Hoe ontmoette Robert Pattinson zijn vriendin Suki Waterhouse?

Inhoudsopgave:

Hoe ontmoette Robert Pattinson zijn vriendin Suki Waterhouse?
Hoe ontmoette Robert Pattinson zijn vriendin Suki Waterhouse?
Anonim

Als een van 's werelds grootste hartenbrekers heeft Robert Pattinson geen tekort aan bewonderaars. De meeste Twilight-fans herinneren zich de veelbesproken romance tussen Robert Pattinson en Kristen Stewart. Hierdoor hebben beide acteurs bankier gemaakt van Twilight, maar er is een merkbare kloof tussen de sterren als het gaat om het opstapelen van vermogens. En hoewel de acteur beroemd werd dankzij de veelgeprezen vampierserie, is Robert Pattinson geen fan van Twilight.

Na zijn tumultueuze liefdesverhaal met Kristen Stewart gingen ze uit elkaar en gaf hij zijn hart aan Suki Waterhouse. Als de vriendin van Robert Pattinson is Suki aantoonbaar net zo beroemd als haar beau. Als bewijs hiervan kunnen de paparazzi geen genoeg krijgen van het kussen van Pattinson en Waterhouse en willen ze meer weten over hun relatie en al zijn geheimen. Na Kristen Stewart blijft Robert Pattinson echter een beetje meer op zijn hoede en weigert hij te bespreken of hij wel of niet met iemand uitgaat. Hier is alles over de relatie van Robert Pattinson met Suki Waterhouse.

Het mysterie van hoe Robert Pattinson en Suki Waterhouse elkaar ontmoetten

Robert en Suki kennen elkaar in de celebrity-scene en kennen elkaar al enkele jaren, en hebben zelfs een paar gemeenschappelijke vrienden gedeeld. Maar het was in 2018 toen ze voor het eerst samen werden gespot. De twee genoten van een vertoning van Mamma Mia! Here We Go Again in Notting Hill voordat we de straat oversteken voor een feestelijk drankje in Soho House. Het moet een perfecte date zijn geweest, want ze deelden ook een gepassioneerde kus in de straten van Londen.

Natuurlijk deden de tongen rijzen toen fans zich afvroegen of Robert en Suki nu officieel een item waren. Een bron bevestigde aan People magazine dat het waar was en zei: "Ze zijn erg geliefd. Ze zijn nog niet zo lang samen. Maar alles lijkt in een stroomversnelling te komen. Ze lachen en glimlachen altijd naar elkaar." Sindsdien zijn ze vele malen in het openbaar gezien. Suki woonde zelfs het verjaardagsfeestje van de acteur bij, en het paar overlaadde elkaar met veel PDA als ze samen waren. Ze lijken ook een wederzijdse liefde voor koffie te delen, omdat mensen ze meestal zien met een vers kopje in de hand. De exacte datum waarop ze begonnen te daten, blijft een mysterie. De meeste fans gaan ervan uit dat het in de zomer van 2018 was, maar het had zelfs eerder kunnen zijn.

Zijn Robert Pattinson en Suki Waterhouse nog steeds samen en zijn ze klaar om zich in te zetten?

In Hollywood is het moeilijk om te weten of iets serieus of gewoon casual is. Als het gaat om Robert en Suki, is de omvang van hun relatie een beetje een mysterie vanwege verschillende factoren. In een interview met Grazia zei Suki dat ze geniet van de nomadische levensstijl van acteur zijn. Het model onthulde: "Ik hou ervan om daaraan te ontsnappen, en ik hou ervan om voor langere tijd weg te zijn. Het is echt een goede baan voor iemand die helemaal geen stabiliteit nodig heeft." Geldt dit ook voor haar relatie met Robert? Zou het kunnen dat ze veel informeler zijn dan fans hadden verwacht? Suki is in de loop der jaren ook op vakantie geweest met haar vrienden, en Pattinson is nergens te bekennen. Hij kan echter bezig zijn geweest met een film, wat zijn afwezigheid van alle zon en plezier zou kunnen verklaren.

Aan de andere kant zijn de twee ook gefotografeerd terwijl ze veel tijd samen doorbrachten, dus het is niet alsof er grote hiaten zijn tussen wanneer ze elkaar zien. Misschien begrijpen Robert en Suki hoe belangrijk en druk hun respectievelijke carrières zijn, en werken ze rond hun schema's. Aangezien ze elkaar nu al meer dan drie jaar zien, is het meer dan waarschijnlijk dat het heel serieus is.

De datinggeschiedenis van Robert Pattinson en Suki Waterhouse

Na Twilight werd Robert Pattinson een hartenbreker voor miljoenen tieners over de hele wereld. De acteur had geen tekort aan vrijers. Zijn beroemdste relatie was echter met Bella Swan zelf: Kristen Stewart. Vanaf medio 2009 waren de twee een van de heetste koppels ter wereld. Fans waren betoverd en dolgelukkig toen ze zagen hoe de geliefden op het scherm een echt item werden.

Fans vroegen zich af of ze op het punt stonden in het huwelijksbootje te stappen zoals Edward en Bella deden in Twilight. Het zag er piekfijn uit tot ongeveer medio 2012, toen Kristen werd gefotografeerd terwijl hij zoende regisseur Rupert Sanders, die toen getrouwd was. Kristen verontschuldigde zich publiekelijk voor de affaire, maar haar relatie met Robert was echt voorbij. Ze verzoenden zich voor een korte tijd daarna, maar het ging niet goed. Sindsdien werd de acteur uiterst privé en gereserveerd over zijn persoonlijke relaties, en koos hij ervoor om zijn liefdesleven buiten de publieke sfeer te houden.

Model die actrice werd Suki Waterhouse had ook een behoorlijk aantal spraakmakende relaties. Van 2011 tot 2013 had ze een relatie met Miles Kane, de zanger van de indiegroep Last Shadow Puppets. Miles beschreef Suki als de liefde van zijn leven en beweert zelfs dat zijn album Don't Forget Who You Are uit 2013 door haar is geïnspireerd. Helaas liep hun relatie op de klippen en ging ze verder met acteur Bradley Cooper, die rode-loperevenementen bijwoonde en met hem de wereld rondreist. Het leeftijdsverschil van 17 jaar kan een probleem zijn geworden omdat het paar ook na twee jaar samen uit elkaar ging. Robert Pattinson en Suki Waterhouse laten hun eerdere relaties achter zich en lijken een match made in heaven, en ze zien er gelukkiger uit dan ooit.

Aanbevolen: