laten zien.

Natuurlijk is een van de snelste manieren waarop spanningen kunnen ontstaan tussen exen die co-ouders zijn, wanneer een van hen niet kan opschieten met de nieuwe partner van de ander. Als bijvoorbeeld Tom Brady's vrouw Gisele Bündchen en de moeder van zijn oudste kind, Bridget Moynahan, elkaar niet mochten, zou dat een probleem zijn. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op of Bündchen en Moynahan echt met elkaar overweg kunnen?

Tom Brady's datinggeschiedenis

Vanaf deze tijd is men het er algemeen over eens dat Tom Brady op zijn minst een van de beste NFL-quarterbacks aller tijden is. Aangezien Brady al heel lang een beroemde en succesvolle atleet is, zou het niemand moeten verbazen dat hij door de jaren heen is gekoppeld aan een aantal opmerkelijke dames. Hoewel hun relaties bijvoorbeeld nooit zijn bevestigd, gaan er geruchten dat Brady in het begin van de jaren 2000 affaires had met Britney Spears en Ivanka Trump. Bovendien werd in 2002 bevestigd dat Brady kort betrokken was bij Tara Reid.

Hoewel Tom Brady in het verleden in verband is gebracht met die drie dames, lijdt het geen twijfel dat zijn romantische leven werd gedomineerd door twee hoofdrelaties. Ten eerste, van 2004 tot 2006, ging Brady uit met de getalenteerde acteur en model Bridget Moynahan. Rond dezelfde tijd dat Moynahan en Brady uit elkaar gingen, werd onthuld dat ze zijn baby droeg. Als gevolg hiervan zullen Brady en Moynahan altijd deel uitmaken van elkaars leven.

Bijna onmiddellijk nadat Tom Brady en Bridget Moynahan uit elkaar gingen, begon hij een nieuwe relatie met het supermodel Gisele Bündchen. Na een relatie van twee jaar, verloofden Brady en Bündchen zich en liepen toen door het gangpad in 2009. Sindsdien hebben Brady en Bündchen samen twee kinderen gekregen en voeden ze zijn oudste zoon op samen met de moeder van het kind, Bridget Moynahan.

Komt Gisele Bündchen goed samen met Bridget Moynahan?

In bijna alle gevallen kan het buitengewoon moeilijk zijn voor mensen om bij elkaar in de buurt te zijn kort nadat ze uit elkaar zijn gegaan. In het geval van Tom Brady en Bridget Moynahan moesten ze omgaan met de stress van het uitzoeken hoe ze co-ouderschap zouden gaan krijgen in de onmiddellijke nasleep van hun breuk. Verbazingwekkend genoeg werd die situatie nog gecompliceerder door het feit dat Gisele Bündchen betrokken raakte bij Brady op het moment dat hij en Moynahan alles aan het uitzoeken waren.

Gezien de situatie waarin Gisele Bündchen en Bridget Moynahan zich bevonden toen ze voor het eerst deel uitmaakten van elkaars leven, zou het schokkend zijn geweest als ze snelle vrienden waren. Toch is het, zelfs met dat in gedachten, jammer dat de relatie tussen Moynahan en Bündchen volgens berichten al vroeg "doordrenkt was met drama".

Volgens een bron met kennis van de relatie tussen Bridget Moynahan en Tom Brady begin 2021, steunde ze zijn carrière en levensstijl zeer. Bovendien beschreef de bron Moynahan als "vriendelijk en gemakkelijk in de omgang". Gezien het feit dat de exen echt op goede voet konden staan, zou dat de zaken voor Bridget Moynahan en Gisele Bündchen een stuk gemakkelijker hebben gemaakt. Ervan uitgaande dat het artikel van Us Weekly uit 2021 over hun relatie juist was en dat de zaken hetzelfde blijven, waren Moynahan en Bündchen toen "op zeer goede voet" en dat zijn ze nu nog steeds.

Op basis van wat Gisele Bündchen heeft gezegd over het feit dat ze een stiefmoeder was van de zoon die Tom Brady en Bridget Moynahan samen hadden, is het logisch dat de vrouwen met elkaar overweg kunnen. Haar opmerkingen maken immers duidelijk dat Bündchen haar relatie met Brady's oudste zoon erg waardeert. “Ik hou niet van het woord stiefmoeder. Ik gebruik het woord bonusmoeder omdat ik het gevoel heb dat het een zegen in mijn leven is. Ik voel me zo gelukkig dat ik een extra, geweldig engeltje in mijn leven heb mogen hebben.” In Moynahans positie is het beste waar ze op kan hopen dat haar zoon een liefhebbende stiefmoeder heeft die Bridget respecteert en het lijkt erop dat ze dat heeft, dus het is logisch dat de twee vrouwen naar verluidt met elkaar overweg kunnen.

Aanbevolen: