Het verhaal van hoe Kamala Harris een stiefmoeder werd van de kinderen van Doug Emhoff als echtgenoot

Inhoudsopgave:

Het verhaal van hoe Kamala Harris een stiefmoeder werd van de kinderen van Doug Emhoff als echtgenoot
Het verhaal van hoe Kamala Harris een stiefmoeder werd van de kinderen van Doug Emhoff als echtgenoot
Anonim

Kamala Harris is een levende stapel primeurs. Ze is de eerste zwarte vice-president, de eerste Aziatisch-Amerikaanse vice-president, de eerste vrouwelijke vice-president, en was de eerste vrouw die als procureur-generaal van Californië diende. Ze was ook de eerste zwarte persoon die die positie bekleedde. Het is geen geheim dat Harris door het publiek wordt aanbeden omdat hij zo'n hoge mate van vertegenwoordiging heeft gebracht voor zoveel groepen die zich al zo lang ondervertegenwoordigd voelen.

Maar één ding waar Harris niet de eerste van was, was de moeder zijn van de kinderen van haar man. Harris had zelf geen kinderen, maar werd in 2014 een stiefmoeder van twee. Harris is getrouwd met advocaat Doug Emhoff, die twee kinderen heeft van zijn eerste vrouw Kersten Mackin, een filmproducent en de CEO van het Hollywood-bedrijf Prettybird.

Hoe werd vice-president Kamala Harris, een levend stukje geschiedenis, de stiefouder van de afstammelingen van een Hollywood-pruik?

7 Doug had 2 kinderen met zijn eerste vrouw

Emhoff trouwde in 1992 met zijn eerste vrouw, Kersten, en de twee scheidden in 2008, hoewel ze blijkbaar erg hartelijk blijven. Het paar kreeg samen twee kinderen, hun zoon Cole Emhoff werd geboren in 1994 en hun dochter Ella werd geboren in 1999. Zoals je misschien al geraden had, is Emhoff een grote jazzfan en zijn Cole en Ella vernoemd naar jazzlegendes John Coltraine en Ella Fitzgerald.

6 Harris en Emhoff ontmoetten elkaar op een blind date

Harris ontmoette Emhoff toen een wederzijdse vriend de twee in 2013 op een blind date regelde. Harris zat op dat moment midden in haar ambtstermijn als procureur-generaal van Californië en verwierf bekendheid dankzij haar werk toen ze ging na frauduleuze hypotheekverstrekkers. Harris jaagde op malafide bankiers terwijl hij ook het datingveld bespeelde en dit maakte haar alleen maar meer geliefd bij haar fans, want niet alleen gaat het om mensen die door de media vaak worden bestempeld als "Wall Street Crooks", een stemwinnaar, velen kunnen betrekking hebben op de strijd van een liefdesleven balanceren met een professioneel leven.

5 Ze waren een jaar later getrouwd

Harriss en Emhoff klikten duidelijk, want iets meer dan een jaar later, in 2014, trouwden de twee tijdens een ceremonie in Santa Barbara, Californië. De kinderen van Emhoff waren gelukkig aanwezig.

4 Ze betrad hun familie in een interessant stadium

Harris werd ongeveer vijf jaar na de scheiding van Emhoff de stiefmoeder van Cole en Ella. Cole zou op het moment van de scheiding van zijn vader rond de 14 zijn geweest en Ella zou 9 zijn geweest, en dit zijn meestal leeftijden waarop kinderen van echtscheiding ongelooflijk psychologisch kwetsbaar kunnen zijn. Omdat de scheiding echter een wederzijdse overeenkomst tussen hun ouders was, leken de twee zich er goed aan te hebben aangepast. Harris werd hun stiefouder toen Cole 20 was, maar Ella was nog in haar tienerjaren, wat nog steeds een moeilijke tijd kan zijn in de ontwikkeling van een kind voor een stiefouder om de vergelijking te maken. Er leek echter weinig tot geen vijandigheid te zijn geweest en de twee accepteerden Harris gemakkelijk. Het lijkt erop dat Emhoff twee zeer emotioneel volwassen kinderen heeft opgevoed. Hun moeder, Kersten, was zelfs aanwezig bij de inauguratie van Harris.

3 Ze had geen kinderen voordat ze met Emhoff trouwde

Het is belangrijk op te merken dat Harris zelf geen biologische kinderen heeft en ook niet met iemand anders getrouwd was vóór Emhoff. In feite was dit iets anders dat Harris geliefd maakte bij haar aanhangers, omdat ze sociale conventies tartte en later in haar leven trouwde. Velen zijn van mening dat de verwachting van vrouwen om jong te trouwen nogal seksistisch is. De gemiddelde huwelijksleeftijd in de VS is 28 jaar, maar Harris en Emhoff waren allebei eind veertig op het moment van de bruiloft. Harris werd veel later moeder dan de meeste mensen.

2 Kamala's schattige bijnaam

De familie is meer dan hartelijk met elkaar en toen Harris werd aangekondigd als de running mate van Joe Biden bij de verkiezingen van 2020, verschenen er overal op internet artikelen die gissen over elk detail met betrekking tot haar persoonlijke en gezinsleven. Wat aan het publiek werd onthuld, was een gezond huwelijk en een ondersteunende relatie tussen de kinderen en hun stiefouder. Haar huwelijk met Emhoff wordt door vrienden beschouwd als een van de sterkste die ze ooit hebben gezien en zowel Cole als Ella voerden campagne voor het Democratische ticket van hun stiefmoeder voor 2020. De twee hebben ook een schattige bijnaam voor hun geliefde stiefouder, "Momala."

1 Wat doen ze

Hoewel Cole en Ella een paar keer op het campagnepad werden gezien om hun Momala te steunen en ook met hun vader en haar werden gezien op het overwinningsfeest van Joe Biden in 2020, lijkt het onwaarschijnlijk dat de twee politici zoals Harris zullen worden. Cole werkt, net als zijn moeder, in de entertainmentindustrie en na een dienstverband bij de William Morris Endeavour, is hij nu een uitvoerend assistent bij Plan B Entertainment. Ella is nu 22 en werkt als model, kunstenaar en modeontwerper. Ze werd in 2021 getekend bij IMG Models Worldwide en studeert textiel en kleding aan Parson's School of Design. Leuk weetje: in 2014 (hetzelfde jaar dat haar vader met Harris trouwde) had ze een cameo in de videoclip voor het nummer 'Repeat Stuff' van komiek Bo Burnham. Met elk gezinslid met zo'n eclectische cv, moet je je afvragen hoe een Thanksgiving in het huishouden van Harris-Emhoff eruit ziet.

Aanbevolen: